Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 23:28

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 367  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Lumi tuli maha ja valgeks sai maa ehk kuidas autosid lõh
PostitusPostitatud: 04.12.2010 15:27 

-Central- kirjutas:
See talv on tõeliselt alles nädal aega kestnud ja mul on tõsiselt kopp ees sellest!!! Teed mida ma läbin tööle-koju sõiduks 70km on kõik niiiiiiii treppis kui vähegi olla annavad. Läbin 3 maakonda. Lääne-Viru, Järva, Harjumaa. Kõige paremad teed on Järvamaal, kuna seal olid sahad möllamas kohe hommikul peale eelmise kolmapäeva esimest tuisku. Harjumaal aga suvatseti kõrvalteed(või noh mis kõrvaltee ta nüüd ikka on Jäneda-Perila-Kose-Jägala) alles õhtuks või järgmiseks päevaks lahti lükata, kuid selleks ajaks olid nad ammu nii treppis kui vähegi olla said. Alavere kant on selline kuumaastik, et karju appi :waah

Ma ei tea, väga üle 60-70km/h ei taha nagu vajutada- autost hakkab kahju. Kindlasti need treppis teed teevad veermikuga oma töö??? Mulle väga ei jõua kohale miks mõned ei hooli oma masinast ja nad suudavad sõita selle teepeal 90+ (loomulikult see kinnisõidetud treppis tee kannatab seda) aga noo kas autost kahju ei hakka? :D Arvan, et need kes lubatud sõidukiirusega+enam, liiklevad tööautodega ja no siis väga ei morjenda see tee seisukord. Ma ka ei põeks niipalju, kui oleks töömasin treppis teedel. Võibolla on ka asi selles, et üheks liiklusvahendiks on selline väiksemat sorti uus Seat. Kas siis kehtib põhimõte, et mida suurem auto ja suuremate rehvidega(maasturid jm) masin, siis see treppis tee effekt ei ole nii hull?

Igaljuhul tahan kevadet!!!! 8)

Talvel see soovitus mõistlik pole, aga suvel on igakord kui kuskile välja minek on siis vaja läbida 13 km ühtepidi täiesti treppis teed ja 13 km tagasi ka, selle raviks on kiirus. Kuskil 110-120 ei ole enam vägahästi neid treppe aru saada. Aga jh iga aasta enne ülevaatust tuleb sillad üle käia ja ikka nii mõnigi osa vahetada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 15:44 
Kasutaja avatar

linnavahel ju ikka 110ga ei lasex?? :D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 15:56 

peeter3654 kirjutas:
Talvel see soovitus mõistlik pole, aga suvel on igakord kui kuskile välja minek on siis vaja läbida 13 km ühtepidi täiesti treppis teed ja 13 km tagasi ka, selle raviks on kiirus. Kuskil 110-120 ei ole enam vägahästi neid treppe aru saada. Aga jh iga aasta enne ülevaatust tuleb sillad üle käia ja ikka nii mõnigi osa vahetada.

Heaküll parandan siis, talvel ja linnas see soovitus mõistlik pole! :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 16:00 
Kasutaja avatar

Mul on miskipärast selline karvane tunne, et 100´ga sa ise enam ei tunne et trepis on...aga auto :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 16:02 
Kasutaja avatar

yldiselt jah paljud räägivad et igasuguste kruusateede ja muude nigelamate teekatete puhul need v6imalikult kiiresti läbida, paraku oma auto muutub hooga läbi lastes veel hullemaks seega sama jutt kui käin remondis siis pean läbima 8km kruusateed ja seda teen tavaliselt väga minimaalse kiirusega vahest ka lausa 10km tunnis. aga treppis talvised teed on sellest kruusast ja värgist kordades hullemad, alles m6ni päev tagasi kaotas 1 kodanik esimese vasaku amordi koos muu juurdekuuluvaga põhja alla... päris kole vaatepilt oli.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 16:04 
Kasutaja avatar

oleneb autost ja vedrustusest

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 16:05 

tanel63 kirjutas:
Mul on miskipärast selline karvane tunne, et 100´ga sa ise enam ei tunne et trepis on...aga auto :?

Omale tundub küll, et raputab vähem 100km/h sõites kui 50km/h sõita. Seega äkki mõjub isegi paremini. Aga no see lihtsalt tundub. Kuigi tean nii mõndagi veel kes sama pm teevad. Eks igaühe enda teha see kiiruse valik.

