InterFace kirjutas:
asi läks liikluse peale üle. vot tallinna liikluse kohta ei oska ma midagi halba öelda. vahest leidub saamatuid ja käpardeid kes ummikuid tekitavad kuna otseses mõttes ei julge sõita või siis ootavad 100m vahet või , et neid vahele lastaks - seda ei juhtu.
pead ise minema ja asi korras.
nädalas ma arvan , et sõidan 70-100 tundi tallinnas.
Kas sa tööl ei käigi, et saad iga päev 10 tundi ja pealegi sõita tallinna vahel?
Või oled ELS kuller või HRX?
Tõsi ta on, et tuleb aru saada, et kõik ei ole tallinna hundid, nad ei jaga tallinnat, väikelinnas liiklus on ikka hoopis midagi muud, isegi tartu oma on hoopis teine, kui tallinnas palju rahulikum.
Isiklikult mina ei tule kiitlema, et olen sõiduproff, sõidan nii nagu oskan, samas arvan et saan täiesti normaalselt hakkama, kellegagi kokku pole pannud üle 6aasta jooksul, mil mul load on olnud. Eks napikaid on ikka olnud, aga neist olen pääsenud tänu ennetustööle, ehk siis mõistuse piires sõitmisele, ehk siis sujuvalt seisma, sujuvalt kohalt minema jälgin enda ümber eriti ees toimuva ja sõidan nii nagu märk näitab, umbes, eks paar km läheb ikka teinekord üle, aga selle peale ei tee isegi politsei midagi, seni pole teind igatahes, mõõtnud on mind küll ja küll.
Ma arvan, igaüks saab auto juhtimisega rahuldavalt reeglina hakkama asi on mõtlemises ja teadmistes kinni tavaliselt. Noh teatud arv kogemusi on ka muidugi vajalik, aga kui sõita küllaltki tihti, tuleb neid ka nii, et saad hakkama liikluses, kõik ei peagi schumacherid olema.