Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 21:34

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 19.11.2010 02:47 
Kasutaja avatar

Olin tubli ja hoitsin end sitast eemale. Praegu veel kahetsen aga hommikul olen rõõmus!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 08:56 

k2rpman kirjutas:
krt , eile käisin paari klaasi kliendile viimas . polnud rasked ega midagi , sellised 4mm 1x1m .
autolt maha tõstes, käis seljas mingi naks . ja nüüd ei saa korralikult riideidki selga .
kummardada ei saa , ainult kükitada veits :err

Varem pole seljaga hädasid olnud, a la ära venitanud või külmetanud? Mul nimelt sama teema nagu sul vahepeal, lisaks "ära tõmbamisele" on alaselg ka kuradima külmatundlik. Nii kui külma ligi saab või vale nurga all midagi tõstan/liigutan või muul moel haiget teen, siis on mingi aeg selg jube valus ja kange. Hommikul saab sokid jalga vaid voodi äärel kõikudes kuidagi, kummardamisest ei tasu rääkida. Kui toolilt püsti tõusta, siis korraks vaja küürakil liikuda kuna selga ei kannata kohe sirgelt hoida. Ma sain igatahes arstilt saatekirja uuringuteks kuna see asi on jama. ( Iseasi millal ma sinna jõuan )
Selle jaoks soovitan spreid, mida telekas ka pidevalt reklaamib ( pudel on voodi juures, kuid ei viitsi teise tuppa minna, vaja hakata tööle sättima. Igatahes selline pisike )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 09:12 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Kui mul seda lauset seal kirjas poleks, siis oleks iga teine mail, kas see hind sobib, äkki ma pakun hoopis niipalju blabla.
Tahad autot osta, siis tule rahapakiga kohale, paku hind.

Kui mu sõber veel autoesinduses kasutatud autode müügi peal töötas, siis ta nii tegigi raha, et saatis hunnikus meile laiali sama marki automüügikuulutustele, kuhu pani siis suht odava hinna ja suht tihti mõni müügist tüdinenud inimene andis lihtsalt alla ja müüski auto talle maha. Pärast hooldust läks juba läbi margiesinduse müük suht lihtsalt ja u sama summa eest, mis algses kuulutuses oli ning kasum voolas mõnuga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 10:24 
Kasutaja avatar

Tänan neid vene rahvusest kodanikke, tänu kelle valedele mu ema peab nüüd 5-kohalise summa eesti riigile maksma!

Ühesõnaga kui kellelgi kunagi juhtub selline asi, et kamp vene noorukeid sõidab teile sisuliselt otsa, siis otsige kohe kähku mööduvate autode näol pealtnägijaid, sest muidu on hiljem perse majas.

Vabandust kõigi vene rahvusest inimeste ees, aga see praegu viis teie maine küll kõvasti alla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 10:59 
Kasutaja avatar

RFL kirjutas:
kaabakaz kirjutas:
Kui mul seda lauset seal kirjas poleks, siis oleks iga teine mail, kas see hind sobib, äkki ma pakun hoopis niipalju blabla.
Tahad autot osta, siis tule rahapakiga kohale, paku hind.

Kui mu sõber veel autoesinduses kasutatud autode müügi peal töötas, siis ta nii tegigi raha, et saatis hunnikus meile laiali sama marki automüügikuulutustele, kuhu pani siis suht odava hinna ja suht tihti mõni müügist tüdinenud inimene andis lihtsalt alla ja müüski auto talle maha. Pärast hooldust läks juba läbi margiesinduse müük suht lihtsalt ja u sama summa eest, mis algses kuulutuses oli ning kasum voolas mõnuga.

sama siin. ise omale kõik masinad nii ostnud. valid konkreetsed masina kuulutused välja ja tirtsad müüad läbi . küsid otse kas xxxxx raha eest müüb ära. Eitava vastuse korral järgmine kuulutus. 10 ei ole nõus 11 ikkagi müüb. nii lihtne see ongi. ei pea ju eesti teise otsa auto kõrvale kauplema sõitma lootuses mõned kilod alla saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 11:16 

Hambaarstile minek täna :err

vihkan hambaarsti juures käimist millegipärast, aga no mis teha, peab käima vahepeal ..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 11:45 

Istun angiiniga kodus ja söön sisse antibiootikume, "lõbus" nv. :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 12:24 

Matemaatika tund.-.-

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 12:50 
Kasutaja avatar

Krt karm vaadata.
Varsti pea kõik eesti mehed pool invaliidid.
Kõik suudavad kuidagi oma tervise ära nssida.
Ise käisin ka suvel purjus peaga paadi sillalt pahkluuni vette ja põlv nüüd ilmselt eluks ajaks rikutud.
Vahepeal ka ikka korralikud valud sees.
:(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 12:53 
Kasutaja avatar

Ma ka seljaga päris hädas, kuid ma vana ka :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 13:17 

Selgroo lüli paigast ära juba aasta otsa ( lüli surub närvi peale ). Opile pole kirja pannud... valud lihtsalt kadusid ja vahest annavad päris Valusalt tunda ( Selle jaoks on Spet. valuvaigistid mida tarbida :).

Kahju vaadata et ma pole ainuke .

Varsti keegi suudab juba luua uue TEEMA Vigastused: Nuta ja Hala.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 13:44 

-slot- kirjutas:
Varsti keegi suudab juba luua uue TEEMA Vigastused: Nuta ja Hala.

Ega siin nalja pole "man flu" on päris tõsine haigus!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 13:46 
Kasutaja avatar

"sõna"

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 14:22 

mihkel-m kirjutas:
Tänan neid vene rahvusest kodanikke, tänu kelle valedele mu ema peab nüüd 5-kohalise summa eesti riigile maksma!

Ühesõnaga kui kellelgi kunagi juhtub selline asi, et kamp vene noorukeid sõidab teile sisuliselt otsa, siis otsige kohe kähku mööduvate autode näol pealtnägijaid, sest muidu on hiljem perse majas.

Vabandust kõigi vene rahvusest inimeste ees, aga see praegu viis teie maine küll kõvasti alla.

Räägi lähemalt palun, kuidagi arusaamatu jutt on, kasvõi ps.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 14:23 
Moderator
Kasutaja avatar

k2rpman kirjutas:
corbe kirjutas:
k2rpman kirjutas:
krt , eile käisin paari klaasi kliendile viimas . polnud rasked ega midagi , sellised 4mm 1x1m .
autolt maha tõstes, käis seljas mingi naks . ja nüüd ei saa korralikult riideidki selga .
kummardada ei saa , ainult kükitada veits :err

Varem pole seljaga hädasid olnud, a la ära venitanud või külmetanud? Mul nimelt sama teema nagu sul vahepeal, lisaks "ära tõmbamisele" on alaselg ka kuradima külmatundlik. Nii kui külma ligi saab või vale nurga all midagi tõstan/liigutan või muul moel haiget teen, siis on mingi aeg selg jube valus ja kange. Hommikul saab sokid jalga vaid voodi äärel kõikudes kuidagi, kummardamisest ei tasu rääkida. Kui toolilt püsti tõusta, siis korraks vaja küürakil liikuda kuna selga ei kannata kohe sirgelt hoida. Ma sain igatahes arstilt saatekirja uuringuteks kuna see asi on jama. ( Iseasi millal ma sinna jõuan )
Selle jaoks soovitan spreid, mida telekas ka pidevalt reklaamib ( pudel on voodi juures, kuid ei viitsi teise tuppa minna, vaja hakata tööle sättima. Igatahes selline pisike )

sama keiss .

,,süüdi,, on arvatavasti mu esimene töökoht , kus sai pea 8 aastat tagasi see esimene selja ,,nõks,, tehtud . pealeseda on pidevalt suuremal või vähemal määral olnud seljavalud . vahest tugevamad , vahest nõrgemad .

aga no eilne jama on ikka nii jube , et hetkel närin retsepti valuvaigisteid . õhtul helistab arstile , siis vaatab edasi , kauaks ma haiguslehe saan .

töökaaslane on sama jamaga juba 2,5 aastat lehepeal :D

+1 ,aga sellise vahega,et minu selg pole ca poolteist aastat tunda andnud peale seda kui hakkasin jõusaalis käima.Alguses eriti seljaga midagi ei teinud,eks kartsin "nõksu" ,aga ajapikku lisasin koormust. Kui ma ennem ise oma peas teoretiseerisin ,et sellest võib kasu olla siis nüüd olen paari arsti ja ühe rammumehe käest ka kinnitust saanud.See ei pruugi muidugi kõigi puhul sama olla,aga mulle aitas igatahes.Ise samamoodi kunagi ehitusel ära tõstnud oma selja nii mitugi korda.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 280, 281, 282, 283, 284, 285, 286 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis