oskaja kirjutas:
Pole ju kuskil otseselt kirjas, et nime ja isikukoodi peab sinna kirjutama... piisab kasvõi auto mark + numbrist.
Muidugi tundub see sinu jaoks tobe kui sa ise üks nendest puhastatud koha hõivajatest või diagonaalitajatest oled.
Kuidas see märgistamine sinu arust välja näeks? Paned sildi "Minu koht" või lased väikse kollase laigu lumele ja loodad et keegi ei pargi sinna enam edaspidi? Kui on linna/riigi maa siis võid peput pühkida oma märgistamisega.
Linna või riigi maa, märki ei tohiks sinu arust üles panna, aga selle kallal tohib küll võtta, et keegi on SINU kohale parkinud? Ei ole ju sinu koht, ise räägid ka seda.

See, et sa seal lume oled ära rookinud, ei tee seda sinu kohaks - sinu kirjeldus parkimiskohast praegu. Selge on muidugi see, et teed suure töö ära ja keegi pargib koha kinni, teeb meele mustaks, aga sa ei saa nõuda, et keegi sinu kohale ei pargi.
Ja ma vähemalt tahtlikult ei pargi küll ühtegi kohta kinni, aga kuna minu maja ees ei ole kellelgi nimelisi kohti, siis no sorri tõesti kui ma "kellegi" koha kinni pargin. Nagu ma juba varem ka öelnud olen, siis kui keegi tuleb mulle ütleb (viisakalt muidugi, karjuda pole vaja, saan niisama ka aru), et ma olen nende roogitud kohale parkinud, siis muidugi ajan ära. Lihtsalt see häbiposti idee tundus mulle tobe.

süvene natuke eelpool kirjutatud teksti... minu probleem seisnes selles, et aff parkis diagonaalis üle kahe koha kuigi ilusti olid jäljed näha, et tegemist on 2 auto kohaga + nendest 1 oli suht äsja suuremast lumest puhtaks visatud. mind ei koti kui keegi vahest pargib nn. sisse kujunenud kohale, senikaua kuni ta teeb seda normaalselt ja sirgelt... mul on käed otsas ja labidas olemas ja jaksan omale uue koha ära puhastada kui vaja peaks olema aga lauslollust/debiilsust mai kannata.