See talv on tõeliselt alles nädal aega kestnud ja mul on tõsiselt kopp ees sellest!!! Teed mida ma läbin tööle-koju sõiduks 70km on kõik niiiiiiii treppis kui vähegi olla annavad. Läbin 3 maakonda. Lääne-Viru, Järva, Harjumaa. Kõige paremad teed on Järvamaal, kuna seal olid sahad möllamas kohe hommikul peale eelmise kolmapäeva esimest tuisku. Harjumaal aga suvatseti kõrvalteed(või noh mis kõrvaltee ta nüüd ikka on Jäneda-Perila-Kose-Jägala) alles õhtuks või järgmiseks päevaks lahti lükata, kuid selleks ajaks olid nad ammu nii treppis kui vähegi olla said. Alavere kant on selline kuumaastik, et karju appi
Ma ei tea, väga üle 60-70km/h ei taha nagu vajutada- autost hakkab kahju. Kindlasti need treppis teed teevad veermikuga oma töö??? Mulle väga ei jõua kohale miks mõned ei hooli oma masinast ja nad suudavad sõita selle teepeal 90+ (loomulikult see kinnisõidetud treppis tee kannatab seda) aga noo kas autost kahju ei hakka?

Arvan, et need kes lubatud sõidukiirusega+enam, liiklevad tööautodega ja no siis väga ei morjenda see tee seisukord. Ma ka ei põeks niipalju, kui oleks töömasin treppis teedel. Võibolla on ka asi selles, et üheks liiklusvahendiks on selline väiksemat sorti uus Seat. Kas siis kehtib põhimõte, et mida suurem auto ja suuremate rehvidega(maasturid jm) masin, siis see treppis tee effekt ei ole nii hull?
Igaljuhul tahan kevadet!!!!

Talvel see soovitus mõistlik pole, aga suvel on igakord kui kuskile välja minek on siis vaja läbida 13 km ühtepidi täiesti treppis teed ja 13 km tagasi ka, selle raviks on kiirus. Kuskil 110-120 ei ole enam vägahästi neid treppe aru saada. Aga jh iga aasta enne ülevaatust tuleb sillad üle käia ja ikka nii mõnigi osa vahetada.