Mõnel lõõtsa bussis paneb lapse vanker ühest otsast teise ja ja ühest küljest teise killadi kolladi.Bussijuhte koolitatakse välja manöövri lõppedes suunda näitama ja enne manöövri alustamsit peeglisse mitte vaatama ning manöövert sooritama 90 kraadise nurgaga.Ehk siis bussi taskust välja ilma suunata 90kraadi täiega siis suund sisse ja teepeale risti.
tO suusabaas tee üks bussi ralli nr 20 keskpäeval või mingi kell 11.00 näiteks need panevad tihti mööda oma rada mingi 20kmh ,et olla graafikus jne.Ise olen neile signasi korralikult andnud.tihti mööda kadaka puiesteed ,kadaka teed lasevad 20 kmh ja taga paarikümnest autost koosnev rivi.Ku inäete ,et ühistransport jamab siis äkk isaate midag i ise selleks teha ,et märku anda valest tegevusest.,või mitte õigest.
Ühistransaga olnud lugu mis meels ,et pidin sama bussi jamam ming ikellasele bussile kui olles paar peatust jäänus siht kohani ja nähes bussi liikumist otsustasin maha minan ja joosta.Õnneks ei jäänud bussist maha
Üks drollijuhist naine oli nii lühike ,et ta ei ulatunud oma trolli sarve kätte sama mis oli traatidest irdunud ning seisi keset suurt ristmiku nukralt

parkimis koht vs üürnik.no mina suhtun üürnikesse omamoodi.Üürnikud o n endaarvates jälle sellised ,vähemalt mingis osas niiöelda õnne otsija rändavad ringi ,ning pohhui mis ümberingi toimub ,sest ta ise pole millegi omanik jne.Ükskord isegi üks ütles ,et ta on üürnik ja maksab makse.no ma maksan ka makse ja see mind ei huvita ,et tema üürnik on.Tema on üürni kja ku iei meeldi mingu üürigu mujale ,sest ühe üürniku tõttu kogu maja otseselt või kaudselt kannatama ei pea.
Üürnikud,võõr töölised,liisijad,laenajad.Suht üks grupp aga enda seisukohlt neil pole õigusi mis mis o nnede vastanditel ehk siis kohali kelanik,tööline ametlik vara oamaj jne.