Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 16.05.2025 01:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 25 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Jaguarid xj8 ja xk8
PostitusPostitatud: 12.12.2010 16:20 

Tuttava firma müüb seda sinist jaguari xj8. Vaatasin ka seda autot huvipärast kuna olin seal samal platsil.Seest juhi iste on natuke kulunum kui piltidel aga muidu oli väga sile seest,väljast iluvigasid ei leidnud.Mootor käis vaikselt ja kõvasti gaasitades ei suitsenud,kast vahetas ka korralikult.
Suverehvid oli all ja väga korralikud. Mingi ekspert ei ole aga 50k eest on seal autot 10x rohkem kui mõnest e38 sama rahaeest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.12.2010 14:01 
Kasutaja avatar

DevilDeVille kirjutas:
nüüd siis tean, et jaanuariostmise juures on oluliseks teguriks nupud

Mis Jaanuar? Me räägime Jaguarist. Ja muidugi on mingi osa ka nuppudest. Siiski luksusautod ja kui osta siis ikka võimalikult enamus lisadega ja mitte pärast kahetseda, et mingi plank auto sai koju veetud. Aga samas kui see nupp mingi eriline lisa ei ole siis võib selle välja ka jätta ja siis kergem leida autod oma maitse järgi, sest siis tuleb jurude rohkem valikut millel vaid üks nupp on. Ühe nupuga vist on vaid lihtsalt S ehk sport ja kui kaks nuppu siis teine on selline kus on tahhokas või spidokas peal aga samas siiani ei tea mida ta teeb.

kiire-lauri kirjutas:
Tuttava firma müüb seda sinist jaguari xj8. Vaatasin ka seda autot huvipärast kuna olin seal samal platsil.Seest juhi iste on natuke kulunum kui piltidel aga muidu oli väga sile seest,väljast iluvigasid ei leidnud.Mootor käis vaikselt ja kõvasti gaasitades ei suitsenud,kast vahetas ka korralikult.
Suverehvid oli all ja väga korralikud. Mingi ekspert ei ole aga 50k eest on seal autot 10x rohkem kui mõnest e38 sama rahaeest.

Oled kindel? Jag Sõbra foorumist lugesin, et tal kallal nikasil probleem. Ehk mis pidi vajama alumiseotsa vahetust ehk mootoriploki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2010 18:46 
Kasutaja avatar

Pilt
See spidoka pildiga nupp huvitab mis teeb.

Jäi väga hea hinnaga jag silma.
http://auto.plius.lt/skelbimas/lengviej ... id-1120938
Tasub toda vaatama minna?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.12.2010 20:02 

Tundub nagu püsikiirusehoidiku nupp, et sealt sisse ja ülejäänud toimib roolilt vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2010 01:01 
Kasutaja avatar

SPL mies kirjutas:

kast pees, teiseks vaadates sisu seisukorra võin garanteerida, et ls pole 170k km :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2010 10:03 
Kasutaja avatar

Scorpio Ghia kirjutas:
SPL mies kirjutas:

kast pees, teiseks vaadates sisu seisukorra võin garanteerida, et ls pole 170k km :)

Ma pole küll 15 aastat autode müügiga tegelenud, ega 10 aastat Jaguare pidanud, aga piltide järgi küll sisul erilisi kulumise märke ei tuvasta. Kas tõesti julged nii kindlalt väita, et läbisõit pole 170k? See on ikkagi suhteliselt suur läbisõit, ma olen 150k originaal ls autol ka hullemat sisu näinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.12.2010 10:14 

Scorpio Ghia kirjutas:
SPL mies kirjutas:

Usku toob uue kasti kohe ära Uk maalt...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 10:41 
Kasutaja avatar

qpi kirjutas:
Ma pole küll 15 aastat autode müügiga tegelenud, ega 10 aastat Jaguare pidanud, aga piltide järgi küll sisul erilisi kulumise märke ei tuvasta. Kas tõesti julged nii kindlalt väita, et läbisõit pole 170k? See on ikkagi suhteliselt suur läbisõit, ma olen 150k originaal ls autol ka hullemat sisu näinud.

jaguaris kasutatakse Connolly nahka, üks paljudest jaguaridest mida olen kasutanud oli ls-ga 220 000km, ja valge nahksisuga, lisaks auto varustusaste oli "Sport" ehk siis spotrlikuma sisuga, ja võreldes neid mõlemaid on näha, erinevusi :) ja nagu kogemused näitavad mida heledam nahk, seda halvemini säilib aja jooksul (tume ja must nahk peab vastu paremini see on nagu reedel)

moribundity kirjutas:
Usku toob uue kasti kohe ära Uk maalt...

inglismaale pole mõttet sõita, kuna sama kasti oli BMW E31-E38-E39 peal, autodel millel on M62/B44 mootor.. selliseid panne (v.a. E31), leidub ka siin romulas..

Ja mina isiklikult, küll ei julgeks osta sõidukit, millel nt kast jooksis tükkideks, see näitab kuidas inimene hooldas sõidukit.. on olemas autopeded, ja olemas tavalised tarvijad, ilmselt selle panniga sõitis mingi eputaja ja kui küsida mis sorti õli on sees jääd vastuse ootama :)

see on imho.. teine variant, et nagu ma kribasin, ls on kõvasti üle 200k km, ja see on tavaline kasti mehaaniline kulumine

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 16:59 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Käsi püsti, kes usub, et teemaalgataja kunagi mõne Jaguari ostab? :D

same shit.. mul läks 10-15 minti iga jaguari ostuga, kaasa arvatud esimese jaguariga, kui ma veel mitte midagi ei teadnud sellest, peale seda, et tegu Inglismaa autoga :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.12.2010 17:17 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Käsi püsti, kes usub, et teemaalgataja kunagi mõne Jaguari ostab? :D

Miks ei peaks praegugi on mul E klassi mersu. Mis see jaguar siis halvem peaks olema kui mersu. Lihtsalt nüüd kopp ees, et neid mersusi igalpool niipalju on ja võtaks siis midagi teist.
Ja ma ei ole veel Jaguari fänn, et kohe esimest autot mida näen ostma torman ja saan lõpuks hoopis ikka räime. Tasa sõuad, kaugele jõuad.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 25 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis