Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 13:16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 255 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis Eesti riigis toimub ehk inimesed ei arvesta üksteisega
PostitusPostitatud: 29.12.2008 15:27 
Kasutaja avatar

Tallinnas on jah see asi väga paigast ära, paljud vahetavad ridasid ilma suundadeta ja rallivad ridade vahel nagu mingid ralliässad ja kui parem rada läheb ainukesena otse, siis pannakse mööda vasakut lõpuni välja ja hakatakse seal vahele pressima. haige tegelt.

Ma olen maalt ja hobusega aga tallinnas saan vabalt hakkama. Tallinnas peab lihtsalt teadma, kuhu sa lähed. Ja ärge rääkige minu kohta ka, et pole liiklust näinud, olen sõitnud 6 realisel ringteel ja linnades kus liiklust mitu korda rohkem kui tln.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 16:17 
Kasutaja avatar

Nii see ongi ju :lol
Sa üritad ka õpetada, kuidas sõpru võita jne

Foorum ongi ju arvamuse avaldamiseks- wikipediat ka ei viitsi päevadläbi lugeda :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 16:24 
Kasutaja avatar

Kas foorum peaks olema kaasakaagujatae kammerkoor ?
Ka minu teada on foorum suhtlusportaal, kus on õigus oma arvamusele igal ühel, teinekord ei maksa tõesti seda korrutama jäädagi, nagu part siin toimetab, samas kas me peaks kõik ennast nii "ässaks" pidama, kui bomsch ?

Antud hetkel näen ma selle foorumi etaloni teavitustööd tegemas, kuidas on õige tema meele järgi foorumis sõna võtta.

Ei leia, et bomsch pardist palju erineks, info esiletoomis viis on sutsu ainult erinev.

Kas ka seda saab üksteisega arvestamiseks nimetada ?
Vaieldakse ja sõimatakse üksteist foorumis, kui TEMA arvamusega ei minda kaasa ...
Nii sammuti kehtib ka liikluses, inimesed eksivad, aga ajavad oma õigust viimse hetkeni taga, olgu siis kasvõi plekikolin ... Paraku peegeldab see foorum väga ehtsalt ka eesti liikluspilti ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 17:20 

Kurat, te olete ikka sigavinged vennad siin. Panete lõdvalt suvalises linnas nii, et silm ka ei pilgu. Räägite, et Vilniuses ja mujal on hull liiklus. Minge sõitke kaks nädalat Roomas ja siis saate aru, kuidas liikluses üksteist austatakse. Sattusin ise ühe korra sellisele ristmikule, kus üks rida keeras vasakule, kolm läksid otse ja üks paremale.. ja kõige parempoolsemast reast lasti täiesti vabalt vasak pööret teha, keegi ei signaalitanud, vehkinud kätega vms. Minule meeldis seal näiteks hulga rohkem sõita, kui siin sellepärast, et siin sõidab ikka väga palju idioote, kes teistega arvestada ei suuda. Nõustun enamjaolt Part-i jutuga, kuna mulle tundub, et tema vähemalt jagab siin midagi vastupidiselt Tallinna kohalikele ässadele. Muideks kõik need kõvad ässad siin, miks teil kiirus maanteel kolinaga kukub, kui keegi "politseid" vilgutama juhtub. Sirgetel tallatakse 120-130-ga minna ja kui keegi vilgutab, siis sõidetakse piinliku täpsusega 90-ga ja siis kirutakse, et politsei ei lase sõita. Sõitke ise normaalselt, laske teistel sõita ja liiklus muutub tunduvalt sujuvamaks. Muidugi esimese postitaja teemast kaldub nüüd asi küll väga kõvasti välja, aga ma ei saanud mitte vaiki olla.

Terv,
Pokemon

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 18:38 
Kasutaja avatar

Tallinna tundval inimesel on ikka tunduvalt lihtsam, kuna paljud reastumised jäävad nagunii ära kuna ristmikul oskad jääda õigesse ritta jne.

quote oopc /naljakas ka neid videoid näha kus mingi aeg tuntakse eest sõites end nagu mingis kosmose laevas kuid muis politsei auto kaamerast näeb välja nagu ajast räsitud silo käru kus lugematu hulk hingavaid organisme sees./

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 18:39 
Kasutaja avatar

InterFace kirjutas:
asi läks liikluse peale üle. vot tallinna liikluse kohta ei oska ma midagi halba öelda. vahest leidub saamatuid ja käpardeid kes ummikuid tekitavad kuna otseses mõttes ei julge sõita või siis ootavad 100m vahet või , et neid vahele lastaks - seda ei juhtu.
pead ise minema ja asi korras.

nädalas ma arvan , et sõidan 70-100 tundi tallinnas.