Ja paratamatult nagu ma ütlesin iga aasta tuleb sillad üle käia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 16:27 

peeter3654 kirjutas:
tanel63 kirjutas:

Omale tundub küll, et raputab vähem 100km/h sõites kui 50km/h sõita. Seega äkki mõjub isegi paremini. Aga no see lihtsalt tundub. Kuigi tean nii mõndagi veel kes sama pm teevad. Eks igaühe enda teha see kiiruse valik.

Ja paratamatult nagu ma ütlesin iga aasta tuleb sillad üle käia.

Pole ime, et külavaheteed ja suuremad kruusateed suures osas treppis ja muidu p*rses on kui igasugu affid Märtinit mängivad pidevalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 16:47 

:D Arvad tõesti et kui ma sõidaks 60 -ga siis ei oleks tee treppis. Hea kui kuu aja jooksul korra hööveldatakse ja siis ka nii et höövel juba jätab väiksed trepid sisse. Ära tule targutama kui sa asjast midagi ei jaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 17:33 
Eliit

Hendri kirjutas:
Iff kirjutas:
Hendri kirjutas:
Kanama viadukti üks keerd läbi driftitud :rokib

Kanamal riivasin napilt piiret aga Jälgimäel sai üks õhtu korralikult junn püksi lastud kui nurga taga 2 audit ehk oli teeääres parkimas ja ma rahus 70ga risti Sausti poolt Sakupoole alla tulin :D

No alla tulekut lastes jäi mul päris reaalselt mõned sentimeetrid piirdest puudu.. mõttes juba jõudsin lugeda, et "tiib, tuli, stange..." jms ning siis õnneks sai välja mängitud.. pärast sõitsin uuesti mööda ja vaatasin, no isegi ratta jälg oli ikka väga lähedal piirdele... See-eest aga üles keeramine on tunduvalt lihtsam läbi driftida...

Ma jõudsin mõelda vaid FUN FUN FUN.. Sierrast täitsa pooohui kui tiiva ja tule katki sõidan, peaasi, et auto liikumisvõimeliseks jääb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 17:49 

Sai ka siis eile talverõõme nauditud,kuni suvekatega enam pidamist polnud ja bensuvoolikud suutsin põhjaalt ära hävitada.
Pool paaki bentsu vastu maad.Aga siiski.. lõbus oli!Varsti lamelle alla kruvima. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 17:57 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
Hendri kirjutas:
Oh mis mul parem ei hakanud...

Streetrace foorumis vingutakse selleüle, kui rehvi põletab, kui keegi lumega tema pereautost mööda dritis, kui keegi fooriall kiirendas, kui keegi kruusateedel "märtinit mängib" jms.. no kolige mujale siis tõesti ma ei saa aru mis hoiab inimest sellises kohas kui kõik talle nii vastu on?

jjjahah, aga kas ei oleks aeg sellest "bossamisest" üle saada ja iga otseselt striittreisstuning eluviise mittepooldava postituse peale ka midagi muud öelda peale "öööaäää koli perehoorumisse eittt"? See on juba umbes sama, nagu headshoti ikoon, mida kasutatakse juhul, kui midagi tarka tegelikult öelda ei oska, aga tahaks nagu kuidagi ikka teemas kaasa lüüa.

Vaadates sinu ärritumist antud postituse peale tuleks äkki sind ennast suunata rahustavasse pereportaali?

Ei ole.
Koli perefoorumisse Anti juba. Buduuar või midagi! :) Sina rahul ja meie rahul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 18:22 
Eliit

http://vanakse.30.forumer.com/index.php?act=idx see on selline hea foorum kus on palju lugeda ning väga palju saab arvamust avaldada ning kommenteerida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 19:46 
Kasutaja avatar

nalimehed.
Ilm ja ülejäänd on super,ainus asi mis asi hakkab üleviskama on lumerookimine :kill
Roogi palju tahad,mingi ajapärast sama sitt,samas kohas..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2010 20:06 
Kasutaja avatar

Jäi ka eelmine nädal sentimeetrid puudu ühe kohaliku drifteriga kokku puutumisest. Pimedasse kurvi ei tasu ikka külg ees tulla ju, ilmselt tema selle peale ei tulnud. Polizei puhastas just kojamehi paarkümmend meetrit eemal, aga kahjuuuksss nad ei näinud situatsiooni pealt. :(

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5496 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 367  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis