Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 00:10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 367  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lumi tuli maha ja valgeks sai maa ehk kuidas autosid lõh
PostitusPostitatud: 26.11.2010 10:43 

Slaid Ülemistelt...
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2010 12:18 
Moderator
Kasutaja avatar

Tädil taksoroolis läks ootamatult libedaks ja lumiseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2010 13:13 

Ove. kirjutas:
Olen siiamaani kangelaslikult sõitnud viimasel piiril olevate suvekatega, täna sain lõpuks aega ning tutikad naelad rändasid alla.
Harjumatu kohe sõita.
Sellegipoolest vihkan ma talve. Keerasin bmwl võtme pooleks lukuauku. Õige pehmelt läks, ju siis sai originaalvõtme aeg otsa. Varuvõti koos lukusulaga sai palju paremini hakkama. Opeli aku tundub ka nõrk olevat, tänane käivitus ei olnud enam nii optimistlik.

E: talve vihkan külma pärast. Oleks kuni -3 talv läbi ,siis elaks isegi üle. Pigem olgu palav.

Ei ole halba ilma, on vähe riideid. Eelmine aasta tundus ka paar miinust jube külmana, peale harjumist ei olnud isegi -20+ midagi erilist. Igastahes mina ootamas, et tuleks üle -10. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2010 13:14 
Kasutaja avatar

Videojupike ülemistelt. Käed külmast värisevad, järgmine kord katsuks ühe normaalse video teha kuskilt platsi keskelt.

LINK

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2010 13:33 
Kasutaja avatar

Mäletan ka oma BMW aegadest, et uste lahti saamine külmaga oli igahommikune õnnemäng. 750-l olid eriti lahedad uksed, lahti tulid, aga kinni sai ainult siis kui kinni panemise hetkel lukku panid ja lahti nad peale seda enam ei tulnud. Ükskord kui tööle läksin, käisin bensukast ka veel läbi ja siis pidin linnavalitsusse minema, ronisin linnavalitsuse ees kõige tagumisest uksest välja ülikonnaga, kuna teiste uste "elud" olid juba kasutatud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2010 13:43 

wirx kirjutas:
Mäletan ka oma BMW aegadest, et uste lahti saamine külmaga oli igahommikune õnnemäng. 750-l olid eriti lahedad uksed, lahti tulid, aga kinni sai ainult siis kui kinni panemise hetkel lukku panid ja lahti nad peale seda enam ei tulnud. Ükskord kui tööle läksin, käisin bensukast ka veel läbi ja siis pidin linnavalitsusse minema, ronisin linnavalitsuse ees kõige tagumisest uksest välja ülikonnaga, kuna teiste uste "elud" olid juba kasutatud :D

Nagu ulmejuttu kuulaks. Eelmisel aastal kui olid need suured külmad veel, ei olnud minul mittemingisugust taolist jama küll. Ja veel sellise aparaadiga nagu seda on SIERRA :D . Seisis väljas kogu selle külmaga. Tekib küsimus, kas te enda masinatel uste tihendid silikoonõliga käite enne külma tulekut ikka korralikult üle, et teil siin uksed kinni jäävad niimoodi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2010 14:08 

Täna sai päris korraliku ehmatuse osaliseks :o
Hommikul kella 9 ajal liikusin Tartu maanteel linna poole.. järsku hakkas hull sadu nähtavus oli maksimum 15meetrit ette, võtsin hoogu pisut maha. Minu ees liikus Ford transit.. natuke enne linnapiiri tõmbas järsku Transit vasakusse ritta, just sinna, kus see teine kaherealise rida lõppema hakkab mul ei jäänud muud üle kui tõmmata paremale, sest üllatusüllatus, väike ummikumoodi asi ootas meid ees, paistma hakkas palju piduritulesid, autod kõik seisid. Jumal tänatud, et see tee oli laiemalt lahti lükatud, et mul jäi ruumi kulgeda teepervel, olematul real.. pidurdamine oli ilmselgelt mõtetu, sest siis oleks raudselt hakanud veel trikitama see auto. Lasin siis lihtsalt vaba hooga seal teepervel.. oi kuidas jalg tudisema hakkas :D
Lõpp hea kõik hea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2010 14:48 
Kasutaja avatar

