Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 23:13

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 19.11.2010 14:26 

mihkel-m kirjutas:
Tänan neid vene rahvusest kodanikke, tänu kelle valedele mu ema peab nüüd 5-kohalise summa eesti riigile maksma!

Ühesõnaga kui kellelgi kunagi juhtub selline asi, et kamp vene noorukeid sõidab teile sisuliselt otsa, siis otsige kohe kähku mööduvate autode näol pealtnägijaid, sest muidu on hiljem perse majas.

Vabandust kõigi vene rahvusest inimeste ees, aga see praegu viis teie maine küll kõvasti alla.

No kui oleks eestlased nii teinud, kas siis oleks ka juttu maine langusest rahvuse tasandil? Ei nori, küsin lihtsalt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 14:38 

Z!ssu kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
Tänan neid vene rahvusest kodanikke, tänu kelle valedele mu ema peab nüüd 5-kohalise summa eesti riigile maksma!

Ühesõnaga kui kellelgi kunagi juhtub selline asi, et kamp vene noorukeid sõidab teile sisuliselt otsa, siis otsige kohe kähku mööduvate autode näol pealtnägijaid, sest muidu on hiljem perse majas.

Vabandust kõigi vene rahvusest inimeste ees, aga see praegu viis teie maine küll kõvasti alla.

No kui oleks eestlased nii teinud, kas siis oleks ka juttu maine langusest rahvuse tasandil? Ei nori, küsin lihtsalt

Aga siiski, palun täpsusta ka juhtumit. Praegu võib pastakst imeda, et noorukid sõitsid otsa ja vormistasid sinu ema avariis süüdi ja nüüd sul ema peab riigile maksma siis mille eest, kas kindlustus või mis asi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 16:44 

Seljahädalised võiksid mõne litsentseeritud kiropraktiku juures käia ja mitte oma tervist ja keha erinevate oppide ning valuvaigistitega edasi lõhkuda.

On küll kallis aga aitab. Ühe näitena - www.kiropraktikastuudio.ee

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 17:26 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
minupoolt suur kummardus nokia telefonide ees. Kukkus eile telefon õhtul 8 paiku õues parkimisplatsil lörtsi sisse, vedeles öö läbi õues, hommikul ~10 paiku leiti üles ja telefon töötas. Ekraan oli küll alt udune, telefon täiesti märg aga eluvaim oli sees. Päev läbi oli radika peal, kuivad ja töötab edasi nagu vana loom :)

ja ei ole tegu mingi sajandialguse tellisega, vaid 5800xm. Puuteekraanid ja puha.

Endal Nokiaga oli 2 aastat tagasi sama lugu, õhtul peale tööd jalutasin auto juurde, telefon kukkus märga lumme kuidagi moodi, hommikul läksin tööle ja leidsin ta parkimisplatsilt lumehangest, telefon töötas endiselt edasi ilma probleemideta.
Nokia on üldse suhteliselt töökindel asi! :P :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 17:47 

Mina näiteks hakkasin ujumisega tegelema ning jätkan seda niipea kui arst lubab ( just sai haigusleht läbi ). Ujumist soovitas ka arst, lisaks pilatest kuid see ei ole just minu teema :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 17:57 

k2rpman kirjutas:
mina isiklikult ei usu neisse arsti juradesse .
ema on 20 aastat vaevelnud seljavaludes ja jooksnud mööda arste , maksnud ennast vigaseks . aga siiamaani tulutult .

ainukene ,,ravi,, mida olen kuulnud , mis on reaalselt aidanud , on vesi võimlemine .
hea odav ja muidu ,,lahe,, vees sulistamine .
selle juures on muidugi üks suur probleem ! see pidi olema väga pikaajaline . ei räägi siin kuudest ega poolest aastast .

isiklikult arvatavasti sellist aega kuskilt ei leia :uhoh

Kas ignorantsus on sinuarvates lahe?

Sa oled ju lihtne "kätega" tööline, kelle füüsiliste "oskuste" eest teised raha välja käivad, eks. Värvid tehnikat, tassid klaase, teed teab veel mida.
Samas teed inimese tööd maha, kes on õppinud vastavat ala 5 aastat läbi väga tiheda graafiku. Kiropraktik lükkab su selja/kaelalülid paika tagasi kasutades ainult käsi.
Kui lüli on nihkunud ja see lükatakse paika tagasi, siis ehk selgitaksid, mis kohapealt see "jura" on?

Mida sa selle oma ema näitega öelda tahad?
Iga inimese probleem on individuaalne. Minu tuttav tõmbas selja ära, käis ühe korra ja peale seda pole probleemi olnud. Ise käisin 5-6x ja sain samuti abi.
Inimesed maksavad 30k Vectra remondi eest ka, samuti sarnaseid summasi hambaravi eest ja ega nemad ju ometi ise süüdi pole. Süüdi on Opel ja hambad?
Inimesed, kes võtavad sms-laene - pole ju nende rumalus? Ühesõnaga, infovaeguses olevatelt inimestelt võetakse tõepoolest raha ära.

