G2rry kirjutas:
Ära vahi vastutuleva auto tulesid vaid jälgi paremat teeäärt auto möödumise hetkel. Neid pimestavaid jobusid on niipalju et enne lendab pea õhku närvitsemisest kui need tainad tulede reguleerimisse viitsivad minna. Soe soovitus su enda tervise huvides

Õige! Mõni aasta tagasi, kui sai käidud ühes Skandinaaviamaal operatiivsõiduki kursustel, räägiti ka seal, et ei ole vaja vahtida vastutuleva auto tulesid! Jälgi enda sõidurada- see, kui sa silmanurgast seda natuke näed, see veel ei häiri kedagi. Eriti ma ei saa nendest vendadest aru, kes sõidvad Tartu mnt 4 realisel(Aruvallast-Tallinnani) ja Lenskal ning paaniliselt vilgutavad, kui vastusõitjal on kaugtuled peal. See 4-realisel kaugtuledega sõitmine ei tohiks absull segada, kui nii vastassuunas sõitja, kui pärisuunas sõitja sõidavad mõlemad esimeses sõidureas. Tõepoolest, ise oled rumal, kui vahid vastutuleva auto tulesid. Hoida rahulikult kaugtulesid peal ja jälgida enda sõidurada! Suurt vahet ei ole, kas sul on ees need rekkamehe tuled või tava kaugtuled. Tuleb lihtsalt enda sõitmisele keskenduda ja mitte teha välja teistest. Proovige- toimib kindlasti! Loomulikult ärge tehke seda tavalisel maanteel, kus puudub 4 sõidurada.
xr2 kirjutas:
Tavalisel 2 realisel sõidan pimedal ajal oma isikliku masinaga nii, et sees on tavakaugtuled+3 Hella 3003+udutuled, kui näen autot pika sirge peal lähenemas, lähevad esmalt maha Hellad, seejärel tavakaugtuled ning kohe-kohe ka udutuled. Kui möödumine tehtud, lülitan kõik uuesti sisse. Tean, enda tutvusringkonnas nii mõndagi, kes sarnaselt sõidavad. Ja kui mingi affffffff tuleb pimedal ning jummalast selge ilmaga oma udutuledega mulle vastu, siis tavaliselt on ta tunda saanud Hellasid- ma ei tea miks, aga nad saavad seejärel kohe aru, mis nende viga on ning udutuled kaoavad neil murdosa sekundiga.