Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 07:54

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 07.01.2011 01:12 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
See päris tõsine teema teglt ,omal ka samu teemasi.Kirjuta talle pullipärast mingi teemaline kiri ,et kuhugi sööma või nii :D
Kui tema o nrookinud ja sina oled rookinud siis võiks enamvähem sõpradeks jääda aga ku iselline tuleb hõivama kes labidat ei oska kasutada ku itegu üürilisega siis see ajab mind enanst omajagu rohkem veel närvi või mõni kusagilt teisest majast leiab roogitud koha ja hõivab.Kirjavahetus peab käima siis võib tekkida mõistmist.
Häbipost hea mõte kui sa oled asjadega kursis.Pane a4 paberile auto number ja oma arvamus ja teibi see maja ukse külge või kuhugi käidavsse kohta ,lifti jne.
Mõni on kavalam kes võtab labida kord talvel korraks ja teeb asjaliku nägu ja siis on nagu täieõiguslik terve talve vältel roogitud kohtadele parkija ,sellega keerulisem lugu võib olla.ja see olukord ku ilund palj usiis pole kuhugi panna on lahe ,siis on jama aga ku ikeegi kusagil omale roogib on huvilis palju ,siis lihtsalt tõsiemalt rääkida kinni parkida.Eile sai just üks kinni pargitud kes oli hoopis teisest majast pannud kõrval maja platsile.Ma läksin vis tparak utemast varem liikvele ,sest masin seisis ,seisis karbis ja kui väikse sõidu tegin oli kadunud ta.

Viimati muutis oopc, 07.01.2011 01:18, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 01:13 
Moderator
Kasutaja avatar

Kisutakse maha nagunii. Mu trepikojas oli täna 6h üleval paber "Mees, korterist xx, tungis maja ees ilma mingi põhjuseta kallale noorele naisele. Politseile on avaldus tehtud, kuid hoidke sellest inimesest eemale". Poole päeva pealt oli juba maha tõmmatud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 01:18 
Kasutaja avatar

jOnts kirjutas:

Kui ma sellise niiöelda häbiposti nimekirja tekitaks, siis kas ma oleks väga vinguva vanaeide moodi või on mu jonnil mingi tagamõte ka :) ? :?

See häbiposti idee on tobe. Viska parem endale koht tühjaks ja löö vai lumme kinni "Minu koht, ei pargi". Mul on siuke kahtlane tunne, et Tallinnas maja ees olen vist ka mõne inimese roogitud kohad kunagi kinni parkinud. Mõned jälgivad mind väga kurja pilguga. Pidu olen ka ainult ühe korra pand ja sedagi sisuliselt ilma muusikata, niiet selles ei tohiks asi olla. Väga tobe oleks küll leida ennast mingist häbiposti nimekirjast koridorist. Kui ta mulle ukse taha oleks tulnud, et kuule pargi mujale, ma rookisin selle tühjaks, ma poleks silma ka pilgutanud ja ära ajanud auto. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 01:21 
Kasutaja avatar

eelmine nädal nägin juhust kui mu maja juures üritas mingi õrnemasoo esindaja enda yarisega lumest välja saada. Kuna lume all oli jää, siis suutis ta suhteliselt kergesti sinna kinni jääda. Mingi kodanik, kes just oli sama kohapealt aidanud ühe teise auto välja, läks aitama Yarist välja lükata. Yaris oli korralikult sisse kaapinud ennast ja nii kui ta sellest august välja oli lükatud , vajutas Yarise juht siduri alla, jäi seisma, pani gaasi ja kaevas ennast uuesti kinni. Ja nii 3 korda veel. Lõpuks vihastas kodanik ja läks ütles, et nii kui liikuma saad anna talda ja ära jää seisma. Juht võttis asja väga tõsiselt ja lükkas Yarise nii peeneks kui vähegi võimalik ja välja ta sealt sai.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 01:28 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
:D
Või siis aidati liikuma jäi seisma ,et tänada ja jäi uuesti kinni :D
Endal ka nii olnud ,et kui kinni takerdunud ja mööda minejad näinud ning lükanud siis ka täie pasaga minema vilinal ,ise läbi uduste akende käega veel tänuks viibates kuid kas nad seda tähele pannud on kui aega on jätkunud siis ka pasunat tänuks aga gaas põhja :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 01:57 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Kisutakse maha nagunii. Mu trepikojas oli täna 6h üleval paber "Mees, korterist xx, tungis maja ees ilma mingi põhjuseta kallale noorele naisele. Politseile on avaldus tehtud, kuid hoidke sellest inimesest eemale". Poole päeva pealt oli juba maha tõmmatud :D

Iseensest paber kallis pole ja mul poleks kahju aina uuesti ja uuesti üles riputada :D
Mingisugunegi austus võiks olla. Sestmõttes, et meil siin küll palju inimesi aga oma trepikoja rahva näod ikka tuttavad ja teretad. Inetu lihtsalt, et teise vaeva peale nii sülitatakse..

Blät. Nüüd jätan ma endale ka juba vinguva naabrimuti mulje xD
Altkorruse vanamees häirib ka oma rõveda tubakaga. Kimub salaja koridoris piipu a nii kui keeig kuskil liigutab, kargab välisuksest välja nagu oleks õige mees. Olen küll ise suitsetaja aga see rämedalt rõve tubaka hais (ma ei kujuta ette mida ta sinna piibu sisse paneb) imbub tihtipeale ka mu korteriuksest sisse. Peab ilmselt korteriust ka teibiga tihendama xD

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 02:12 
Eliit
Kasutaja avatar

Pole elusees nii palju kohvi joonud, kui täna. Homme füüsika eksam :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 09:01 

mihkel-m kirjutas:
jOnts kirjutas:

Kui ma sellise niiöelda häbiposti nimekirja tekitaks, siis kas ma oleks väga vinguva vanaeide moodi või on mu jonnil mingi tagamõte ka :) ? :?

See häbiposti idee on tobe. Viska parem endale koht tühjaks ja löö vai lumme kinni "Minu koht, ei pargi". Mul on siuke kahtlane tunne, et Tallinnas maja ees olen vist ka mõne inimese roogitud kohad kunagi kinni parkinud. Mõned jälgivad mind väga kurja pilguga. Pidu olen ka ainult ühe korra pand ja sedagi sisuliselt ilma muusikata, niiet selles ei tohiks asi olla. Väga tobe oleks küll leida ennast mingist häbiposti nimekirjast koridorist. Kui ta mulle ukse taha oleks tulnud, et kuule pargi mujale, ma rookisin selle tühjaks, ma poleks silma ka pilgutanud ja ära ajanud auto. :)

see idee on väga hea. kui sa tunned, et oleks tobe oma nime kuskilt teadetetahvli nurgalt leida siis järelikult asi töötab õiges suunas. uksetaha minemise variant toimib ainult siis kui sa tead peast, millises korteris elab millise auto omanik, kuid suurte korrusmajade puhul on see peaaegu võimatu. ma ise elan 5-kordses ja mingi 7-8 trepikoda... parimal juhul tean ainult oma trepikoja inimeste autosid. tean ka seda milline on oma maja elaniku auto ja milline võõras... aga, et millises korteris keegi täpsemalt elab...no way.
paar päeva tagasi oli juhus, kus kogu majaesine oli puhtaks lükatud aga 2 auto suurune ala oli tegemata (ilmselt keegi parkis seal lumelükkamise ajal). tulin koju ja mujale polnud panna kui sinna lumisele kohale... võtsin labida ja lükkasin ühe koha omale puhtaks. veidike aega hiljem oli vaja korraks ära käia(ca. 15min) ning tagasi tulles oli mingi idioot ennast diagonaalis üle kahe koha parkinud (kuigi lume sees olid ilusti 2 auto parkimise jäljed näha). egas midagi...kuna auto oli minu jaoks võõras(varem paar korda olin seismas näinud) siis polnud nagu kellegipoole pöörduda ka ning parkisin tuimalt risti ette ja läksin magama. hommikul oli omanik autot lumest puhastamas käinud - ilmselt lootuses, et märkan ja torman õue enda autot eest ära ajama - kuid lootusest asi kaugemale ei jõudnud ja auto jäi sinnapaika edasi vedelema.
õhtul sattusin samal ajal õues olema kui too sama auto uuesti majaette laekus ning nägin ka omaniku ära... tuli välja et minuga samas trepikojas paikneb... ilmselt sai hommikul ise ka oma lollusest aru ja ei julgenud uksetaha ütlema tulla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 11:11 
Kasutaja avatar

kaabakaz kirjutas:
Peaks ju teadma, kui oled ise lume ära koristanud ja keegi teine sinna pargib, siis võid oma ära roogitud lume tagasi panna.

Pean tunnistama, et kõrvalt järgmist kohta sisse visates ja seda bemmi põrnitsedes, käis lumega bemmi kinnimätsimise mõte peast läbi küll. :evil:
Mis aga sellesse samasse 3-ndasse seeriasse puutub, siis eile õhtul mingi aeg hõivas ta tuimalt selle koha, mille ma naabrinaise palvel vabastasin. Mõtlesin korraks, et äkki oligi see tema koht aga tuli meelde, et seal pargib üks universaal Mondeo, keda üleeile lumevangist aitasin päästa. Seega on tegu korduv ja KÜ Rohu 107 trepikoda kolm eesotsas minuga, hakkab kurjaks muutuma :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 11:19 
Kasutaja avatar

Oma viga , et kaklete nende kohtade pärast. Kõik tänavad on Bobcatè täis. Mine viska juhile paarsada krooni ja lükkab kogu parkla puhtaks.Oma maja hoovi, parkla ja kõnniteede lumevaba hoidmine peaks korteri ühistu kohus olema. Minge pekske oma haldurit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 11:23 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
Oma viga , et kaklete nende kohtade pärast. Kõik tänavad on Bobcatè täis. Mine viska juhile paarsada krooni ja lükkab kogu parkla puhtaks.Oma maja hoovi, parkla ja kõnniteede lumevaba hoidmine peaks korteri ühistu kohus olema. Minge pekske oma haldurit.

wrong. linnavalitsuse ajada on see. juba uuritud ja kisatud aga tolku pole.
käib korra paari nädala tagant aga suurega, seega jääb ikkagi enda lükata.

aga see pole üldse point. point rohkem selles, et kui SUUREM OSA majarahvast, kes enda autot siin parkida tahavad, suudavad endale koha puhtaks lükata, siis pole õigust niisama jobutajatel ja viitsimatutel teiste vaeva peale sülitada :)

lumevabal ajal mahub majaette ja tänavale vähemalt 2x niipalju autosi, hetkel pargib tänaval võibolla vaid mõni üksik masin. just sellepärast, et labidas on nii kuradima keeruline tööriist (isikliku labida puudumine pole ettekääne. ühistu labidaid on keldrites urruauguni)

EDIT:
kaabakaz kirjutas:
Linna maa !?
Linn peaks koristama!
Näita mulle bobcati, mis tuleb lükkab paarisaja eest korteri esise puhtaks, mul oleks vaja hoovis natuke lund nügida.
Olen traktoriga natuke lund lükanud ja paarisaja eest võin ma sulle ainult naeratada.

Viimane traktorist nimega Kolja röövis ühistumuti sõnul 500 eeku tunnist ja ega tal just väga kiire ka siin lükkamisega polnud.

Viimati muutis jOnts, 07.01.2011 11:30, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 11:37 
Kasutaja avatar

Rookisin ka kolmel korral puhtaks, järgmisel päeval olid juba teised minu koha hõivanud, nüüd aga nädalake tagasi tegin uue koha, kohalt lahkudes torkan väikese pulga auto numbriga püsti ja pole keegi veel kohta ära võtnud, igapäev hea mugav samale kohale parkida :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 11:40 

Endal sama probleem parkimisega , kraabin koha korralikult ära ning kui tiiru olen kuskil ära käinud on ikka keegi oma sektsioonist koha ära hõivanud, ja nii olen juba mingi 5 kohta see talv ära kraapinud. Ise ei julge teiste kohtadele küll parkida kui eelmine talv ühe tädi autol umbes 6 korda kruvikeerajaga ringid peale tõmmati ja uksed mõlki taoti sellepärast et mingi kantpea mersu koha ära võttis. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 11:42 

4wd kirjutas:
Endal sama probleem parkimisega , kraabin koha korralikult ära ning kui tiiru olen kuskil ära käinud on ikka keegi oma sektsioonist koha ära hõivanud, ja nii olen juba mingi 5 kohta see talv ära kraapinud.

Teil sajab talvejooksul lund ainult korra?

Vähemalt 5x on tulnud kaevata ka siis, kui kui iga kord ühte ja sama kohta kaevad. Ei ole justkui väga metsik töö ka see lume liigutamine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 11:47 

5 parkmiskohta olen puhtaks kraapinud juba aga majast ikka keegi arvab ,et need temajaoks kraabitud ja võib kohe sinna parkida. Peab vist ka posti ülesse lööma autonumbriga. Lihtsalt närvi ajab ,et inimesed ei austa teiste tööd :(

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis