Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.05.2025 00:19

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 401 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 27  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: AS Eesti Politsei aktsiad tõusid
PostitusPostitatud: 29.12.2008 20:09 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Blacku kirjutas:
Ei taha ka norida aga siis pidi ikka pikk auto ja sirge rivi puid olema :D

Jap, ainuke asula allee. Autoks 2000 a. Golf 4 variant. Juht oleks otse allee alguses esimesse puusse sõitnud, rabas roolist järsku, loopis paarkorda ühele ja teisele poole kuniks paugud käisid. Kaks tamme said litaka, siis tegi auto mingi pirueti vist ja jälle kaks tamme koorest puhtad. Ja mootor lendas pealt vasakule poole teed elumaja aeda.
Ok vale koht teemaks, aga kui ei usu võin pildi ka teha alleest.

Keegi sai omale tasuta golfi mootori :lol Mees ei tea ja ei mäleta kuhu lendas ka äkki mootor:P
Golfi juht trahvi ka ei saa ega midagi, kuna tegu ei olnud mootorsõidukiga :lol

Viimati muutis part1, 29.12.2008 20:12, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 20:11 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Alles oli su unistus "Kui sind huvitab siis mu unistus on politseinik olla ja rikkujaid niksida täiega"
Nüüd sa lihtsalt teeksid trahvi, kuni sind austataks :lol ?
Ega jah sinusugune vend niisama elus midagi ju ei saavuta.

Noh, loodame, et sinivalgete ridadesse vähem sinusuguseid satub ja asi läheb paremaks.

Ee, mis on nagu su probleem? Politsienik peabki rikkujaid karistama ja seda ma teeksingi.
niksimine ongi nendega tegelemine asja eest, sulle ei jõua pärale või?
Kui minusugused oleks politsei ridades, siis sõidetaks korralikult enamjaolt.
Siis tallataks tagaajamiste käigus need superbid üsna kähku peeneks ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 20:12 
Kasutaja avatar

part1 kirjutas:
ViktorT kirjutas:
Segan vahele, sry, aga hr Part, kui vana sa oled ?

Kangesti meenutab mulle see komejant üht videot: "Isa soovitusel"

Tsiteeri:
Minu eesmärk politsienikuna ei oleks kellelegi keerata, mõni on ikka puhta loll. Minu eesmärk oleks rikkujad korrale kutsuda, et asi paraneks, et tekiks politsi ees hirm ja teda austataks.
:lol

Ei pea vääriliseks seda infot sulle jagada, kuid ei saa mitte aru, milles probleem? Ma aus kodanik, kes soovib korda hoida ja tagada.

Kas ehk keegi teine on seda väärt infot vääriline saama ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 20:12 
Kasutaja avatar

ViktorT kirjutas:
part1 kirjutas:
ViktorT kirjutas:
Segan vahele, sry, aga hr Part, kui vana sa oled ?

Kangesti meenutab mulle see komejant üht videot: "Isa soovitusel"

Tsiteeri:
Minu eesmärk politsienikuna ei oleks kellelegi keerata, mõni on ikka puhta loll. Minu eesmärk oleks rikkujad korrale kutsuda, et asi paraneks, et tekiks politsi ees hirm ja teda austataks.
:lol

Ei pea vääriliseks seda infot sulle jagada, kuid ei saa mitte aru, milles probleem? Ma aus kodanik, kes soovib korda hoida ja tagada.

Kas ehk keegi teine on seda väärt infot vääriline saama ?

Jah kindlasti on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 20:19 
Kasutaja avatar

aivo28 kirjutas:
Tsiteeri:
Ee, mis on nagu su probleem? Politsienik peabki rikkujaid karistama ja seda ma teeksingi.
niksimine ongi nendega tegelemine asja eest, sulle ei jõua pärale või?
Kui minusugused oleks politsei ridades, siis sõidetaks korralikult enamjaolt.
Siis tallataks tagaajamiste käigus need superbid üsna kähku peeneks ära.

nagu elu näitab,siis kui politseinik ei suuda enda vastu austust tekitada,isiklikuks muutub ja sinu mõistes "niksima" hakkab, siis saab ta varem või hiljem peksa nagu koer :wink:

Ega see asi ikka nii lihtne ka pole, see peksasaamise jutt on rohkem müüt, ma tean et rikkujatele ei meeldi karistada saada, aga ärgu rikkugu siis.
Arvad, et politseinikud ei hoia kokku ja ei saa midagi vastu teha, kui kedagi neist rünnatakse? Eksid rängalt.
Ega mina niisama ei niksiks, ikka asja eest, kui midagi teeb siis saab. Korralikke liiklejaid ma ei puuduks, eks kontrolli ikka teeks nii nagu nad ikka teeks, aga mingit niksimist nendega ei oleks.
Ka rullnokad kellele ma seaduslikult midagi teha ei saa, aga näen kuidas nad kimavad jne, nemad ma võtaks natsa pikemale jutule ja teolt tabades ning karistamisvõimaluse korral ka karistaksin.

Julged rikkuda, julge ka vastutada ja tunnistada oma rikkumist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 20:26 
Moderator
Kasutaja avatar

Kamoon, part on lihtsalt natuke paremini kirjutama õppinud oopc. Provotseerib veidi ja siis kari tarku hakkab leili viskama. :)

Edit: part1, oopc võid Sa reaalselt mitte olla, kuid sama sisutihe jutt käib küll.

Viimati muutis Umx, 29.12.2008 20:28, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 20:27 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
Kamoon, part on lihtsalt natuke paremini kirjutama õppinud oopc. Provotseerib veidi ja siis kari tarku hakkab leili viskama. :)

ma ei ole oopc, moded võivad seda kontrollida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 20:43 

Mis puudutab politseile kätte maksmist isiklikul tasandil, siis jah, nad hoiavad kokku, sest muidu oleks nad ammu välja juuritud, nagu mustlasedki. Aga kui vorm varna lendab, ja konstaabel baari läheb suitsu ostma, on ta tont, nagu iga teinegi seal baaris ja saab samamoodi molli, nagu mõni teine külamees. Aga see pole teemaks. Ja sinu austusejutu peale vaatan ma nyyd sinu peale kui veel suurema idika peale, kui ennem :kill Muide, kui sa pole aru saand, siis täpselt 1:1le sinusugused vennad ongi poliisis, kes ajavad taga respekti, ja kui vorm seljas on kõvad tegijad ja niiöelda nuiavad austust, aga nagu näed - austus tuleb ära teenida, praegu on lihtsalt täiesti vastupidine effekt(millest on kyll kahju tegelikult, aga nii ta paraku on)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 20:55 

part1 on ise politseist?

äge on lugeda seda teemat, kisub komöödiaks ära juba.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 20:57 
Kasutaja avatar

Pigem on asi ülbuses ja väärtushinnangutes.
Mina niksiks liht rikkujaid, küll nad siis ise aru saavad.
Politseis peavadki olema need, kes korda tagavad täiesti normaalne.
Ma ei oleks sjuke, kes niisama niksib, vaid ikka asja eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 21:03 
Kasutaja avatar

eks sellised pardilaadsed molkused on koolis tappa saanud ja suudavad oma ebardlikkust õigustada ainult selliste debiilsete unistustega, mis neid õlakuid kandes mõnele endisele kiusajale peeruvahele puurima ulataks...
nii lolli kommarimöla pole ma aga õndsast vene ajast saati kuulnud, et keegi endale urinaati nii avalikult keset pudrumulku valaks. mis iganes ka ära keelataks, pardil on ikka hea meel! ja need ehitajad, eksole...
mina arvan, part, et sulle tuleks jalamaid üks trahv teha! selline suurem mats, et sa patriootlikkusest ikka korralikult kiunataksid. paari kuupalga suurnue annetsu politseile su "vahel kiirema möödasõidu" eest oleks paras? no paneme kolme kuu oma ära, siis peaks hakkama looma juba? kogu seda kibestunud tite lalinat lugedes võib muidugi oletada, et suur see eelnimetatud summa ikkagi ei oleks. paljuvannutud ehitajate palgad ju suuremad...
uskumatu, et kõikide asjadega ennast kurssiviinud ja üleinimlikult autohuviline mölalõug ei saa iseseisvalt auto liikumise põhimõttest ega liikluse toimimise printsiipidest aru. tunnista üles, part, vahel on ikka juhtunud sul kasvõi kogemata vilkuva tulega ristmikku ületada või nõmme mäest tuulega 55-ga alla sõita? millise jäseme oleksid nõus endal karistuseks maha raiuma?
PS
kiirus ei ole kedagi tapnud, ohtlik osa on hoopis äkki seismajäämine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 21:16 
Kasutaja avatar

traur kirjutas:
eks sellised pardilaadsed molkused on koolis tappa saanud ja suudavad oma ebardlikkust õigustada ainult selliste debiilsete unistustega, mis neid õlakuid kandes mõnele endisele kiusajale peeruvahele puurima ulataks...
nii lolli kommarimöla pole ma aga õndsast vene ajast saati kuulnud, et keegi endale urinaati nii avalikult keset pudrumulku valaks. mis iganes ka ära keelataks, pardil on ikka hea meel! ja need ehitajad, eksole...
mina arvan, part, et sulle tuleks jalamaid üks trahv teha! selline suurem mats, et sa patriootlikkusest ikka korralikult kiunataksid. paari kuupalga suurnue annetsu politseile su "vahel kiirema möödasõidu" eest oleks paras? no paneme kolme kuu oma ära, siis peaks hakkama looma juba? kogu seda kibestunud tite lalinat lugedes võib muidugi oletada, et suur see eelnimetatud summa ikkagi ei oleks. paljuvannutud ehitajate palgad ju suuremad...
uskumatu, et kõikide asjadega ennast kurssiviinud ja üleinimlikult autohuviline mölalõug ei saa iseseisvalt auto liikumise põhimõttest ega liikluse toimimise printsiipidest aru. tunnista üles, part, vahel on ikka juhtunud sul kasvõi kogemata vilkuva tulega ristmikku ületada või nõmme mäest tuulega 55-ga alla sõita? millise jäseme oleksid nõus endal karistuseks maha raiuma?
PS

Tead ära mölise, kui sinugusused oleks tipus valitseks anarhia ja maailm oleks hukas.
On täiesti normaalne, et kord peab olema ja mulle meeldib korda luua ja tagada.
Liiklusohutusega ei ole sa ka kursis, sinusuguste lollide pärast teevadki liiklusspetsialistid üle maailma tööd, et ka sinusugused lollid ja teised inimesed, kes selles asjas süütud on ellu jääksid ning terveks.
Huvitav, mida on halba kui mulle meeldib näiteks liiklust korras hoida?
Ma peaks siis 200-ga möödasõitu tegema, et sellise trahvi saaks, aga ma ei tee lihtsalt niii hullu, kui on vajalik mingi erisuur kiirus möödasõidu jaoks ei ole vajalik järelikulkt mööda sõita või on see liiga napp ja ohtlik.
Kui ma ka saan trahvi möödasõites, no mis siis on? Süüdistada saan vaid ennast.
Üldiselt on mul lahjema mootoriga diiselauto, millega ei kiirenda just suuri kiirusi üles, mistõttu ma ei saa ka väga suuri trahve saada.
Selle diisliga lasen kõige rohkem 110-120 rauda ja saan mööda kenasti, alati pole seda vajagi, tavaliselt piisab ka 100-105. Valin ka kohta, kus möölda sõidan.
Kui trahvi saan olen ise süüdi, ei süüdista kedagi teist.
kui mu ees sõidab keegi vähemalt 90, puudub möödasõidu vajadus, kui see just 100 ala pole.
Ühesõnaga suurema trahvi saamine on mul absoluutselt välistatud, sest ma ei riku sedasi liikluseeskirju.
Ma arvan, et politseinikuna möödasõitude osas kasutaksin teatud mõistlikkust, kuid mitte siis, kui möödasõidu kiirus tõuseb 120-ni.
politseiniku kohus on siiski selliseid püüda, politsei kaitseb meid meie endi eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 21:21 

vttu sa oled nagu mingi jehoova tunnistaja, ainult jumaluseks on sul politsei ja piibliks LE. täitsa huvitav oleks sinuga mingil üritusel kohtuda

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 21:23 
Kasutaja avatar

Keegi teine võiks hr pardi vanust küsida :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.12.2008 21:26 
Kasutaja avatar

part1 kirjutas:
traur kirjutas:
PS

Tead ära mölise, kui sinugusused oleks tipus valitseks anarhia ja maailm oleks hukas.
On täiesti normaalne, et kord peab olema ja mulle meeldib korda luua ja tagada.
Liiklusohutusega ei ole sa ka kursis, sinusuguste lollide pärast teevadki liiklusspetsialistid üle maailma tööd, et ka sinusugused lollid ja teised inimesed, kes selles asjas süütud on ellu jääksid ning terveks.
Huvitav, mida on halba kui mulle meeldib näiteks liiklust korras hoida?
Ma peaks siis 200-ga möödasõitu tegema, et sellise trahvi saaks, aga ma ei tee lihtsalt niii hullu, kui on vajalik mingi erisuur kiirus möödasõidu jaoks ei ole vajalik järelikulkt mööda sõita või on see liiga napp ja ohtlik.
Kui ma ka saan trahvi möödasõites, no mis siis on? Süüdistada saan vaid ennast.
Üldiselt on mul lahjema mootoriga diiselauto, millega ei kiirenda just suuri kiirusi üles, mistõttu ma ei saa ka väga suuri trahve saada.
Selle diisliga lasen kõige rohkem 110-120 rauda ja saan mööda kenasti, alati pole seda vajagi, tavaliselt piisab ka 100-105. Valin ka kohta, kus möölda sõidan.
Kui trahvi saan olen ise süüdi, ei süüdista kedagi teist.
kui mu ees sõidab keegi vähemalt 90, puudub möödasõidu vajadus, kui see just 100 ala pole.
Ühesõnaga suurema trahvi saamine on mul absoluutselt välistatud, sest ma ei riku sedasi liikluseeskirju.
Ma arvan, et politseinikuna möödasõitude osas kasutaksin teatud mõistlikkust, kuid mitte siis, kui möödasõidu kiirus tõuseb 120-ni.
politseiniku kohus on siiski selliseid püüda, politsei kaitseb meid meie endi eest.

Tead, sa ära ise mölise- õiget juttu rääkis!!!

Soovid teistele iga väikse asja eest s**a- samas ise tunnistad ka pisivigu, kuid nende eest vastutada ei taha. Kui selges eesti keeles küsitakse, millise jäseme oleksid nõus loovutama enda kuritööde eest, siis see on pahapaha? Ja palju on siis neid juhte sinu arvates, kes 24/7 sigadusi liikluses korraldavad? Kõigil juhtub!

Ei maksa alluda provokatsioonidele :lol

Viimati muutis BAZ, 29.12.2008 21:30, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 401 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 27  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis