Nonii. Helistasin ARKi ja märkeid peal pole, seega sellega probleeme pole.
Küll aga inspekteerisin ma nüüd aovalguses seda masinat lähemalt.
Ütleks, et üllatusi oli aga ei midagi hullu.
Leidsin paar viisakat roosteplekki, stange ei istu korralikult ees, roolivõimu pumba rull joonistab kapotiall edukaid kaheksaid, õlid peab ära vahetama, nii kastis kui motos. Igaksjuhuks lähevad rihmad ja muud rullid kah vahetusse.
Tuled näitavad ka igasugu aiateibaid ja ma ei saanud praegu päris täpselt aru, mismoodi neid hiina junne regullima peaks.
Tööd selle Sveniga on aga vast ongi hea, Chevyga ei pidanud suurt miskit tegema

Kui päris puhtaks pesen, saab väljanägemisest rääkida, hetkel ei näe suurt välja. Auto on seest jummala sitane. Saab kemmi ka tõenäoliselt.
Kütusekulu ma vist ei oska veel objektiivselt hinnata, sest kompu järgi on hetkel keskmine 9,1 l/100km . Aga see linn ja suht raske jalaga. Eile oli küll 8 koma midagi aga täna kiirustasin hirmsa hooga linna ja väga ei hellitanud.
Tuled saadan vast tõesti hingusele või siis mõne Andrei Volli külge mingi raha eest. Tahaks tegelikult ette facelift tulesid. Peaksid ju istuma küll ?
Käetoega on selline asi, et automaadis ei tahaks sellest loobuda.. Samas on see ikka väga rõve ja pole küünarnukil üldse mugav ka.
andres393 kirjutas:
täitsa hea diil ju? Samas arusaamatuks jääb see, et miks keegi tahab enam-vähem korraliku V40´t vahetada Cavalier´i vastu. Aga loodame, et mingeid jubedaid üllatusi ei tule ning ei pea suuri summasid magama panema. Eks ajapikku kuuleb sellest Vollist siin.
edu..
Eks see tuli mullegi üllatusena, alguses. Samas kui nüüd seda autot lähemalt vaadata, siis tööd on tegelt sitaks. Samas kui Cavalieril oli ainult üks väike värvi-pahtliparandus teha. Polnd see Chevy nii kehva midagi, lihtsalt nendest mõndadest lisamugavustest, mis hetkel Vollis olemas, tundsin nats puudust.
Igatahes tuleb ta nüüd täie elu ja tervise juurde tuua, sest mulle päris meeldib see masin ja lähiajal vabaneda ei püüa (sõber, volvoärimees ei jõua pinda ära käia kui vägev müügiauto oleks

) .
Hetkel ootan tänase päeva jooksul rahasüsti, et siis kiireltkiirelt tõstukipeale ja uurima/parendama saaks hakata.
Joonas
EDIT: tegin miskid pildid ka, mis võiks väikse arusaama anda, mis vaja teha. See neetidega pilt on tagastange alläära. On ta terves ulatuses nii kokku tagais lapitud ja uus stange ka vaja ilmselt tulla.