Täiesti

.
Ja striitreisserile. Sul on head närvid ja väikesed nõudmised kui ühistransporti heaks pead.
Miinused ühistranspordil:
1. Sõidavad harva
2. Tulevad valel ajal
3. Ei tule üldse (väga tihti viimasel ajal juhtunud ja olen korduvalt taksot pidanud tellima et jõuda kooli või eksamile)
4. Sõidustiil on selline et nad nagu veaks puupakke mitte inimesi.
5. Pilet on kallis (kui ei ole õpilane ning ei osta kuukaarti)
6. Sõidavad õhtuti liiga vähe aega nii et küllaminemise sõbrale võib ära unustada kui just pole ruumi ööseks jääda.
7. On räpased, eriti suvel.
Kindlasti leiaks veel mdiagi aga need on põhilised.
Nüüd aga PLUSSID:
1. Ei pea talvel lund rookima(see eest võid bussipeatusesse kõndides enda luud ära murda)
2. On odavam väljaminek kui auto.
3. Saab juuatäis olla aga ka see on tegelt keelatud kuna tegu avaliku kohaga.
Mis kasu sellest on kui ühistranspordi kasututamine närvi ajab kõigi nende puuduste pärast mis loetlesin, kui mu auto ei käivitu on see minu viga et ma ei hoolda seda aga kui troll ei tule kehitab infoliini tädi õlgu ja ütle et oota uut, aga eksam või ülemus vms ei oota koguaeg!
Nii et EI automaksule või hakaku ühistransporti inimlikuks tegema! Ja enne tehku teed KORDA (mitte killustikuga)maksudest laekuva rahaga ning siis hakaku uusi makse väljamõtlema.
Tõesti jääb mulje et valitsuse vennad lähevadki hommikul tööle, kohvitoas kohtuvad ja küsivad üksteiselt: " Mis maksu me täna väljamõtleme?"