Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 01:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 84 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Ford Focus 1,6 2007a. jonathan
PostitusPostitatud: 29.01.2011 22:36 
Kasutaja avatar

Mida rohkem ma loen info auto suhtumise kohta(usku fiesta ntx) ,seda õnnelikum olen ,et 4wd transitit ei ostnud :D
Seal vist ongi selline "ahmingemu__i kliendid" suhtumine...

Aga edu ja kannatust :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.01.2011 23:44 

Võib-olla ma olen erand, aga minul pole küll ühtegi halba sõna Järve Info-Auto suhtumise kohta öelda :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.01.2011 00:19 
Kasutaja avatar

Ma mäletan aega kui Info-Auto veel garantiikorras Renaulti remontis (kuigi enam müüa ei tohtinud või ei tahtnud). Sõbral siis oli vaja auto viia esmaspäeva hommiku hooldusesse. Leti taga mingi mega järjekord, leti taga päikseprillidega vend (ju siis nädalavahetus läks vähe käest ära). No ja järjekord üldse ei liigu. Tööle ka juba kiire. Meie ees mingi soomlane, seletab et tema tellinud auto hoolduse + eelsoojenduse paigalduse. Räägib kõik pika jutu ära, et pistik tuleb panna kuskile ette paremasse nurka stange allaserva. No kõik tore ja ilus, siis leti taga kutt hakkab vaatama laoseisusid eelsoojendustele ja siis ütleb, aga meil pole laos ühtegi auto kütuselt töötavat eelsoojendust. Kuna Soomlane rääkis enamus ajast Soome keeles, siis sõber hakkas siis letitagusele Eesti keeles seletama, et ta tahtis ju elektrilist soojendust, mitte kütuse pealt. Oi kus siis sai kutt vihaseks, et "kes te selline olete, et tulete mind siin õpetama? Ma sain kõigsest väga hästi aru, teie ei ole siin mingi ütleja". Eks sõber ütles ka oma arvamuse välja, peale seda oli madalam kui rohi.
Muidugi tase oli see, et üheks mureks kurtis ka seda, et kuskilt lekib õli, et oleks vaja vaadata. Peale nende vaatamist paari päeva pärast oli ainult jama selles, et kogu kapoti alumine pool lausa tilkus õlist ja muud kohad ka. Peale seda viis vist mitu korda tagasi, vahetati seal isegi mingeid tihendeid, õlikorki jne. Lõpuks päris korda ei saanudki, aga lõpptulemus oli see, et õli kooksis ka starterisse ja lõpuks ei käivitunud enam auto ka. See sai oma mehhaanikul lastud korda teha ja kuna garantii vahepeal läbi ka sai, siis ei kiskunud enam miski sinna tagasi ka. Peale seda muidugi sai see auto maha ka müüdud, sõbral sai sellest Renaultist villand. Garantiis ta ikka veetis aega. Pidevalt oli mingeid probleeme, et küll ei käivitunud, küll käis kehvalt jne. Garantiis jälle midagi tehti, küll vahetati küünlaid nii-öelda vastutulelikkusest jne aga probeel oli ikka ja jälle tagasi. Lõpplahendus oli aga see, et vahetult peale garantii lõppu Soome reisil ütles üks süütepool üles ja 2 silindrit oli mängust väljas. Muidugi Soome Renault esindusele ainult kiidusõnad. Lõunaks oli viga diagnoositud, vabandati et juppi Soomes pole, aga lennupostiga on homme hommikuks kohal ja lõunaks auto käes. Kusjuures jupi hind oli Eesti hinnaga sama kui mitte odavam. Töörahaga oli küll teisel päeval väike probleem, natuke kallim kui eilne pakkumine, aga see korrigeeriti kiirelt õigeks meeldetuletamise peale. Peale seda sama käivituse jama enam polnud. Teinekord Soomes käies jälle sama auto jonnis, mootorituli põleb, väga kasutada ei tahtnud. Saime paar päeva metrooga ka hakkama. Kõige toredam oli see, et niikui passikontrollist läbi saime ja laevale hakkasime sõitma kustus mootorituli ära ja rohkem ta põlema ei läinud. Miskipärast see auto soomemaad ei armastanud, aga meile andis kogemuse, et need prantsuse asjad ei kõlba kuskile.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 15:52 
Kasutaja avatar

Imelikul kombel pole siiamaani klaasipesu tuluke põlema hakanud ... möödas juba 4-5 päeva. Iga päev olen kasutanud. Loodame, et oli siis mingi muu seletamatu põhjus, et miks vedelik maha voolas. Äkki valasin ise mööda :P

Alates tänasest võib näha "mind" teepeal uimerdamas :D

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 16:37 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Oledki kohe sõiduõpetaja kõigile või lihtsalt aitad kellegil asja selgeks saada.Tundub karm ala olema ,eks kriba siis lugusi mis juhtub selle alal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 16:43 
Kasutaja avatar

ei ole ametlikult seda teemat läinud. Lihtsalt aitan neid, kes tahavad. Ehk siis täna sõitsin vennaga, kes valmistub ARK eksamiks. Kuna autokoolis on tunnid ülemõistuse kallid, siis saab minuga odavamalt hakkama.

Loodan, et ei juhtu midagi väga ekstreemset :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 16:45 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Üks õppesõidu tund ehk pool päris kella tunnist on 1xSixpac :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 16:57 
Kasutaja avatar

muidu vist oli 10€ 2 sõidutundi ehk 2X25min.

Ma juhendan poole odavamalt. Vajalik selleks kooli sõidukaart, kus peal kirjas, et lubatud liiklusesse. Ja kui ma ei eksi, siis peab olema läbitud vähemalt 10 sõidutundi.

kui kellegil vaja, siis aitan ikka :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 17:03 

Sa peaks vist tegema häid juhte. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.02.2011 21:29 
Kasutaja avatar

Jah :D Kõik kes tahavad õppida korralikult sõitma, siis võtke minuga ühendust :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2011 20:16 
Kasutaja avatar

Täna hakkasid sahisema pidurid.

Kus saaks kiiresti vahetada neid mõistliku hinna eest? Hea oleks, kui saaks seda juba homme teha.

Suure külmaga käivitamisel erilisi probleeme pole olnud. Eile viskas küll suure musta pilve tagant välja, aga käima ta läks sellest hoolimata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2011 21:22 

Hea närvikava peab olema, et enda autoga hakata kollanokki õpetama. Kui mõnikord naise rooli lasen, siis võtaks heameelega rahusteid takka. :D Load tal juba ammu olemas, kuid sõitnud väga ei ole ja nooo neeed manöövrid mida tehakse ....... :o

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2011 22:19 
Kasutaja avatar

ma õpetasin venda enne eksamit. Õnneks oskas sõita. Naine käib ka juba jutuga ajudele ... ootan huviga seda aega, kui peaks naisega sõitma. Juba minu sõidustiil paneb teda vihastama, ilmselt paneb tema tulevane sõidustiil mind ka vihastama :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.02.2011 22:42 

jonathan kirjutas:
ma õpetasin venda enne eksamit. Õnneks oskas sõita. Naine käib ka juba jutuga ajudele ... ootan huviga seda aega, kui peaks naisega sõitma. Juba minu sõidustiil paneb teda vihastama, ilmselt paneb tema tulevane sõidustiil mind ka vihastama :D

Peaks saatma enda naise ka sinu juurde koolitusse. :D
Tavaliselt saab ta rooli siis, kui ma ise vintis olen, aga esimese viie kilomeetri juures suudab ta mind kaineks ehmatada. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.02.2011 01:28 

jonathan kirjutas:
Jah :D Kõik kes tahavad õppida korralikult sõitma, siis võtke minuga ühendust :P

Uue liiklusseadusega saad legaalselt õpetada vaid isikut/isikuid, kes on Maanteeametis (endises ark-s) registreeritud, keda sa võid juhendada. Enam siis kahjuks ei saa suvalisi lubade taotlejaid rooli lasta enda juhendaja tõendiga.

Aga sinna veidi vähem kui pool aastat aega veel...kui jälle edasi ei lükata :kill

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 84 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis