freelander kirjutas:
Lahekas kirjutas:
hizpollah kirjutas:
Tsiteeri:
Eile kühveldasin 25m teed puhtaks pooleteist rea laiuselt alla tunni aja,padaorus oldi valmis istuma midagi tegemata terve ööpäeva... Sorry, elasin end välja vales teemas

Uskumatu, kui LOLL jutt! Aga samas võiks sinusuguseid inimtraktoreid rohkem olla!
ära tee nalja, sa ikka Pada pilte oled näinud?...
Pada teelõik on enne, ja peale orgu suurepäraselt tuultele ja tuisule avatud. Ja kui sul on autoga sõites nähtavus
sulaselge 0, siis ei hakka ükski mõistusega inimene olematu teepeal ennast ringi manööverdama või mis iganes lollusi tegema.
Kõige targem tegu mis seal teha võis oligi see, et seista rahulikult ja oodata päästmist või ilma paranemist.
Selles suhtes täitsa õigus. Tean omast käest. Ega ilmaasjata sinna tuulegeneraatoreid ei ehitatud. Nende ehitamiseks otsitakse ikka kõige tuulisemad kohad.
Mul tekib aga teie jutu peale kahtlusi. Mida üldse ronisid sinna siis kui teadsid et teeolud on sellised? Kui said sinnani sõidetud siis oleks saanud ka tagasi sõita.
Teie loogika põhjal peaksin ma hange kinni jäädes istuma autos ja ootama sahka, mis jouab 24h pärast ja siis riigi peale sõimama? Kui ma jään hange kinni siis olen arvestanud sellega ja kaevan ennast välja ning lähen tagasi, kui olud liiga hullud, kui näen võimalust siis sõidan edasi ja vajadusel jälle kaevan. Alati on tehtud nii ja pole kunagu nutnud, et kus on sahk ja muu selline. Kui ise ronisin sinna siis ise ka vastutan. Pole kunagi auto jäänud teeäärde ja olen kaevanud ka üksi olles omale 40m sõidulaiuse tee lahti täis tormiga. Kaevanud mitu tundi sopradega koos et auto välja saada.
Kõik seisab siiski inimestes edas, ei viitsitud liigutada, ei oldud valmis ( kuigi oli ette teada), ning oldi üldse lollid et sinna sõideti. Ja padaoru olukord ei olnud alguses midagi nii hull, kui said sinnani sõidetud siis pidi see ka läbi pääsetav olema. ots ringi ja tuldud teed tagasi.
Sahkade kohta, enamus saha juhid panid 24h. Mul paar tuttavat lükkavad ja seepärast tean täpselt. Ja ei olnud need teeolud üldse nii hullud tegelikut. Ja kuna veel oli teada mitu päeva et tuleb siis oleks voinud üldse kodus passida.
Eelkoige süüdistagu inimesed iseennast.
No offence, ma ei kavatsenud vaielda, vaid lisasin ühe detaili, mille peale kindlalt enamus Padaorust läbisõitjaid elu sees ei mõtle.
Selles suhtes muidugi, et OLEKS KOHE VÕINUD ümber pöörata, aga inimene ei mõtle ju selle peale. Esimene reaktsioon neil oli ilmselt, et kerge seisak, küll varsti edasi saab. Aga juba paari hetkega oli tee täis tuisanud ja autod kinni. Ja pealegi, ükski inimene ei mõtle ka ennem selle peale, et Padaorg tuuline kant ja äkki seal on mingeid probleeme - seda enam mõtleb ta veel, et Eesti nr 1 maantee ja vaevalt siin sellist asja juhtuda saab. Võib olla oli seal ka probleeme ümber keeramisega näiteks. Kõike detaile ja inimeste käitumise arusaamiseks peaks küsimustega pommitama mõnda seal olnud juhti.