skyaudi kirjutas:
Päris lahe, sellised liiklevad ringi

Kusjuures lumi tuleb maha, suureneb see "mitteoskajate" arv mitmekordselt.
Ma olen selle talve jooksul vast mingi 6-7 võõrast autot ise kinnijäänud kohast välja sõitnud, sest inimesed lihtsalt ei oska mitte midagi teha. Ja ei ole olnud kõik vanapapid ja -mammid - ikka igasse ilmakaarde vanusega inimesed. Suurem enamus autosi on välja tulnud vähem kui 5 minutiga (vastukaaluks nende nikerdatud ligi poolele tunnile jne) täiesti elementaarse, õrnalt edasi, pidur ja tagurpidi (või vastupidi) tehnikaga. Korra olen labida appi pidanud võtma.
Avastasin auto esiklaasi vahelt naabrinaise mureliku palve. Nimelt olin hõivanud tema parkimiskoha. Palus mul ise endale koht sisse lükata. Ja oma autot tema kohale mitte parkida. Kirjutasin vastu sama viisaka kirja, selgitades, et olen puhtaks lükanud juba enda kahele autole kaks korda kaks kohta. Loomulikult oli selleks ajaks minu koha varas läinud ja sain auto ringi parkida.
Siit tekkiski väike idee - paneks trepikotta stendipeale nn. häbiposti neile, kes ise endale kohta tühjaks visata ei viitsi ja teiste kohti nahaalselt hõivavad... Oleks siis, et tõesti poleks kuskile ruumi parkida. Ruumi on si*aks - võta ainult labidas kätte ja loobi 2x5 tühjaks.
Kui ma sellise niiöelda häbiposti nimekirja tekitaks, siis kas ma oleks väga vinguva vanaeide moodi või on mu jonnil mingi tagamõte ka

?