qpi kirjutas:
Ma pole küll 15 aastat autode müügiga tegelenud, ega 10 aastat Jaguare pidanud, aga piltide järgi küll sisul erilisi kulumise märke ei tuvasta. Kas tõesti julged nii kindlalt väita, et läbisõit pole 170k? See on ikkagi suhteliselt suur läbisõit, ma olen 150k originaal ls autol ka hullemat sisu näinud.
jaguaris kasutatakse Connolly nahka, üks paljudest jaguaridest mida olen kasutanud oli ls-ga 220 000km, ja valge nahksisuga, lisaks auto varustusaste oli "Sport" ehk siis spotrlikuma sisuga, ja võreldes neid mõlemaid on näha, erinevusi

ja nagu kogemused näitavad mida heledam nahk, seda halvemini säilib aja jooksul (tume ja must nahk peab vastu paremini see on nagu reedel)
moribundity kirjutas:
Usku toob uue kasti kohe ära Uk maalt...
inglismaale pole mõttet sõita, kuna sama kasti oli BMW E31-E38-E39 peal, autodel millel on M62/B44 mootor.. selliseid panne (v.a. E31), leidub ka siin romulas..
Ja mina isiklikult, küll ei julgeks osta sõidukit, millel nt kast jooksis tükkideks, see näitab kuidas inimene hooldas sõidukit.. on olemas autopeded, ja olemas tavalised tarvijad, ilmselt selle panniga sõitis mingi eputaja ja kui küsida mis sorti õli on sees jääd vastuse ootama

see on imho.. teine variant, et nagu ma kribasin, ls on kõvasti üle 200k km, ja see on tavaline kasti mehaaniline kulumine