k2rpman kirjutas:
mina isiklikult ei usu neisse arsti juradesse .
ema on 20 aastat vaevelnud seljavaludes ja jooksnud mööda arste , maksnud ennast vigaseks . aga siiamaani tulutult .
ainukene ,,ravi,, mida olen kuulnud , mis on reaalselt aidanud , on vesi võimlemine .
hea odav ja muidu ,,lahe,, vees sulistamine .
selle juures on muidugi üks suur probleem ! see pidi olema väga pikaajaline . ei räägi siin kuudest ega poolest aastast .
isiklikult arvatavasti sellist aega kuskilt ei leia

Kas ignorantsus on sinuarvates lahe?
Sa oled ju lihtne "kätega" tööline, kelle füüsiliste "oskuste" eest teised raha välja käivad, eks. Värvid tehnikat, tassid klaase, teed teab veel mida.
Samas teed inimese tööd maha, kes on õppinud vastavat ala 5 aastat läbi väga tiheda graafiku. Kiropraktik lükkab su selja/kaelalülid paika tagasi kasutades ainult käsi.
Kui lüli on nihkunud ja see lükatakse paika tagasi, siis ehk selgitaksid, mis kohapealt see "jura" on?
Mida sa selle oma ema näitega öelda tahad?
Iga inimese probleem on individuaalne. Minu tuttav tõmbas selja ära, käis ühe korra ja peale seda pole probleemi olnud. Ise käisin 5-6x ja sain samuti abi.
Inimesed maksavad 30k Vectra remondi eest ka, samuti sarnaseid summasi hambaravi eest ja ega nemad ju ometi ise süüdi pole. Süüdi on Opel ja hambad?
Inimesed, kes võtavad sms-laene - pole ju nende rumalus? Ühesõnaga, infovaeguses olevatelt inimestelt võetakse tõepoolest raha ära.
Vesivõimlemine on tõepoolest hea, kasvõi profülaktika mõttes. Samuti pilates.
ja huvitav, et kui sa ise pole kumbagi proovinud, siis kuidas saad väita, et vesivõimlemine aitab ja kiropraktika mitte?
Mõtlemisainet sulle - tasub silmad siiski lahti hoida.