traur kirjutas:
eks sellised pardilaadsed molkused on koolis tappa saanud ja suudavad oma ebardlikkust õigustada ainult selliste debiilsete unistustega, mis neid õlakuid kandes mõnele endisele kiusajale peeruvahele puurima ulataks...
nii lolli kommarimöla pole ma aga õndsast vene ajast saati kuulnud, et keegi endale urinaati nii avalikult keset pudrumulku valaks. mis iganes ka ära keelataks, pardil on ikka hea meel! ja need ehitajad, eksole...
mina arvan, part, et sulle tuleks jalamaid üks trahv teha! selline suurem mats, et sa patriootlikkusest ikka korralikult kiunataksid. paari kuupalga suurnue annetsu politseile su "vahel kiirema möödasõidu" eest oleks paras? no paneme kolme kuu oma ära, siis peaks hakkama looma juba? kogu seda kibestunud tite lalinat lugedes võib muidugi oletada, et suur see eelnimetatud summa ikkagi ei oleks. paljuvannutud ehitajate palgad ju suuremad...
uskumatu, et kõikide asjadega ennast kurssiviinud ja üleinimlikult autohuviline mölalõug ei saa iseseisvalt auto liikumise põhimõttest ega liikluse toimimise printsiipidest aru. tunnista üles, part, vahel on ikka juhtunud sul kasvõi kogemata vilkuva tulega ristmikku ületada või nõmme mäest tuulega 55-ga alla sõita? millise jäseme oleksid nõus endal karistuseks maha raiuma?
PS
kiirus ei ole kedagi tapnud, ohtlik osa on hoopis äkki seismajäämine.
Tead ära mölise, kui sinugusused oleks tipus valitseks anarhia ja maailm oleks hukas.
On täiesti normaalne, et kord peab olema ja mulle meeldib korda luua ja tagada.
Liiklusohutusega ei ole sa ka kursis, sinusuguste lollide pärast teevadki liiklusspetsialistid üle maailma tööd, et ka sinusugused lollid ja teised inimesed, kes selles asjas süütud on ellu jääksid ning terveks.
Huvitav, mida on halba kui mulle meeldib näiteks liiklust korras hoida?
Ma peaks siis 200-ga möödasõitu tegema, et sellise trahvi saaks, aga ma ei tee lihtsalt niii hullu, kui on vajalik mingi erisuur kiirus möödasõidu jaoks ei ole vajalik järelikulkt mööda sõita või on see liiga napp ja ohtlik.
Kui ma ka saan trahvi möödasõites, no mis siis on? Süüdistada saan vaid ennast.
Üldiselt on mul lahjema mootoriga diiselauto, millega ei kiirenda just suuri kiirusi üles, mistõttu ma ei saa ka väga suuri trahve saada.
Selle diisliga lasen kõige rohkem 110-120 rauda ja saan mööda kenasti, alati pole seda vajagi, tavaliselt piisab ka 100-105. Valin ka kohta, kus möölda sõidan.
Kui trahvi saan olen ise süüdi, ei süüdista kedagi teist.
kui mu ees sõidab keegi vähemalt 90, puudub möödasõidu vajadus, kui see just 100 ala pole.
Ühesõnaga suurema trahvi saamine on mul absoluutselt välistatud, sest ma ei riku sedasi liikluseeskirju.
Ma arvan, et politseinikuna möödasõitude osas kasutaksin teatud mõistlikkust, kuid mitte siis, kui möödasõidu kiirus tõuseb 120-ni.
politseiniku kohus on siiski selliseid püüda, politsei kaitseb meid meie endi eest.