No kas see veega ülekallamine on nüüd kõige targem variant. Siis läheb mingil määral ikka seda vett sinna lukusüsteemi sisse ja hiljem hakkab too omakorda ära jäätuma. Endal oli eile poe juures sama probleem. Poest tagasitulles enam sisse ei saanud. Läksin siis poodi tagasi, pakk tikke, soojendasin võtme üles ja keeras lahti ilusti. Nii et minu soovitus hoidke üks tulemasin kuskil taskus igaksjuhuks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2010 16:02 
Kasutaja avatar

Iseenesest oleks kh päris naljakas, kui uksed lukus ja läbi küljeklaasi vaatad, et tempi seier liigub punase poole ja kapoti alt viskab auru juba vaikselt :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2010 16:33 

Võta toast puust pannilabidas, ei kriibi värvi, ning link jääb ka alles. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2010 16:33 
Kasutaja avatar

Mul oli sama jama, aga kui igapäevaselt tihendeid silikooniga sööta, siis lõpuks nad lihtsalt ei külmu enam kinni :D
Ma tegin juhiuksega nii, saan vähemalt probleemitult autosse sisse ja sooja panna, küll need teised uksed ka lahti sulavad soojaga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2010 17:05 

InterFace kirjutas:
Kusjuures E34 uksed ei külmunud mitte kordagi kinni. Isegi -29Cga hommikul tuli ilusti lahti.
Korra oli probleem kui pesulast tulin ja jätsin auto majaette ning tunnikese pärast autosse istudes põrkas uks lihtsalt tagasi. Kuidagi pold võimalik lukustada :D Kõik oli igatpidi ära külmand.

Praegu E36 aga jäätuvad uksed juba selle paari külmakraadiga ära. Lahti saab küll aga kõvasti kõvasti sikutades. Ükshommik kõrvalistujapoolset lõpuks lükkasin seestpoolt - väljas ei saandki.
Lasin silikoon spreid ja igast asju peale aga no raisk ei aita. Ei taha teada mis -25cga juhtuma hakkab.

Praegu räägin siis just mitte lukust vaid ustest-tihenditest endast.
Nagu liimiga oleks tead kere küljes kinni uksed.

Kusjuures, mul oli e39 sama jama. Kui müüa juba tuli autoga, olid uksed kinni ja tegelane väljus kõrvalistuja uksest( külma oli minimaalselt). Ja see pull oli ka ,et hea küll tuli lahti,aga siis ei jäänud kinni, ennem kui auto soojaks läks. Sai auto kohe sooja garaazi aetud,et ära kuivaks. Lolli peaga tegin alguse tuhinaga tihendid silikooniga üle( paar nädalat hiljem sai seda sealt ära võetud kõikvõimalike ainetega,et sinna ei jäänd silikoonist midagi) ja igasugu lukud ja asjad õlitasin ära. Auto seisab küll öösiti tavaliselt garaazis,aga ustega,et nad lahti ei tuleks või kinni ei jääks. ptui ptui ptui - enam probleeme polnud. Eks näha, kuidas see aasta on. Eile minu imestuseks ei sulanud mul kojamehed ära :D . kuradi kurat ma ütlen. akent pühkida ei saa, mingi jääkamakad küljes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2010 17:17 

Tra, andsin hommikul süüdet ja siis kojamehed hakkasid liikuma (täiesti jäätunud olid klaasi külge) siis ikka tuleb mõnus hääl ja peast käib läbi, et kas nüüd läheb puruks või mitte.. eelmine talv jäin nii kojameestest ilma mõneks päevaks.. mingi kinnitust andis saba.. :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2010 17:33 
Kasutaja avatar

Krt üks talvekas jooksis tühjaks ja lasi velje-rehvi vahelt läbi.. pidin ühe suveka alla tagasi panema :D Pidamist oli päris "palju" :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.11.2010 17:38 
Kasutaja avatar

Moose kirjutas:
Krt üks talvekas jooksis tühjaks ja lasi velje-rehvi vahelt läbi.. pidin ühe suveka alla tagasi panema :D Pidamist oli päris "palju" :D

Mul lasi ka, aga nüüd on järgi jätnud, ei tea mis viga oli

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 367  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis