Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 18:15

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 342, 343, 344, 345, 346, 347, 348 ... 376  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2010.
PostitusPostitatud: 16.12.2010 23:24 
Kasutaja avatar

Sätin just end peole ja vaatan kuhu minna mida teha.

Miks on illukas täna kinni ja miks mu tuttavad tahavad Club Tallinna minna? Miks on püssirohu kelder ainsana soodne joominguks?

Tahaks ikka valge inimese kombel maha istuda ja viina juua, hiljem NORMAALSESSE kluppi minna :(

Oi kus ma igatsen Ankrut taga ja pidusid Atis :) Hea seltskond ja mõnusad peod. Vanaks jään, paremad sõbrad panevad eitesid kodus ja ma pean üksi pidutsema :(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2010 23:41 

Oleks kah siis aeg sul suureks saada ja pereelu hakata elama :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2010 23:55 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:

Miks on illukas täna kinni ja miks mu tuttavad tahavad Club Tallinna minna? Miks on püssirohu kelder ainsana soodne joominguks?

Tahaks ikka valge inimese kombel maha istuda ja viina juua, hiljem NORMAALSESSE kluppi minna :(

Oi kus ma igatsen Ankrut taga ja pidusid Atis :) Hea seltskond ja mõnusad peod. Vanaks jään, paremad sõbrad panevad eitesid kodus ja ma pean üksi pidutsema :(

minu viimane tartu külastus oli club tallinna, kus tekkis varastega esimese 20 minutiga teema.
hiljem 2 tundi mendijaamas.
konstaablid imestasid, et miks mitte kohalik club tallinnas on. soovitas meil kuskile boheemlaste ja kunstnike baari vms minna :D nime ei mäleta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2010 00:29 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:

Suhteliselt normaalne koht on minumeelest Zum-Zum (endine Place). Hindade poolest väga sarnane Püssiga, sest kuulub sama "ettevõtte" alla. Muidugi, seda tudengite lemmikut rabavett nimega Püssi Punane seal ei pakuta, aga näiteks 0.5L vaadi Sass oli viimati 25.- Ja pudel viina oli vist 130.- kui õigesti mäletan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2010 01:46 

Juhtus see, et päeval hakkas sujuvalt peavalu tekkima, kella 21.00 ist alates otsustasin lõpuks seda leevendama hakata puhta vene viinaga..ja juba ongi parem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2010 01:59 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:

Atlantis(uue nimega CAT) muutus umbes 2 nädalat tagasi päris popiks ja normaalseks kohaks tagasi, homme muideks päris kõva live geeniusartistilt Abrahamilt. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2010 09:41 
Kasutaja avatar

Viisin nädal tagasi enda eelsoojendi diagnosti sellisesse firmasse nagu Autotäht(tondi selveri kõrval). Arvuti midagi ei näidanud, lubati stendi panna ja teada anda mis viga on. Nädal on tänaseks möödas ja mitte halligi. Eile helistasin 3 korda küll on müügimees majast välja, on klendiga hõivatud või lastakse lihtsalt tagasi helistada. Aga mitte halligi kuigi palusin ilusa häälega neiul et las müügimees helistab kindlalt tänase päeva jooksul tagasi.
Krt täna tuleb vist kohale minna, suht närvi ajab.
Kas peaks nõudma ahju tagasi kui midagi sellega siiani tehtud pole mitte mõjuval põhjusel???
Aga kus neid eberspächereid veel remonditakse tallinnas? :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2010 10:11 

jOnts kirjutas:
Mani kirjutas:

minu viimane tartu külastus oli club tallinna, kus tekkis varastega esimese 20 minutiga teema.
hiljem 2 tundi mendijaamas.
konstaablid imestasid, et miks mitte kohalik club tallinnas on. soovitas meil kuskile boheemlaste ja kunstnike baari vms minna :D nime ei mäleta.

Club tallinnas on üldse imelik rahvas, "naised" kõik põhikoolis alles ning mehed suured karud kes tahavad kõigiga kakelda ja seda loomaaeda on valvama pandud ka kaader kes tahab kontrollida olukorda, vahest isegi liigapalju. Ise eelistan zum-zum´i ja püssi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2010 10:19 

Loen uudiseid, et maksuamet on jälle käinud lund lükkavaid traktoreid peedistamas kütuse pärast :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2010 10:34 
Kasutaja avatar

vihmabuss kirjutas:
Viisin nädal tagasi enda eelsoojendi diagnosti sellisesse firmasse nagu Autotäht(tondi selveri kõrval). Arvuti midagi ei näidanud, lubati stendi panna ja teada anda mis viga on. Nädal on tänaseks möödas ja mitte halligi. Eile helistasin 3 korda küll on müügimees majast välja, on klendiga hõivatud või lastakse lihtsalt tagasi helistada. Aga mitte halligi kuigi palusin ilusa häälega neiul et las müügimees helistab kindlalt tänase päeva jooksul tagasi.
Kas peaks nõudma ahju tagasi kui midagi sellega siiani tehtud pole mitte mõjuval põhjusel???

Ise just otsisin sama asja natuke aega tagasi, sest oli sõbra isa lafkal sellega probleeme. Üks asi on http://www.eberspacher.com/, kust leiad download/supportside alt igasugu pdf faile ise parandamiseks. Kui nuppu on ja viitsimist tseki seda. Teine sait on www.soeauto.ee . Küsi sealt, kui nad ise ei paranda, siis teavad kindlasti, kes sellega siinakandis tegeleb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2010 10:53 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Sain mingis f*cking Tipi poes pooleldi venekeelset sõimu, sest arve oli nii väike (1.10 :D ) ja tahtsin kaardiga maksta.
Kuna konditsioon oli paras, lasin endast kõik välja, mis ma nende paksude vene vanamuttide ja rõveda uberiku kohta arvan.
Jube hea hakkas, peaks veel tarbijakaitsesse ka kirjutama, las raiped siis selgitavad, mis mulle vene keeles ütlesid. :rokib

P.S. läksin sinna, sest ei viitsinud 3 sibulat kaugemalt otsida.

Läksid sibulat ostma, aga leidsid paar "sibulat" :). Üldiselt suht mõistetav ka, sest kaardimaksetelt peaks vist teenustasu paar krooni + % summalt olema. Arvata on, et sinu ost oli väiksem kui nemad peaks pangale maksma. Kunagi näiteks olen näinud silti, et väiksemat arvet kui 25.- ei saa kaardiga maksta. Iseasi muidugi mis tarbijakaitse sellest arvab, aga ettevõtja seisukohast täitsa arusaadav. Eks nende muttidel on lihtsalt ülemus käsu ette andnud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2010 11:24 
Kasutaja avatar

Eile juhtus nii , et jäin igale poole hiljaks. Esmaspäevase hajameelse planeerimise tõttu olin ma suutnud outlook calendrisse kohtumised üksteise peale sättida. Üritasin küll kuidagi igalepoole kasvõi hilinemisega jõuda, aga reaalsus oli see , et isegi hilineda ei suutnud. Peale lõunat andsin outlookile alla.
Õhtul peale tööd nagu neljapäevale kohane üritas üks till fooritagant joonestada. Seisis punasega foori taga vasakus reas ja selle ajal kui mina tagant paremalt rajalt tulin läks foor juba roheliseks , aga ju talle ei meeldinud, et keegi tast mööda sõidab. Kohapealt kiirendades tõmbas tal saan nõksa paremale vist ja see lõppes lumiste ja kitsaste teeolude tõttu sellega , et põrkasime kokku. Nokul voltis peegel pauguga ennast kokku ja tundus et peegliklaas lendas kah minema. Kas tal korpus terveks jäi seda ei jõudnud isegi märgata, sest see suguelund, selle asemel , et teeäärde tõmmata ja asju klaarida otsustas hoopis minema kihutada.
Sellele järgnes neljapäevale kohane 15 minutine tagaajamine mööda tallinna tihedat tipptunni liiklust. Mingil hetkel pidin endale tunnistama, et see noku on selle rally võitnud, kuna ta kadus silmist. Aga usun et politsei ta ikkagi hiljem kätte sai. Täna valges peab auto kriitilise pilguga üle vaatama. Politsei ootab hetkel minu avaldust kahjude kohta. Eile hämaras ei tuvastanud küll midagi erilist igatahes.
Kas selline asi kvalifitseerub tüübile sündmuskohalet lahkumisena ka sellisel juhul , kui ma avaldust ei kirjuta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2010 11:48 

sa rai*k..teen hommikul silmad lahti, kõik normaalne, pea ei valuta ega midagi, tõusen voodist ülesse ja rsk...olen ikka täis.. :o

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2010 11:51 
Kasutaja avatar

Lahekas kirjutas:
vihmabuss kirjutas:

Ise just otsisin sama asja natuke aega tagasi, sest oli sõbra isa lafkal sellega probleeme. Üks asi on http://www.eberspacher.com/, kust leiad download/supportside alt igasugu pdf faile ise parandamiseks. Kui nuppu on ja viitsimist tseki seda. Teine sait on http://www.soeauto.ee . Küsi sealt, kui nad ise ei paranda, siis teavad kindlasti, kes sellega siinakandis tegeleb.

Soeauto mind just sinna firmasse juhataski. Sain siis täna kõne sealt kus väideti et ei saada juppe soeautost wtf :?
Mul vaja ta stendi panna kõigepealt, et saaks teada milles viga. Müügimees ARVAS et viga ajus :hail
Siis tuli veel välja et mul teistsugune soendi kui enamusel saabidel 3kW :D
Ei tea, peab minema ikka kohale uurima asja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2010 12:02 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
mkb kirjutas:
Sain mingis f*cking Tipi poes pooleldi venekeelset sõimu, sest arve oli nii väike (1.10 :D ) ja tahtsin kaardiga maksta.
Kuna konditsioon oli paras, lasin endast kõik välja, mis ma nende paksude vene vanamuttide ja rõveda uberiku kohta arvan.
Jube hea hakkas, peaks veel tarbijakaitsesse ka kirjutama, las raiped siis selgitavad, mis mulle vene keeles ütlesid. :rokib

P.S. läksin sinna, sest ei viitsinud 3 sibulat kaugemalt otsida.

Läksid sibulat ostma, aga leidsid paar "sibulat" :). Üldiselt suht mõistetav ka, sest kaardimaksetelt peaks vist teenustasu paar krooni + % summalt olema. Arvata on, et sinu ost oli väiksem kui nemad peaks pangale maksma. Kunagi näiteks olen näinud silti, et väiksemat arvet kui 25.- ei saa kaardiga maksta. Iseasi muidugi mis tarbijakaitse sellest arvab, aga ettevõtja seisukohast täitsa arusaadav. Eks nende muttidel on lihtsalt ülemus käsu ette andnud.

Ise ka korduvalt sellise jamaga kokku puutunud.
Eriti just see 25 krooni teema, et väiksemat summat ei saa kaardiga maksta. ( teema oli pidevalt koguaeg üleval kodukandi poes)
Ükskord helistasin siis tarbiakaitse infosse ja uurisin, et kas selline tegevus on õigus pärane aga muidugi mitte.
Nii,et kui keegi sattub veel selliste sibulate otsa kes ei taha eesti keelt rääkida ja sind teenindada, siis tuleks kohe kõik puu taha saata ja tarbiakaitsesse kohe vihane kõne peale tõmmata.
Äkki hakatakse neid diblade putkasi ka kokku lükkama või vähemalt korrale kutsuma.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 5636 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 342, 343, 344, 345, 346, 347, 348 ... 376  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis