Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 00:59

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 334, 335, 336, 337, 338, 339, 340 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 12.12.2010 16:21 
Kasutaja avatar

Sai just natuke aega tagasi Pärnus Raekülas lõõtsabuss teele tagasi sikutatud,tükk aega liiklus seisis,lisaks oli veel üks reka ka veits kraavis ripakil,seda puksiir tõmmata ei jõudnud,aga tuli seegi lõpuks välja,nüüd kuivatan jalanõusid ja varsti lund lükkama minek,traktor selleks on muidugi ilge peldik,aga ajab asja ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 16:51 

Hendri kirjutas:
Pokmon võibolla peaksid taas pokemonidega mängima minema?
Sina ei tule ütlema kas mul on vaja autoga liikuda või mitte. Aga milleks siis üldse lund rookida ja teed puhtad hoida? Lumi tuleb maha, linn ütleb, et pole teil vaja autoga sõita, saate jala poodi ja nii ongi? Mis kuradi oinas sina veel oled. Muidugi oled kõva vend, käid bussiga 20km kooli. Tubli, mine eputa emmele ka. Praegusel hetkel käib minu linnast ainult rong ja buss. Viimane ainult kord tunnis. No ei saa vinguda, saaks kui vaja, AGA kas ma hakkan kodust garaaži oma asju tassima bussiga? Sina teed kõik oma toimetused jala ja bussiga? Nahui sul see auto siis on???

Praegusel hetkel teen toimetused jah jala ja bussiga. Ei näinud Neljapäeva ja Reede hommikul mõtet kaevata maja esist puhtaks, et kilomeeter praktikakohta sõita ja tagasi, homme ei hakka samuti kaevama, et kooli sõita, ärkan tund varem kui autoga minnes ja lähen bussiga. Ei ole mul siit tänavat ka keegi kolm päeva lükanud, täpselt nii palju, kui siin autodega jäljed sisse on sõidetud, nii palju on ka teed sees. Kui tõesti on oluline vajadus autoga liikuda, et muidu ei saa, siis kaevan omale tänava ka lahti kui tarvis, aga ma ei tule sellest siia foorumisse mögisema, et linn ei suuda tänavat lahti hoida. Ju siis on olulisemaid kohti, mida lahti vaja hoida.

Kui tihti ja palju neid asju sinna garaazi tassida on? Igapäev viskad pool korterit autole ja siis sõidad garaazi, laod seal auto tühjaks, siis teed asjad ära laod uuesti autole ja sõidad koju tagasi? Nii palju, kui mul või mõnel tuttaval on vaja asju olnud garaazi viia, siis pole need rasked olnud ja mahuvad lõdvalt kilekotti ära.

On elus olulisemaidki asju, mille peale närve kulutada, kui mingi lahti lükkamata tänav. Jõudu virisemisel ja kinni istumisel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 17:30 
Kasutaja avatar

Oeh ma armastan talve.. ja ka olen sellest aru saanud et mu auto on väga hea läbivusega.. pane aind korralik rehv alla ja läheb :D
Täna müttasin veits lumes ja värki.. no lõbus on lund lükata :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 17:44 

[quote="pokemon]Praegusel hetkel teen toimetused jah jala ja bussiga. Ei näinud Neljapäeva ja Reede hommikul mõtet kaevata maja esist puhtaks, et kilomeeter praktikakohta sõita ja tagasi, homme ei hakka samuti kaevama, et kooli sõita, ärkan tund varem kui autoga minnes ja lähen bussiga. Ei ole mul siit tänavat ka keegi kolm päeva lükanud, täpselt nii palju, kui siin autodega jäljed sisse on sõidetud, nii palju on ka teed sees. Kui tõesti on oluline vajadus autoga liikuda, et muidu ei saa, siis kaevan omale tänava ka lahti kui tarvis, aga ma ei tule sellest siia foorumisse mögisema, et linn ei suuda tänavat lahti hoida. Ju siis on olulisemaid kohti, mida lahti vaja hoida.

