Kirjutan ka enda loo, see oli umbes pool kuud või kuu tagasi.
Nii, helistati, et hakkavad Võrust tulema Kohila poole(umb 350km), et on kindlad võtjad, et broneerivad ära. Nii, broneerisin ära.. ootasin nende kõnet üpris kaua, lõpuks kell 10 õhtul tuli kõne, et nad on kohal, täpselt selles kohas mis ma andsin(tulid GPSiga). Ahjaa, tegemist oli muidu plokikaane veaga, suverehvidega, ilma kindlustuseta, räbala välimusega Golf III'ga, mis ei puhunud isegi külma. Nii, vedasin dziibi'ga Golfi sinna kus naid ootasid meid. Olid väga toredad ja normaalsed kutid(3tk). Mis ma imestasin, oli see, et neil ei olnud treilerit või isegi "konna". Nemad mõtlesid, et sõidavad ise ära sellega Võrru(nad ei öelnud telefonis midagi, et tulevad ilma treilata). Nad tahtsid siis panna Golfi käima, mis õnnestuski(pidime täkku andma). Järgmine probleem oli, et vesi ei seisnud sees, kuna mootori peal on VW ja Audi mootoritel mingi andur või pime, see oli ära võetud. Hakkasime seda aretama, tõin vahepeal kodust igasuguseid asju. Nemad käisid vahepeal kuskil põõsas, lasid saega paar oksa maha, et "pimeda" ette teha, aga see ei õnnestunud. Jamasime sellega umbes 2,5 tundi, ikka ei saanud. Lõpuks leidsin dziibist puu varrega harja, millel pea maha saagisin ja pimega ette panin traadiga. See pidas. Panime käima, ajasime soojaks, ja vot, sooja õhku ei tule tuhkagi, hakkasime lõdvikuid mudima ja tõin kodust isegi keevat vett, et äkki lööb salongiradika lahti. Jamasime sellega ka oma 30minutit kuni 1tund ja siis lõime käega. Korra pakkusid mulle 1000 rublat vähem, aga keeldusin sellest(pärast nende esimest kõne tuli pakkumine 1000 rublat kõrgema pakkumisega, aga ütlesin ei, kuna broneerisin välja). Siis nad lõid käega, ütlesid et viivad slepis minema. Ajasime paberid korda, raha kätte ja ise pidin juma ammu Kohila minema(tegevus toimus Kohilast 16km väljaspool) ja jätsin nad sinna niimoodi. Ja nii nad kell 12 öösel -15 kraadiga slepis Võrru sõitma hakkasid. Esiklaas oli täielikult jääs, suvekummid, aku suht kottis. Nad käisid veel vahetustega soojendamas enda autos, tegemist oli vana Passat'iga, mis tiksus seal järjest kohapeal umb 4 tundi. Kui lõpus tuppa jõudsime tuttavaga, olime totaalselt läbikülmunud.
Lõpetuseks ütlen, et tegemist olid
TÕELISTE ostjatega ja oli ikka tahtmist sõita slepis Võrru sellega. Väga suur respekt neile, kes need olid(arvan, et need on isegi siin foorumis).