InterFace kirjutas:
Kusjuures E34 uksed ei külmunud mitte kordagi kinni. Isegi -29Cga hommikul tuli ilusti lahti.
Korra oli probleem kui pesulast tulin ja jätsin auto majaette ning tunnikese pärast autosse istudes põrkas uks lihtsalt tagasi. Kuidagi pold võimalik lukustada

Kõik oli igatpidi ära külmand.
Praegu E36 aga jäätuvad uksed juba selle paari külmakraadiga ära. Lahti saab küll aga kõvasti kõvasti sikutades. Ükshommik kõrvalistujapoolset lõpuks lükkasin seestpoolt - väljas ei saandki.
Lasin silikoon spreid ja igast asju peale aga no raisk ei aita. Ei taha teada mis -25cga juhtuma hakkab.
Praegu räägin siis just mitte lukust vaid ustest-tihenditest endast.
Nagu liimiga oleks tead kere küljes kinni uksed.
Kusjuures, mul oli e39 sama jama. Kui müüa juba tuli autoga, olid uksed kinni ja tegelane väljus kõrvalistuja uksest( külma oli minimaalselt). Ja see pull oli ka ,et hea küll tuli lahti,aga siis ei jäänud kinni, ennem kui auto soojaks läks. Sai auto kohe sooja garaazi aetud,et ära kuivaks. Lolli peaga tegin alguse tuhinaga tihendid silikooniga üle( paar nädalat hiljem sai seda sealt ära võetud kõikvõimalike ainetega,et sinna ei jäänd silikoonist midagi) ja igasugu lukud ja asjad õlitasin ära. Auto seisab küll öösiti tavaliselt garaazis,aga ustega,et nad lahti ei tuleks või kinni ei jääks. ptui ptui ptui - enam probleeme polnud. Eks näha, kuidas see aasta on. Eile minu imestuseks ei sulanud mul kojamehed ära

. kuradi kurat ma ütlen. akent pühkida ei saa, mingi jääkamakad küljes.