dellu kirjutas:
mkb kirjutas:
Sain mingis f*cking Tipi poes pooleldi venekeelset sõimu, sest arve oli nii väike (1.10

) ja tahtsin kaardiga maksta.
Kuna konditsioon oli paras, lasin endast kõik välja, mis ma nende paksude vene vanamuttide ja rõveda uberiku kohta arvan.
Jube hea hakkas, peaks veel tarbijakaitsesse ka kirjutama, las raiped siis selgitavad, mis mulle vene keeles ütlesid.
P.S. läksin sinna, sest ei viitsinud 3 sibulat kaugemalt otsida.
Läksid sibulat ostma, aga leidsid paar "sibulat"

. Üldiselt suht mõistetav ka, sest kaardimaksetelt peaks vist teenustasu paar krooni + % summalt olema. Arvata on, et sinu ost oli väiksem kui nemad peaks pangale maksma. Kunagi näiteks olen näinud silti, et väiksemat arvet kui 25.- ei saa kaardiga maksta. Iseasi muidugi mis tarbijakaitse sellest arvab, aga ettevõtja seisukohast täitsa arusaadav. Eks nende muttidel on lihtsalt ülemus käsu ette andnud.
Ise ka korduvalt sellise jamaga kokku puutunud.
Eriti just see 25 krooni teema, et väiksemat summat ei saa kaardiga maksta. ( teema oli pidevalt koguaeg üleval kodukandi poes)
Ükskord helistasin siis tarbiakaitse infosse ja uurisin, et kas selline tegevus on õigus pärane aga muidugi mitte.
Nii,et kui keegi sattub veel selliste sibulate otsa kes ei taha eesti keelt rääkida ja sind teenindada, siis tuleks kohe kõik puu taha saata ja tarbiakaitsesse kohe vihane kõne peale tõmmata.
Äkki hakatakse neid diblade putkasi ka kokku lükkama või vähemalt korrale kutsuma.