Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 08:47

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 06.01.2011 23:04 
Kasutaja avatar

"Ükski heategu ei jä karistamata" vanasõna sai täna jälle kiirpsu kirja. Nimelt tuli kõne sõbralt, kes oli üsna totrasse paika oma madalduse ja esiveoga kinni ennast raiunud. Põrutasin siis kohale, köis Berlingokülge ja jõnksutama. Tuli üsna kiirelt välja. Samal ajal jalutas ligi teine klemm, kes oli pmst samasse kohta aga veidi eemale kinni jäänud. Sai siis temagi välja sikutatud, kuid tänutäheks unustas ta lõpuks pidurit pressida ja tagurdas mulle rõõmsalt otsa xD . Kuna esistange nagunii parasjagu pilbasteks oli, ei hakanud suurt poleemikat tegema :D .

Teiseks leidsin täna inimese, kes tõenäoliselt suudab mu TomTom'i ära remontida. Küll aga ei ole siiski esimesel vaatlusel minu diagnoositud viga see, sest mehe sõnul jooted jms korras. Lubas homme täpsemalt ja lähemalt uurida ja siis traati tõmmata. Hoian pöidlaid.

Ja kolmandaks tuli täna hullem õunaisu. Saigi siis võetud üks korralikum kotitäis mingit Saksa ubinat. Maitse oli imehea aga kui siis haugatud kohta lähemalt uurisin, läbis õuna üks vahva tunnel. Üritasin seda ussitand juppi väla lõigata aga kui lõpuks kõik puhtaks sai, polnud peale seemnete suht enam miskit alles. Ja nii oli järjest kõigi õunadega. Hiljem läksin uuesti poodi, et siis sealt samast letist üks õun võtta ja minna näidata, mis jama müüdakse aga oh imet - just need samad õunad olid ära koristatud :kill . Tundub, et enne mind jõudis keegi teine kobiseda...Kahju, vinguda mulle meeldib :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 23:37 
sr.orgia hooaja 2011 avamine ÜV nõutakse?

Üles

PostitusPostitatud: 06.01.2011 23:44 
Kasutaja avatar

Mingi jorss oli randvere teel tammneeme tee otsa lähedal kitsele otsa sõitnud ja ise peaaegu kraavist läbi käinud ning kitse sinna poolvigasena keset teed vedelema jätnud nii, et ise peaaegu sellele otsa sõitnud. Sain õigel ajal pidama ja läksin uurima. Kitsel oli soki seis ja esisild vigane aga lonkas üle tee kraavi lume sisse kükitama. Aga kuidas sellisel juhul kõige õigem oleks käiduda/tegutseda?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 23:47 

Teel hukkunud või vigastatud väikeulukitest tuleks teatada maanteeinfokeskuse telefonil 1510
Suurulukite puhul keskkonnainspektsiooni valvetelefonil 1313

Mis muud üle jääb, kui sinna helistada

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.01.2011 23:47 
kaabakaz kirjutas:
Pole vana teema veel mahagi jahtunud ja juba sellised küsimused :D

Noo , ega varsti ukse ees, teab nagu ette ära.
To suusabaas; kindel? ainult kindlustus pole?

Üles

PostitusPostitatud: 06.01.2011 23:49 

Harry_R kirjutas:
Minul kuues päev ilma sularahata. :D Ja kui aus olla, siis ma ei tea siiani, millises väärtuses kupüürid ja mündid meil eurona kasutuses on. Ma olen selle kohapealt sama tark, kui 5 aastat tagasi, lihtsalt hindasid on imelik vaadata. :D

Sama siin. Mul on vist ca 300 krooni rahakotis erinevate rahatähtede näol ning ma ei julge neist veel vabaneda, Eesti kroon on kuidagi kalliks saanud mu jaoks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 00:04 

Käisin libedakoolitusel ära :D
Hommikul üheksast, õhtu kella poole kaheksani. Õpetaja oli mõnus sell ja libedaplatsi vana oli ka väga hea huumorisoonega. Sai need Toyota Yarised peeneks lastud korra :rokib
Edit: Hommikul ajasin ühe valge kassi ka alla, sorry aga kassi pärast ei hakka ma autot kraavi keerama :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 00:06 

1 nädal ilma suitsuta.
Ei olegi väga hull enam.
Isegi keskmisest lollimat juttu talun juba.
1,5 kilo on kaalus juurde tulnud.
Toitudele on mingid uued maitsed tekkinud.
Isegi naise tehtud söök kõlbab juba süüa( mitte, et enne halvad oleksid olnud
aga ta ei kasuta soola).
Krt, mida päev edasi seda rohkem hakkab mittesuitsetamisele plusse tekkima :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 00:13 
Kasutaja avatar

VOC kirjutas:
kaabakaz kirjutas:

Kas eelmine aasta mitte nii ei olnud, et viimase otsuse tegi tehniline komisjon? Muidu ei saaks ju nn spetsiaalautodega peale. Iseasi mis moodi sa selle ülevaatuseta autoga kohale tuled, treilaga? Eks selle ürituse ajal on härrastel sinivalgetel ka kõrgendatud huvi. Hoiavad seal kandis silma peal ja tänapäeval numbri arvutist läbi laskmine on imelihtne.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 00:14 
Kasutaja avatar

mul sai jõululaupäeval 3 kuud suitsetamisest ja tunne ülihea. pärast stabiilset 8 aastast suitsetamist arvasin alguses,et täitsa võimatu maha jätta aga suutsin. Praegu mõtlen tagantjärgi, et oleks võinud ammu maha jätta. Parim pluss on praegu mittesuitsetamise juures see, et ei pea minema välja külmetama, et suitsu teha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 00:22 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
ruukki kirjutas:
mul sai jõululaupäeval 3 kuud suitsetamisest ja tunne ülihea. pärast stabiilset 8 aastast suitsetamist arvasin alguses,et täitsa võimatu maha jätta aga suutsin. Praegu mõtlen tagantjärgi, et oleks võinud ammu maha jätta. Parim pluss on praegu mittesuitsetamise juures see, et ei pea minema välja külmetama, et suitsu teha.

no bossid teevad toas diivani peal suitsu, mitte ei roni välja pakase kätte.

no kui sulle meeldib diivanikohal olev kollane laik laes siis: :hail :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 00:24 
Kasutaja avatar

bossid ei teegi suitsu...ntx mina pole kunagi teinud :D

ma koguaeg mõtlen,et kohutav see suitsetaja elu.... igakord enne kuskile sõitu suits, iga peatus suits, enne sööki suits, peale sööki suits, töö ajal pidevalt suits... ja seda tihti külmas ja vihmas ..

kas mul on kahju? ei...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 00:34 
dellu kirjutas:
VOC kirjutas:
kaabakaz kirjutas:

Kas eelmine aasta mitte nii ei olnud, et viimase otsuse tegi tehniline komisjon? Muidu ei saaks ju nn spetsiaalautodega peale. Iseasi mis moodi sa selle ülevaatuseta autoga kohale tuled, treilaga? Eks selle ürituse ajal on härrastel sinivalgetel ka kõrgendatud huvi. Hoiavad seal kandis silma peal ja tänapäeval numbri arvutist läbi laskmine on imelihtne.

Treila ikka jah.
Lihtsalt puhur vahel, üv jutule väga ei lähe :D

Üles

PostitusPostitatud: 07.01.2011 00:57 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Sellega seoses meenus olukrod kunagisest ajast kus oli olukorda sattunud naisterahvas kes oil manööverdamas tankuri lähedale kuid manööverdades enanst tankuri juures oleva tasapinna kuidagi masina teljevahe vahele ja väga lihtsalt sealt olukorrast ka välja polnud võimali ka manööverdada ja nii ta ka paluma tuli ning mõtlesin miksmitte proovida ja kuidagi ta õigeks aetud sai.Kõigepealt tuli kogu naise kujundatud salong ümber paigutada ,et masinasse ,pedaalide,kangide ja ketta vahele pääseks. :D
Kaabaka lugu kõlas lõbusalt.Huvitav oleks näha seda kohta ,et mis tingimused seal valitsevad

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 01:07 
Kasutaja avatar

skyaudi kirjutas:
Päris lahe, sellised liiklevad ringi :kill

Kusjuures lumi tuleb maha, suureneb see "mitteoskajate" arv mitmekordselt.
Ma olen selle talve jooksul vast mingi 6-7 võõrast autot ise kinnijäänud kohast välja sõitnud, sest inimesed lihtsalt ei oska mitte midagi teha. Ja ei ole olnud kõik vanapapid ja -mammid - ikka igasse ilmakaarde vanusega inimesed. Suurem enamus autosi on välja tulnud vähem kui 5 minutiga (vastukaaluks nende nikerdatud ligi poolele tunnile jne) täiesti elementaarse, õrnalt edasi, pidur ja tagurpidi (või vastupidi) tehnikaga. Korra olen labida appi pidanud võtma.

Avastasin auto esiklaasi vahelt naabrinaise mureliku palve. Nimelt olin hõivanud tema parkimiskoha. Palus mul ise endale koht sisse lükata. Ja oma autot tema kohale mitte parkida. Kirjutasin vastu sama viisaka kirja, selgitades, et olen puhtaks lükanud juba enda kahele autole kaks korda kaks kohta. Loomulikult oli selleks ajaks minu koha varas läinud ja sain auto ringi parkida.
Siit tekkiski väike idee - paneks trepikotta stendipeale nn. häbiposti neile, kes ise endale kohta tühjaks visata ei viitsi ja teiste kohti nahaalselt hõivavad... Oleks siis, et tõesti poleks kuskile ruumi parkida. Ruumi on si*aks - võta ainult labidas kätte ja loobi 2x5 tühjaks.

Kui ma sellise niiöelda häbiposti nimekirja tekitaks, siis kas ma oleks väga vinguva vanaeide moodi või on mu jonnil mingi tagamõte ka :) ? :?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis