oskaja kirjutas:
Ronny:
Tänavad/teed ongi kitsad ja ega muidu polekski probleemi kui keegi küljealla ei hakkaks trügima. Kuna mul on tööautoks natuke (mitu korda)suurem liikur kui B kat. sõiduk siis need kitsad teed/tänavad on nagu pind p*rses... eriti veel kui tegemist peaks olema mitmerealise tänava/teega. Ega inimesi see ju ei koti, et näiteks 2 realisest tänavast on järgi jäänud healjuhul 1,5 rida. Kui sõidukaga liiklev inimene teab, et sellel tänaval peab olema 2 rida, siis ta enamasti pressib iga hinna eest sulle küljealla kuna ta arvab, et tal ongi selleks nii suur õigus ja savi et reaalselt ta tegelikult ei mahu sinna. Aga mille kuradi jaoks pean mina, sahameeste lohaka töö tõttu, oma närve kulutama ja ilgelt sihtima, et üheltpoolt lumevalli ei tõmbaks ja et teiseltpoolt seda küljealla roninud sõidukat ära ei lömastaks? Üldiselt ma säästan oma närve ja sõidan lihtsalt keset teed (vilgutamistest ja signaalitamisest välja tegemata) kuid siiski leidub laiemaid kohti kus siis need idikad sulle küljealla püssivad.
Sellega ma olen täitsa nõus, et suurema masinaga on kindlasti raske igasugu oma õigusi taga ajavate inimestega. Sahameeste töö kohta ma ütleks, et sahamees on ka inimene, kindlasti on palju ka selliseid kellel on lihtsalt savi, saaks vaid kähku koju ära, aga suht tihti ei saa sahamees ka aru, et kus see tee täpselt nüüd peaks asuma.
Ja teeme nii, et igaüks kes vinguda kavatseb, võtab hoopis labida ja loobib maja ees ühe parkimiskoha puhtaks

kõigil kasud sees