Kui tihti ja palju neid asju sinna garaazi tassida on? Igapäev viskad pool korterit autole ja siis sõidad garaazi, laod seal auto tühjaks, siis teed asjad ära laod uuesti autole ja sõidad koju tagasi? Nii palju, kui mul või mõnel tuttaval on vaja asju olnud garaazi viia, siis pole need rasked olnud ja mahuvad lõdvalt kilekotti ära.

On elus olulisemaidki asju, mille peale närve kulutada, kui mingi lahti lükkamata tänav. Jõudu virisemisel ja kinni istumisel.[/quote]

No sul on lihtne öelda, et saad bussiga hakkama. Aga igaüks ei ole lihtnepoiss, et läheb kaks kätt dressipüksikute taskus kilomeetri kaugusele praktikakohta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 18:45 

Kes siin mainis et isegi CRV-ga ei saanud liikuma? No kurat, sellist asja maasturiks nimetades on ju puhas solvang korralike maasturite pihta :D
Isegi CRV... Kui esimesed rattad on end sisse kaevanud, siis viskab vahelduva eduga ka tagumised ratatd vedama ehk :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 19:15 

Kes teil väitis üldse, et cr-v on maastur? Kui Sa veel lugeda ei oska, pole mõtet ka vanduma kohe auto pihta hakata! Lihtsalt toodi näide, et isegi natuke kõrgematel autodel esineb liikumisega raskusi. Kes sõita ei mõista, noo see jääb nagunii kinni.
Kahe viiimase päeva näitel võin küll öelda, et kui korralikud rehvid all, siis läheb see masin väga lustlikult lumest läbi! Ainult kojamehed käima enne lumme sukeldumist, muidu võib vaateväli ära kaduda:D Ja ma ei pea silmas mingit kitsast lumevalli. Sai sõidetud ikka päris pikalt täis tuisanud teed. Päris lõbus oli!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 19:39 
Kasutaja avatar

Vastasmajast läks perepea autoga ära ja jättis poja parkimiskohta valvama. Kutt passis mingi tund aega õues lihtsalt. Mõned inimesed on ikka päris taunid :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 20:19 
Moderator
Kasutaja avatar

Avastasin, et kõige sõidetavam tee lapsevankrilükkajale Veskimöldrest Mustamäele on mööda Harku suusarada. Tuleb ikka seda lapsekärutamist tõsisemalt võtta, siis pole muud füüsilist trenni vajagi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 21:04 

Hendri kirjutas:
No muidugi ei ole crv miski maastur, kuid siiski, sõbral manuaal ja perses differ, et tagavedu päris tihti taga, eriti kui rohkem gaasi anda...
Ja kuidas tean, et tagasild töötab? :D Differ rakendumisel teeb teatud hääli...

mitte differ ei ole persses vaid see visco-haldex junn-muhv mis tagasillale veojõudu rakendab... seda ei saa diffriks nimetada väga, või mis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 22:25 
Kasutaja avatar

Täna varahommikul kui mina alles peoõhtut lõpetasin Burger Pub'is, tankis .Ove. sealsamas bemmi ja läks tööle :lol

PS! Edaspidi on Strand ainus klubi, kuhu mina enda jalga tõstan. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 22:41 

Hendri kirjutas:
No türi paide, varem pole kottinud aga nüüd on küll tunne, et tõesõna lähen ise linnavalitsusse töllakaid raputama. Aastaid on olnud leping kohaliku firmaga mis igas suuruses traktorite ja asjadega on teed ülimalt korras hoidnud, pole olnud probleeme. Nüüd järsku selle aasta augustist on uus leping vist mingi Tänavapuhastuse OÜga vms mis on mingi odav p*sk.. Säästetakse raha, aga no kurat TERVE linn on hädas, kõik istuvad kinni igal pool. Vahel öösel käib üks sahaga veokas ning teeb paar suuremat tänavat puhtaks, aga see on ka kõik. Kõik vähegi väiksemad tänavad on täielikud surmad. Täna sain autoga sõita 2 meetrit ja olin kinni. Inimesed ise roogivad mitte ainult oma parkimiskohta vaid ka autoteed puhtaks, et liikuma saada. Isegi CRVga on paras kepp sõita, mis me räägime siis pereemadest kellel huidai ketsid või teab mis kiad?
Pilt siis minu aknast ja no see koht on veel leebe ning ilusti sõidetav, teisel pool tänavaotsas on täielik surm, isegi maasturid ei taha sinna ronida, mis saab siis maja elanikest?

"PILT"

Saan aru, et möllab mingi Monika või mis asi, aga seda enam peaks linn hoolitsema oma elanike eest.. Mida võidetakse selle raha kokkuhoiuga? Mitte midagi muud kui pahuraid linnaelanikke. Kui siiamaani on kõik toiminud, teen on olnud ok, siis miks on vaja seda muuta??

Aru ma ei saa mida sa räuskad... pildipeal pole sul seal lund ollagi ja kui kuskil eemal on natuke rohkem siis ikkagi on seda vähe.

Pildid tehtud natuke aega tagasi Mustamäel majade vahel (üks põhilise liiklusega tee majade vahel mida mööda saab teiste majade juurde):

Selle maja esist on juba korra puhastatud ja vallide taga on mõned autod seismas
Pilt

Sama maja esine tee: škoda mees on ise omale labidaga koha sisse visanud ja paremal pool "parkimiskohtadel" oleva lume paksus on üle 30cm
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 22:41 

Oleme päris pikka aega EMT kliendid. Seoses teenuste kasutamisega tekkis täna üks küsimus.
Kõne numbrile 123

Esimesed kolm minutit oli päris ok, taustameloodia eriti ei häirinud veel...
Kuues minut, kimun närviliselt suitsu, üritades meenutada, mida ma neilt üldse küsida tahtsin...
Kümnes minut oli just alanud, kui üllatus üllatus, andis korraks kutsuvat tooni ja telefonile vastas meeldiva häälega tütarlaps.
Mina: Tere, kas Elisa klienditeenindus?
Emt: Ei, te helistate EMT klienditeeninduse
Mina: Aa, aga ootama peab nagu Elisa omas...
Emt: Jah, meil on hetkel kahjuks väga palju kliente liinidel.
Mina: Ah, kas tõesti? Palju teid seal siis hetkel tööl on?
Emt: Kas te peate silmas üldse või täna?
Mina: Ei, ikka täna!
Vaikus....umbes 3 sek
Mina: Hallooo!?
Emt: Hetkel on meid viis!
Vaikus umbes 5-6 sek (üritan pingeliselt meenutada, palju Emt´l kliente on)
Emt: Halloo, kas te kuulete?
Mina: ja jah, kuulen küll.
Mina: Aga tahtsin teilt küsida palju EMT´l kliente on? Mingi 700 000?
EMT häbelikult: Jah, 750 000 klienti....
Mina: Ok, mitte sellest ei tahtnud ma rääkida...
Mina: Meil on võetud lepingulise tähtajaga internetipulk. Tähtaeg lõppeb märtsis 2011
Mina: Kasutan ka mobiilset internetti. Tahtsin küsida, kas oleks võimalik seda mahtu, mis ma lepingu järgi saan, ümber suunata minu mobiilinumbrile?
Emt: Kas ma saan õieti aru, et teil on eraisikuna võetud modem ja sim kaart. Soovite eraisikuna lepingut lõpetada ja see leping firma nimele ümber teha.
Mina: Jah
Emt: Kohe vaatame, öelge oma telefoninumber
Mina: 5xxxxxxx
Emt: Nii, vaatame....
10 sekundit klaviatuuri klõbistamist
Emt, Jah...............kahjuks nii ei saa....
Mina: Miks ei saa? Sama mahtu ju kasutaksin? Siis ei ole mul vaja mobiilse interneti eest eraldi maksta + ma ei peaks seda pulka kõikjale kaasa tassima, telefoniga on mugavam.
Emt: Oodake ma küsin järele.
2 minutit EMT meloodiat
Emt: Halloo, kas kuulete?
Mina: Jah, kuulen.
Emt: Saate teha küll nii, aga sellisel juhul lepingu lõpetamisel peate tasuma leppetrahvi, kuna lõpetate tähtajalise lepingu
Mina: Aga selle tähtajalise kohustuse võib ju firma nimele neljaks kuuks ümber teha. Hetkel on ka pulk eraisiku nimel, kuid arvel on märgitud maksjaks firma? Seega mis vahet seal on?
Emt: Kahjuks jah, nii ei ole võimalik
Mina: Ma ei saa päris täpselt küll aru, mis on takistuseks, aga tundub täiesti müstiline mulle..
Emt: Oodake, ma uurin täpsemalt järgi
Selleks hetkeks olnud telefoni otsas 21 minutit
Emt: Jah, tõepoolest saame selle pulga firma nimele teha. Sellisel juhul lisandub teie koondarvele abonomentnumber ja sellega kaasnev kuumaks.
Mina: No väga tore. See on küll hea uudis...
Mina: Ma räägin siis uuesti üle, kas sain ikka õieti aru
Mina: Eraisiku nimel oleva netipulga, millel on kohustus lepingulises suhtes veel neli kuud olla, saan registreerida firma nimele!?
Emt: Jah, kohustus läheb firmale üle
Mina: Siis saan ma seda mahtu kasutada oma telefoni kaudu?
Emt: Jah, kui teil on olemas seda võimaldav telefon
Mina: On. Ja hetkel oma abonomentnumbril oleva mahu saan ära lõpetada, sest kasutan seda eraisiku nimel olevat mahtu?
Emt: Ei, see number jääb firma nimele. Te saate lihtsalt firma nimel seda maksta.
Mina: Oodake, aga miks ma ei saa seda mahtu siis ikkagi kasutada?
Emt: Sest, see maht on seotud telefoninubriga, selle sama pulgas asuvaga
Mina: Aga sellest ma ju räägingi, et kui see on minu firma nimel, siis miks ma ei või seda mahtu läbi oma telefoni kasutada?
Emt: Sest teil on olemas telefonil juba mahupõhine pakett
Mina: Aga kui ma selle ära lõpetan?
Emt: Aga siis saategi ju selle uue numbri panna oma telefoni ja kasutada kõnedeks ja internetis käimiseks
Mina: Aga ma tahan kasutada sama numbrit ja internetis käia
Emt: Kahjuks ei ole nii võimalik
Mina: Kas te tehate mulle väita, et seda mahtu ei ole võimalik teisele numbrile mitte KUIDAGI suunata?
Emt: Jah, see ei ole võimalik
Mina: Aga suured tänud teile. Eks ma pean siis operaatorit vahetama
Emt: Jah, kõike head, nägemist!

Pilt

Uploaded with ImageShack.us

Muidu poleks teemaks võtnud, aga kuidas on võimalik, et 5 klienditeenindajat peavad teenindama 750 000 klienti? Vabandan kõikide ülejäänud 749 999 kliendi ees, et kokku 25 minutit kõne pikk oli. Kui te ei saanud Emt klienditeenindust kätte või ei viitsinud nii kaua ootel olla kui mina, süüdistage selles mind. Mina olen süüdi, sest EMT´l on klienditeenindajaid muidu piisavalt :D :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2010 23:12 

Lätis olid tänavad palju hullemad kui siinmail. Enam ei taha üldse vinguda, et paha ja lumine :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2010 09:18 
Kasutaja avatar

Mul tiksus aasta juurde :D Kohe start Tallinna ja siis Soomemaale kus tuleb ka tähistada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.12.2010 09:25 

andres393 kirjutas:
Mul tiksus aasta juurde :D Kohe start Tallinna ja siis Soomemaale kus tuleb ka tähistada.

Õnne! Ja õnne võib täna vist ka Alarile soovida! :beer

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 334, 335, 336, 337, 338, 339, 340 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis