ison.ts kirjutas:
Oma viga , et kaklete nende kohtade pärast. Kõik tänavad on Bobcatè täis. Mine viska juhile paarsada krooni ja lükkab kogu parkla puhtaks.Oma maja hoovi, parkla ja kõnniteede lumevaba hoidmine peaks korteri ühistu kohus olema. Minge pekske oma haldurit.
wrong. linnavalitsuse ajada on see. juba uuritud ja kisatud aga tolku pole.
käib korra paari nädala tagant aga suurega, seega jääb ikkagi enda lükata.
aga see pole üldse point. point rohkem selles, et kui SUUREM OSA majarahvast, kes enda autot siin parkida tahavad, suudavad endale koha puhtaks lükata, siis pole õigust niisama jobutajatel ja viitsimatutel teiste vaeva peale sülitada

lumevabal ajal mahub majaette ja tänavale vähemalt 2x niipalju autosi, hetkel pargib tänaval võibolla vaid mõni üksik masin. just sellepärast, et labidas on nii kuradima keeruline tööriist (isikliku labida puudumine pole ettekääne. ühistu labidaid on keldrites urruauguni)
EDIT:
kaabakaz kirjutas:
Linna maa !?
Linn peaks koristama!
Näita mulle bobcati, mis tuleb lükkab paarisaja eest korteri esise puhtaks, mul oleks vaja hoovis natuke lund nügida.
Olen traktoriga natuke lund lükanud ja paarisaja eest võin ma sulle ainult naeratada.
Viimane traktorist nimega Kolja röövis ühistumuti sõnul 500 eeku tunnist ja ega tal just väga kiire ka siin lükkamisega polnud.