Kas sa tööl ei käigi, et saad iga päev 10 tundi ja pealegi sõita tallinna vahel?
Või oled ELS kuller või HRX?
Tõsi ta on, et tuleb aru saada, et kõik ei ole tallinna hundid, nad ei jaga tallinnat, väikelinnas liiklus on ikka hoopis midagi muud, isegi tartu oma on hoopis teine, kui tallinnas palju rahulikum.
Isiklikult mina ei tule kiitlema, et olen sõiduproff, sõidan nii nagu oskan, samas arvan et saan täiesti normaalselt hakkama, kellegagi kokku pole pannud üle 6aasta jooksul, mil mul load on olnud. Eks napikaid on ikka olnud, aga neist olen pääsenud tänu ennetustööle, ehk siis mõistuse piires sõitmisele, ehk siis sujuvalt seisma, sujuvalt kohalt minema jälgin enda ümber eriti ees toimuva ja sõidan nii nagu märk näitab, umbes, eks paar km läheb ikka teinekord üle, aga selle peale ei tee isegi politsei midagi, seni pole teind igatahes, mõõtnud on mind küll ja küll.
Ma arvan, igaüks saab auto juhtimisega rahuldavalt reeglina hakkama asi on mõtlemises ja teadmistes kinni tavaliselt. Noh teatud arv kogemusi on ka muidugi vajalik, aga kui sõita küllaltki tihti, tuleb neid ka nii, et saad hakkama liikluses, kõik ei peagi schumacherid olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 18:47 
Kasutaja avatar

ma olen tähele pannud et musta e39-t ei taheta eriti vahele lasta :lol
Samas tööbussi jumperiga sai probleemivabalt igale poole normaalselt reastuda, kohtamata mingit jopskeid kes meelega vahele ei lase.
Ennast pean küll korralikuks liiklejaks, lasen võimalusel alati vahele ja arvestan teiste liiklejatega- ehk nüüd läheb jutt ka teema pealkirjaga kokku :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 18:57 
Kasutaja avatar

lamelink kirjutas:
Samas tööbussi jumperiga sai probleemivabalt igale poole normaalselt reastuda, kohtamata mingit jopskeid kes meelega vahele ei lase.
Ennast pean küll korralikuks liiklejaks, lasen võimalusel alati vahele ja arvestan teiste liiklejatega- ehk nüüd läheb jutt ka teema pealkirjaga kokku :P

Tegelikult on pealkiri ja teema, et miks ei arvesta inimesed ükstisega, aga hea, et arvestad.
sinusuguseid ma tänan ka alati tallinnas ohutuledega:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 21:50 
Kasutaja avatar

lamelink kirjutas:

Ma pole sellest küll aru saanud. Suund sisse ja keera :beer

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 21:57 
Kasutaja avatar

Krt mina olen ka sama fenomeni kohanud, et kaubiku või Vivaro-laadse 9-kohalisega sõidad, lastakse märgatavalt paremini vahele, kui sõiduautoga olles..

Tarbesõidukifoobia? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 22:00 
Kasutaja avatar

jahimees kirjutas:
Krt mina olen ka sama fenomeni kohanud, et kaubiku või Vivaro-laadse 9-kohalisega sõidad, lastakse märgatavalt paremini vahele, kui sõiduautoga olles..

Tarbesõidukifoobia? :D

Hirm on suurem et üle sõidab kui vahele ei lase :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 22:14 

Mina pole siiani aru saanud inimestest, kes sõidavad "pressivad" vilkuva rohkelisega ristmikule ja siis tuimalt blokeerivad ära nende liikumise kellel tuli on roheliseks läinud. Üsna tihti on seda näha Stockmanni ristmikul ja Ülemiste ristmikul. Ma ei saa aru, kui ta näeb, et ees on ummik, teised juba seisavad ristmikul, miks on vaja temal ka sinna pressida...Tunduvalt sujuvam liiklus oleks siis, kui ära oodata, et teised eest ära läheks ennem ristmikule minekut. Noh ja kui läheb juba punaseks ja ei jõudnud selle korraga üle, küll läheb uuesti roheliseks ja suuretõenäosusega püüad need teised kinni kes sul ennem ees olid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 22:26 

teisalt olen tihti sedagi näind, kui inimene ei sõida ristmikule välja ja jääb foori taha ootama, et mis edasi saab, siis tagant tuleb aint signaalitamist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 22:30 
Moderator
Kasutaja avatar

Kaubikute kohea pealt tundub küll teil õigus olevat.Kuna töö on selline (ei ole laiatarbe kuller),et enamus ajast istun suure kaubiku roolis siis millegi pärast tõesti lastakse sellega vabamalt vahele,kui näiteks mu väiksema kaubiku või siis rav 4-jaga.
Aga ma ei kurda.Võibolla selle pärast mulle tundubki,et Tallinnas on täitsa enamvähem liiklus :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 22:34 
Kasutaja avatar

Rahvas võiks (võimalusel) rohelise süttides ristmikult ära lennata. Suht pinda käib kui tipptunnil liigub tsükliga 3-4 autot.
Minul pole reavahetusel suht kunagi probleeme olnud vist. Suht alati vist lastakse vahele :uhoh

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 255 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 17  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis