Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 14:43

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 07.01.2011 15:02 
Kasutaja avatar

oskaja kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
See häbiposti idee on tobe. Viska parem endale koht tühjaks ja löö vai lumme kinni "Minu koht, ei pargi". Mul on siuke kahtlane tunne, et Tallinnas maja ees olen vist ka mõne inimese roogitud kohad kunagi kinni parkinud. Mõned jälgivad mind väga kurja pilguga. Pidu olen ka ainult ühe korra pand ja sedagi sisuliselt ilma muusikata, niiet selles ei tohiks asi olla. Väga tobe oleks küll leida ennast mingist häbiposti nimekirjast koridorist. Kui ta mulle ukse taha oleks tulnud, et kuule pargi mujale, ma rookisin selle tühjaks, ma poleks silma ka pilgutanud ja ära ajanud auto. :)

see idee on väga hea. kui sa tunned, et oleks tobe oma nime kuskilt teadetetahvli nurgalt leida siis järelikult asi töötab õiges suunas. uksetaha minemise variant toimib ainult siis kui sa tead peast, millises korteris elab millise auto omanik, kuid suurte korrusmajade puhul on see peaaegu võimatu. ma ise elan 5-kordses ja mingi 7-8 trepikoda... parimal juhul tean ainult oma trepikoja inimeste autosid. tean ka seda milline on oma maja elaniku auto ja milline võõras... aga, et millises korteris keegi täpsemalt elab...no way.

Ei tea kus keegi elab a nimesid tead kõiki? Minu jaoks on see idee ikka väga tobe, ehtne vanamutikese vingumine. :D Mõttekam oleks ju selle juhtumist ennetada ja enda koht ära märgistada, kui et hiljem inisema minna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 15:03 

Seal ei ole mingit vahet, kas on üürnik või omanik. Kui parkimiskohti ei ole eraisikutele müüdud, kuuluvad need korterite juurde, mitte konkreetsetele inimestele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 15:05 
Moderator
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Mõttekam oleks ju selle juhtumist ennetada ja enda koht ära märgistada

Umbes nii? :D
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 15:13 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ontud olukord oli eelmine talv aga ajas ära loomulikult.See talv on siis ühele korralik lumekuhi peale tekitatud.Koht oli selline kus sai oma suuremat hoitud ja välja kujunenud kohta aga sinna pold võrreldes teiste kohtadega lund tekkinud selle tõttu ,et suur seisab ja väikest autot lust sinna prkida kuigi lume kuhjad korrlikud ümber selle koha ja suurema masina pääses lihtsamalt liikuma.igatahes oli siis kohapeal mingi võiksem ise öösel tulels ja siis sai tuisusel ööl see masin korrliku lume kuhja oma peale + öine tuisk jne ,igatahes kahekesi nähti vaeva ,et masin seal kätte saada ja siis pani hiljem TILKA edasi.tilga näppijad on välja kujunenud ja neid palju pole ,samas jama ja korralike inimeste elusi nad mõjutavad.
Olles ka sellsi tvariant proovinud ,et mitte rookida ,vastavalt kas´utatavale masinale kas on võimali ksõita sinna kuhu teised ei suuda või kui sõida njään kinni ja vabanen seal oma või jumala abiga ,et ei roogi ja ei pargi sinna kust keeg io nrookinud ,et neid tilganäppijaid õpetada kas labidat kasutama või midag ivälja mõtlema ku itõepoolest poel enam kuhugi jättta.
Nähes olukordi kui olid suuremad sajaud ja ,suured platsid lund täis ja parkivaid autosi nendel väga polnud ,sets keegi labidat ei tunnista kasutama ja nõnda platsid tühjad ,lumised ,autod teede peal või osade võõraste garaasi pokside sees osaliselt eh kkuhu juhtu ja kus võimalikult mugav oleks jne .Igatahes tore oli näha siis seda olukorda kui tilganäppijatel polnud väga võimalust enam kuhugi panna.ja siis kõrgema kliirensiga masinad või täitsa maasturid ,et no ei ronita nendega ka kuhugi mitte väga hulludesse kohtadesse.Maasturi puhul ise ka parkinud niiiöelda metsa vajadusel ja ,tõesti pargid metsa ,ei roog isee oma asi ning kedagi see ei häiri.
TO Blacky ,põhimõttelsielt ongi märgistatud jne.Probleem on ainult nedes kes ei viitis mitte midag iteha.Vaata kui võõras koer läheb kohta kus keeg iteine märgistanud saab ka see kutsa teiselt pureda.Võõras kutsa läheb sinna territooriumile kust saab lihtsalt,lähedalt,ja hästi süüa kuid ta ei viitis minna teisele poole mis paar sammu eemal ja kus tuleb näiteks söög ikätte saamiseks vaeva näha.

Viimati muutis oopc, 07.01.2011 15:15, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 15:16 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
:Dütle ,et laske palun mind maha ,te ei oska ju sõitagi mina rohkem ei kannata.see siis põhimõtteliselt ,et mingi sõidu õppija vedas inimesi.
üldiselt jah ühistranspordi liikumis visiid väga erinevad.kes ei liigu üldse kes liigub nii ,et hirm nahas jne kes kuidas pidurdab jne.mõni peab oma lapse vankril järel käima bussi juhi juures iga l pidurdusel ,tegu lõõtsabussiga.

Viimati muutis oopc, 07.01.2011 15:18, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 15:17 
Moderator
Kasutaja avatar

Niipalju kui mina linnaliinibussiga sõitnud olen, siis pigem nad kihutavad ja tõmblevad liialt ning pidurdavad alati viimasel hetkel. Seistes lendad nagu jahukott edasi tagasi. Aga sõidavad nad täpselt nii, et jõuaks õigel ajal õigesse peatusesse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 15:19 
Moderator
Kasutaja avatar

suusabaas kirjutas:
uuuuhhh pidin täna Tallinna ühistransporti kasutama ja tekkis küsimus, et kui bussil on ees see kiri: "stazöör" kas see tähendab siis seda, et see t**apea seal roolis peab ekstra aeglaselt sõitma? :waah

Jah, see tähendab, et ta pole veel õppinud füüsikaseadusi eirama, seega peab sõitma aeglaselt (kuna libe on ju ja gabariite ajutiselt väiksemaks pigistada kah veel ei oska).

Ma ise tegin head täna. Smuuli silla pealt Peterburi maantee poole minnes on kohe üks tänav vasakule. Seal oli tendiga väike Iveco, mida kolm venelast püüdsid jää peal tagurpidi lükata ("toopliva kontšilas"), samas mingi rekka parempööret ootamas. Jätsin auto keset risti rekka kõrvale ja aitasin hädaliste masina veidi tee äärde lükata, et muu liiklus mööda mahuks. Kohe palju parem tunne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 15:25 

Mõnel lõõtsa bussis paneb lapse vanker ühest otsast teise ja ja ühest küljest teise killadi kolladi.Bussijuhte koolitatakse välja manöövri lõppedes suunda näitama ja enne manöövri alustamsit peeglisse mitte vaatama ning manöövert sooritama 90 kraadise nurgaga.Ehk siis bussi taskust välja ilma suunata 90kraadi täiega siis suund sisse ja teepeale risti.
tO suusabaas tee üks bussi ralli nr 20 keskpäeval või mingi kell 11.00 näiteks need panevad tihti mööda oma rada mingi 20kmh ,et olla graafikus jne.Ise olen neile signasi korralikult andnud.tihti mööda kadaka puiesteed ,kadaka teed lasevad 20 kmh ja taga paarikümnest autost koosnev rivi.Ku inäete ,et ühistransport jamab siis äkk isaate midag i ise selleks teha ,et märku anda valest tegevusest.,või mitte õigest.
Ühistransaga olnud lugu mis meels ,et pidin sama bussi jamam ming ikellasele bussile kui olles paar peatust jäänus siht kohani ja nähes bussi liikumist otsustasin maha minan ja joosta.Õnneks ei jäänud bussist maha
Üks drollijuhist naine oli nii lühike ,et ta ei ulatunud oma trolli sarve kätte sama mis oli traatidest irdunud ning seisi keset suurt ristmiku nukralt :D
parkimis koht vs üürnik.no mina suhtun üürnikesse omamoodi.Üürnikud o n endaarvates jälle sellised ,vähemalt mingis osas niiöelda õnne otsija rändavad ringi ,ning pohhui mis ümberingi toimub ,sest ta ise pole millegi omanik jne.Ükskord isegi üks ütles ,et ta on üürnik ja maksab makse.no ma maksan ka makse ja see mind ei huvita ,et tema üürnik on.Tema on üürni kja ku iei meeldi mingu üürigu mujale ,sest ühe üürniku tõttu kogu maja otseselt või kaudselt kannatama ei pea.
Üürnikud,võõr töölised,liisijad,laenajad.Suht üks grupp aga enda seisukohlt neil pole õigusi mis mis o nnede vastanditel ehk siis kohali kelanik,tööline ametlik vara oamaj jne.

Viimati muutis oopc, 07.01.2011 15:34, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 15:29 
Eliit

Mõned aastad tagasi kui bussiga sai igapäevaselt Gonsiorist Laagna kanali lõppu sõidetud ja tagasi nind lõõtsa või pärakäruga 67/68 liin kanalis põhjagaasiga lasi.. Hullem kui Tivoli oli :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 15:42 
Kasutaja avatar

F...kkkkk, püüan ma purjuspeaga lugeda ja püüan ka kaine peaga lugeda, aga ikkagi mitte m..i ei saa aru oopc postitustest siin lehel. KURAT loe ennem üle oma tekst kui vajutad sisesta!
Oma bemmiga istun vapsee igalpool kinni, oi traa närvi ajab, homme kui välja saan panen naelad alla siis vähemalt on lootust jääpeal natukenegi rohkem.
Välja elatud. :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 15:49 

Kusagil venemaal lahendataks lumelabidaga ,hangede vahel arusaamtus osapoolte vahel ning üks osapooltest peidetakse lumehange ,lumesulamiseni. :D
Endapoolt soovitus arusaamtuste vältimiseks.Kui loed või ned et autoriks olen näiteks mina ja tekst hakkab tunduma keeruline siis lõpetage lugemine otse kohe,sellest pole ega juhtu midagi.Ma kriban nõnda paraku.
To Madis:Ma võin ka ju õlli libistada võibolla ,et mõistvat suhtumist üksteise suhtes ja lämme eluga võimalikult lihtsalt,mugavalt edasi.

Viimati muutis oopc, 07.01.2011 15:56, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 15:55 

Oopc, sa oskad ka viisakamalt kirjutada. Proovi natukenegi teisi austada, rahulikumalt kirjutades ja enne läbi lugedes, mis sa oled kirja pannud.

samas seda on sulle korduvalt ja korduvalt seletatud ja sa ei proovi ka üldse

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 16:02 

Ma püüan austada koguaeg ,lihtsalt head soovides soovitan mitte mu tekste lugeda kui ei meeldi. See ju suht lihtne,loogiline ja arusaadav peaks olema ,et kui aru ei saa siis minna edasi ,sest see pole elutähtis info usutasvti ,suuremaltjaolt. ma lasen kõigis tasjadest siin näiteks ilmaga üle ja kui msiki mis keeruline siis kas küsin võ iei tee välja ,oleneb palju huvi võib pakkuda miski.
Näiteks koolis kui aru ei saanud ,pöördusin õpsi poole või püüdsi nasju uurida ja nõnda ,et mingit arusaama saada asjadest mis vajasid teadmist jne.Käkitegu suh tundub ju

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 16:07 
Moderator
Kasutaja avatar

Oopc, lahendus on lihtne. Ürita lihtsalt oma sõnum 3x lühemalt kirja panna ning kõik on rahul. Ajad iga sita asja ümber 20 lauset tühja pläma, kuigi kõik oleks saanud 1 lausega ära öelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 16:17 

Kas mister oopc'l ongi kõige suurem postituste arv siin foorumis ?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis