Pikka aega polnud nendega juttu puhuda saanud ja siis 24h sees sai kohe kaks korda.
Esimene juhus oli kui sai pikalt linnas libistatud ja lund tuiskas, numbrimärk oli iga 5min tagant nii lumine, et ei näinud numbrit lugeda. Ükshetk oli taga diskodääns. Tulid kõrvale dokumendid särgid värgid. Kui küsisid, et kas kaine olen ning jaatava vastuse andsin, siis imestasid, et reede õhtul ja sellisel kellaajal kaine.

Tagaakna peal mul vahtkummist laste mängumõõk. Küsisid, et mis pulk see on, kui vastasin, et mõõk siis algul ei osatud kohe midagi vastu öelda.

Lõppes sellega, et palusid viisakalt tagant numbri ja tuled puhtaks pühkida, samal ajal enda auto oma puhastades ja soovisid head teed.

Kusjuures kui mu mälu ei peta, siis needsamad paarimehed on mind juba 2x varem kinni pidanud, ühe korra hoiatuse teinud ja teisel korral sain 10 trahviühiku ulatuses riiki toetada kiiruseületamise tõttu.
Järgmine lõunaaeg aga tegin vasakpöörde kohast kus tegelt tohib seda ainult kellaajaliselt teha. Läks täiesti meelest ära ja mõtted olid ka veits mujal. Samas see on seal eesmärgiga, et vasakule pöörajad liiklust ei takistaks ja no tõesti ma ainult sutsaki keerasin sisse ja oligi korras. Aaagaa oh ei, kohe olid vilkurid taga. Algul mul ei tulnud isegi meelde, et millega ma nüüd korda saatsin, aga kui onu politseinik kurjalt mind oma autosse kutsus, siis jõudis kohale. Tehti samuti 10 trahviühikut ja ei halastatud grammigi selle arvelt, et ma olen üliõpilane, ja et ma tõepoolest selle ära unustasin. Ise oli ta muidugi päris rahul, et niigi halastas mulle.