Vesivõimlemine on tõepoolest hea, kasvõi profülaktika mõttes. Samuti pilates.

ja huvitav, et kui sa ise pole kumbagi proovinud, siis kuidas saad väita, et vesivõimlemine aitab ja kiropraktika mitte?
Mõtlemisainet sulle - tasub silmad siiski lahti hoida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 18:15 

k2rpman kirjutas:
jazz kirjutas:
Samas teed inimese tööd maha, kes on õppinud vastavat ala 5 aastat läbi väga tiheda graafiku.

kust sa seda nägid ?

ütlesin ju selge sõnaga , et mina neisse ei usu .

Nimetades kiropraktikat juraks. Täienduseks - seda eriala õpetavaid häid programme on maailmas 5 ümber, millest parim maksab 33000$ aasta.

Ei oleks viisakas ju öelda automaalri töö kohta - mingi maalri "jura"?

Aitab minupoolt OTst

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 20:03 

Ärge Tartus tähe tänaval melasi autohoolduse juures sellele puust piirdele otsa sõitke ;) Keegi on selle seal pimedas ümber sõitnud ja nüüd vedeleb seal. Ise oleks peaaegu üle sõitnud sellest, viimasel hetkel märkasin. On ikka mõistus ka panna see puukolakas sinna ilma mingi helkiva märgita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 20:23 

Nende märjaks saanud telefonidega on see lugu ,et esialgu töötavad, aga üldjuhul siiski hakkavad trükiplaadil metallosad oksüdeerima ja lõpuks annab telefon ikkagi otsad. Soovitan mõnest elektroonikapoest spets. puhastusvahendit osta, kas mingi trükiplaadi oma vms sarnast.

Seljahädade vastu aitab tõesti mõõdukas raskustega treening. Ujumine võib valusi leevendada. Minu sõbra isa tegi endale spetsiaalse pingi kus ta siis nn. sobiva nurga all rippus, pea alaspidi. Iga õhtu enne magaminekut natuke rippus seal ning mingi aja jooksul valud hakkasid kaduma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 20:40 

Suhteline jälle..
Vennaga käisime kanuutamas ja käisime ümber kanuuga, mul oli taskus 1 päev enne ostetud K750i ja tal kah mingi nädal vana Nokia 5300 Xpress. Käisime ümber ja telefonid said ikka mõnuga vett, sest kanuusse pidi tagasi ka ronima jne(vesi üle pea). Kohe kui kuivale saime võtsime akud tagant, kuivasid mõlemal radikal 1 päev. Mul oli alguses kõlaril hääl kadunud aga lülitus sisse, lasin veel kuivada ja asi kestis probleemideta 2 aastat ja nüüd kestab veel ühe teise inimese käes järgmist aastat. 5300 enam elavate seas ei olnud ja käima ei läinudki :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 20:43 

kanuuga sõites telefon lahtiselt taskusse jätta(ilma kilekoti või muu sarnaseta) on muidugi äärmiselt optimistlik! :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 20:46 

Striitreissär kirjutas:
kanuuga sõites telefon lahtiselt taskusse jätta(ilma kilekoti või muu sarnaseta) on muidugi äärmiselt optimistlik! :rokib

Õnnetus ei hüüa tulles ja kes see viitsib sellise asja peale mõelda, vaja kähku seiklema minna :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 20:51 
Kasutaja avatar

Mida iganes, see vette kukkumine polnud ette planeeritud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 21:58 

See on ka võimalik vabalt üle trumbata.
Kindlasti on kellegi juhtunud lugu, kus laevaga soome sõites, kukkus nokia 5110 üle parda. Juhuslikult 2aastat hiljem emajõel vihmaussiga haugi püüdes saadi haugi kõhust see lõpuks kätte ja töötas endiselt, kusjuures imeväel oli telefoniraamatusse veel prsetäis ilusate naiste telefoninumbreid tekkinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.11.2010 22:37 
Kasutaja avatar

corbe kirjutas:
Z!ssu kirjutas:
mihkel-m kirjutas:

Aga siiski, palun täpsusta ka juhtumit. Praegu võib pastakst imeda, et noorukid sõitsid otsa ja vormistasid sinu ema avariis süüdi ja nüüd sul ema peab riigile maksma siis mille eest, kas kindlustus või mis asi?

Avalikult ei soovi väga detailselt rääkida, otsasõitu sisuliselt ei toimunud, vaid neli inimest nende autos rääkisid kõik täpselt sama vale kokku, st ema jutust erineva. Ja ma olen ikka väga kindel, et ema kodus mulle ja isale ei valeta, lisaks toimus too intsident kohas, mida ta iga päev läbib.

Ja võibolla eestlaste puhul tõesti ei oleks rahvuslikku mainet madaldama hakanud (no kuidas ma enda rahvust maha teen), aga, palun tõesti vabandust kui ma kedagi riivan, see on nii tavaline, et kambaga valetatakse jutt kokku. See ei ole mitte ainult mingite autoõnnetuste puhul nii vaid isegi kõige lihtsamates näidetes. Muidugi on selliseid eestlaste hulgas ka, ma ei vaidlegi vastu. Palun sellel teemal mitte rohkem arutleda siin, see rahvuste teemaline vaidlus on lõputu ja lõpuks hakkavad osad vennad üksteist oma keeles erinevatesse suguelunditesse suunama.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 281, 282, 283, 284, 285, 286, 287 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis