corbe kirjutas:
k2rpman kirjutas:
krt , eile käisin paari klaasi kliendile viimas . polnud rasked ega midagi , sellised 4mm 1x1m .
autolt maha tõstes, käis seljas mingi naks . ja nüüd ei saa korralikult riideidki selga .
kummardada ei saa , ainult kükitada veits

Varem pole seljaga hädasid olnud, a la ära venitanud või külmetanud? Mul nimelt sama teema nagu sul vahepeal, lisaks "ära tõmbamisele" on alaselg ka kuradima külmatundlik. Nii kui külma ligi saab või vale nurga all midagi tõstan/liigutan või muul moel haiget teen, siis on mingi aeg selg jube valus ja kange. Hommikul saab sokid jalga vaid voodi äärel kõikudes kuidagi, kummardamisest ei tasu rääkida. Kui toolilt püsti tõusta, siis korraks vaja küürakil liikuda kuna selga ei kannata kohe sirgelt hoida. Ma sain igatahes arstilt saatekirja uuringuteks kuna see asi on jama. ( Iseasi millal ma sinna jõuan )
Selle jaoks soovitan spreid, mida telekas ka pidevalt reklaamib ( pudel on voodi juures, kuid ei viitsi teise tuppa minna, vaja hakata tööle sättima. Igatahes selline pisike )
sama keiss .
,,süüdi,, on arvatavasti mu esimene töökoht , kus sai pea 8 aastat tagasi see esimene selja ,,nõks,, tehtud . pealeseda on pidevalt suuremal või vähemal määral olnud seljavalud . vahest tugevamad , vahest nõrgemad .
aga no eilne jama on ikka nii jube , et hetkel närin retsepti valuvaigisteid . õhtul helistab arstile , siis vaatab edasi , kauaks ma haiguslehe saan .
töökaaslane on sama jamaga juba 2,5 aastat lehepeal

+1 ,aga sellise vahega,et minu selg pole ca poolteist aastat tunda andnud peale seda kui hakkasin jõusaalis käima.Alguses eriti seljaga midagi ei teinud,eks kartsin "nõksu" ,aga ajapikku lisasin koormust. Kui ma ennem ise oma peas teoretiseerisin ,et sellest võib kasu olla siis nüüd olen paari arsti ja ühe rammumehe käest ka kinnitust saanud.See ei pruugi muidugi kõigi puhul sama olla,aga mulle aitas igatahes.Ise samamoodi kunagi ehitusel ära tõstnud oma selja nii mitugi korda.