Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 22:51

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 08.01.2011 23:03 
Kasutaja avatar

l6vikuningas kirjutas:
M1k0 kirjutas:
Käisin just poes, mis on täitsa tavaline aleviku pood ja tagasi sain Kreeka 50 euro senti.

ma arvan need erinevad välismaa sendid on juba rahavahetusega siia toodud mitte ükshaaval välismaalt tulles kohale tassitud, juba esimene õhtu sain igast saksa ja prantsusmaa omasid, praeguseks mitmeid muidki näind juba

No ei saa ka välistada varianti, eks paljud meist on mingi hetk välismaal käinud ja seda pudi on alles jäänud. Eks need on nüüd seoses euro tulekuga välja otsitud ja kohe käiku lastud. Isegi teinekord Saksamaalt tulles enne piiri mõnes tanklas paar liitrit võtnud et sellest pudist lahti saaks. Müüjad teinekord vaatavad küll imelikult, aga vähemalt on taskud sellest jamast tühjad.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 23:14 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Oh jah, noorus on rikutud ja ülbe. :D
Mul on näide enda käest tuua. Koduhoov on mul üsnagi privaatne ja niisama naljalt minu pinkidele istuma ei satu. Ühel ilusal suvisel päeval tulin koju ja märkasin, et kaks onukest istuvad seal, õllepudelid näpus ja no naudivad ilma. Läksin nendega juttu puhuma alustades teretades ja küsides, kas nad selgitaksid mulle olukorda, miks nad seal on. Kus siis hakkas alles lõugamine pihta. Küll mind sõimati matsiks ja idioodiks, ning kes ma üldse olen, et tulen niimoodi nendega seal "mölisema", viisakust üldse ei ole jne. Selgitasin, et ma elan siin ja mulle kohe üldse ei meeldi kui mingid võõrad inimesed minu hoovis läbustavad. Sain jälle vastu päid jalgu ja siis lõpuks alles mainisid, et nad veavad siin ühe vanainimese jaoks puid. A miks sellest kohe alustada ei võinud?

Sinu majas elab vanainimesi, kellest sa ise ei tea?
Kui siiski peaks juhtuma, et see on mitme elamise hoov, siis miks sellest alustada ei võinud? Minu pingid, minu hoov, nahhui! Mingi mölakas söandas siin istuda, raisk! Ja siis peab see välja paistma kuidagi leebe pöördumisena?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2011 23:45 

Tann15 jäi eelmise foorumi aegadesse, ma seda ei arvestanud teadlikult. Ehkki 1 postituse on ta ka selle alt teinud

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 02:01 
Kasutaja avatar

Z!ssu kirjutas:
Tann15 jäi eelmise foorumi aegadesse, ma seda ei arvestanud teadlikult. Ehkki 1 postituse on ta ka selle alt teinud

Targemat pole teha? :D
tann15 oli päris palju poste juu :)
Juhtus see et päev läbi magand ja väljas pole isegi mitte käinud korraks :rokib

Edit:Polnudki palju http://www.streetrace.org/arhiiv/viewto ... =5&t=87035

Aga päris mitu lehekülge: http://www.streetrace.org/arhiiv/viewto ... 26&start=0

Viimati muutis FordRacing, 09.01.2011 02:06, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 03:18 
Kasutaja avatar

FordRacing kirjutas:
Z!ssu kirjutas:

Targemat pole teha? :D
tann15 oli päris palju poste juu :)
Juhtus see et päev läbi magand ja väljas pole isegi mitte käinud korraks :rokib

Edit:Polnudki palju http://www.streetrace.org/arhiiv/viewto ... =5&t=87035

Aga päris mitu lehekülge: http://www.streetrace.org/arhiiv/viewto ... 26&start=0

Sind on bannitud päris üks kord ja Sa ikka peale seda suutsid midagi teha, et uue banni said? :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 03:20 

Ei olnud targemat teha, tänan küsimast. Ja need ju eelmise foorumi teemad, nii et need postitused ei lähe arvesse

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 03:26 

mihkel-m kirjutas:
oskaja kirjutas:
Pole ju kuskil otseselt kirjas, et nime ja isikukoodi peab sinna kirjutama... piisab kasvõi auto mark + numbrist.
Muidugi tundub see sinu jaoks tobe kui sa ise üks nendest puhastatud koha hõivajatest või diagonaalitajatest oled.
Kuidas see märgistamine sinu arust välja näeks? Paned sildi "Minu koht" või lased väikse kollase laigu lumele ja loodad et keegi ei pargi sinna enam edaspidi? Kui on linna/riigi maa siis võid peput pühkida oma märgistamisega.

Linna või riigi maa, märki ei tohiks sinu arust üles panna, aga selle kallal tohib küll võtta, et keegi on SINU kohale parkinud? Ei ole ju sinu koht, ise räägid ka seda. :D See, et sa seal lume oled ära rookinud, ei tee seda sinu kohaks - sinu kirjeldus parkimiskohast praegu. Selge on muidugi see, et teed suure töö ära ja keegi pargib koha kinni, teeb meele mustaks, aga sa ei saa nõuda, et keegi sinu kohale ei pargi.
Ja ma vähemalt tahtlikult ei pargi küll ühtegi kohta kinni, aga kuna minu maja ees ei ole kellelgi nimelisi kohti, siis no sorri tõesti kui ma "kellegi" koha kinni pargin. Nagu ma juba varem ka öelnud olen, siis kui keegi tuleb mulle ütleb (viisakalt muidugi, karjuda pole vaja, saan niisama ka aru), et ma olen nende roogitud kohale parkinud, siis muidugi ajan ära. Lihtsalt see häbiposti idee tundus mulle tobe. ;)

süvene natuke eelpool kirjutatud teksti... minu probleem seisnes selles, et aff parkis diagonaalis üle kahe koha kuigi ilusti olid jäljed näha, et tegemist on 2 auto kohaga + nendest 1 oli suht äsja suuremast lumest puhtaks visatud. mind ei koti kui keegi vahest pargib nn. sisse kujunenud kohale, senikaua kuni ta teeb seda normaalselt ja sirgelt... mul on käed otsas ja labidas olemas ja jaksan omale uue koha ära puhastada kui vaja peaks olema aga lauslollust/debiilsust mai kannata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 03:27 
Kasutaja avatar

Juhtub,saate nüüd kergemini magada?
Vend hakkas kella 2 ajal öösel pitsa pirukaid tegema,hea oode enne magama minekut :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 03:32 
Kasutaja avatar

Meie koer 3 telefoni nahka pand :D viimane oli ca nädal kasutatud,nokiad maitsevad talle mis teha 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 03:52 

Baieri verekoer ja üks on veel Eestis kohe kindlasti ja varem toodud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 11:57 
Kasutaja avatar

traur kirjutas:

Sinu majas elab vanainimesi, kellest sa ise ei tea?
Kui siiski peaks juhtuma, et see on mitme elamise hoov, siis miks sellest alustada ei võinud? Minu pingid, minu hoov, nahhui! Mingi mölakas söandas siin istuda, raisk! Ja siis peab see välja paistma kuidagi leebe pöördumisena?

Kustkohast see välja tuleb, et ma ei tea kes minu majas elab? Tean väga hästi kes siin elavad ja selge on see, et oma inimesi ma sealt ju ära ei aja. Meie majas on aga alati selline suhtumine, et võhivõõraid siin hoovis ei sallita. Üldse tegelikult ma ei saa sinu postituse mõttest aru. Kas sa vihjad sellele, et minu pöördumine ei olnud leebe/viisakas? Või sellele, et ma olin liiga leebe/viisakas?

oskaja kirjutas:
süvene natuke eelpool kirjutatud teksti... minu probleem seisnes selles, et aff parkis diagonaalis üle kahe koha kuigi ilusti olid jäljed näha, et tegemist on 2 auto kohaga + nendest 1 oli suht äsja suuremast lumest puhtaks visatud. mind ei koti kui keegi vahest pargib nn. sisse kujunenud kohale, senikaua kuni ta teeb seda normaalselt ja sirgelt... mul on käed otsas ja labidas olemas ja jaksan omale uue koha ära puhastada kui vaja peaks olema aga lauslollust/debiilsust mai kannata.

No kui jutt käib sellest, et mõni ei oska parkida, siis oleme me üksteisest korralikult mööda rääkinud ja vist edasist vaidlust pole vaja. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 12:32 

2009 toodi siia üks kindlasti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 13:55 
Kasutaja avatar

Maailma kõige sitem on olla.
Eilsed seiklused.
paar õlu siis edasi kõrtsu siis kluppi ja siis 24h kuksile baari.
Tulemus katkine huul, peas muhk ja vasak käsi ei tööta .
Pohmell on nii niiiiii jube et värisen nagu kivilõhkumis masin.
Hakkan ikka täis karsklaseks ma arvan.
Vast kummeli tee aitab pohma vastu aga ei tea:(

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 13:56 
Kasutaja avatar

cali kirjutas:
Hakkan ikka täis karsklaseks ma arvan.

järgmine nädal uue hooga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2011 14:10 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Tallinna tänavate hooldus tööd ja korraldus.Keset päeva lükatakse tänavaid laiemaks ,mille tõttu on liiklus häiritud ja selle ühe saha poolt kes laiemaks lükkab teid tulemusel on pärast saha selja tagune lume jama tee täis mis võib tekitada ohtlike olukordi ja õnnetusi kasvõi lume vallist pudeneb teel mingi suurem lume kamakas jne.Ühesõnaga miks tehakse selliseid asju keset päeva.Päevasel ajal tehku nõnda asju ,et elanikud ei pane tähele vaid märkavad olukorra paranemist.
Teiseks.Viru hottelist otse üle tee mingi teine hotell,selle juhtkond võiks ka vähe targem olla ,sest seal lume koristus puudulik ja koguaeg leavad suured reisi bussid reisisjaid peale ja maha otse auto teel ,millega häirivad tõsiselt liiklust.Pangu oma hotelli putka kinni kui selliste lihtsamate asjadega ei tegelda või ei pöörata tähele panu sllistele asjadel.Sama ka TALLINNK hotell.taksod vist maja ees lume plägas ja reisi bussid sõidu teel reisijaid laadimas ,jälle liiklus häiritud.Korraldagu oma parkla süsteem õieti ,sest mille krt pärast pean mina ennast vaevama ,et mingi hotelli ees jama.
Ja lõpetuseks kitskas jäänud teedest uuest ja jäätunud tee servadest .Mis lugu siis on kui mul masin viskub tänu lume valli ääres olevale jäätunud selrvale oma auto teisel rajal olevale masinale peale.Järsku lõppeb kusagi lkurvipeal rada ära ja kõrva lmasin ning lõppeval rajal veel viskab jäätunud tee servast masina kõrval rajale.normaalne.
Krt tsirkus käib täie hooga edasi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis