Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 13:13

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 08.02.2011 19:51 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Usutavasti võib ka erineda sõjaolukord mõnest metsalaagrist kus anekdoote vestakse.
To Kalle ehk oskad öelda millist head tööd peaks tegema ema ,isa mingi tüübiga ,et asi õige oleks.Kas ema ,isa peaks nõnda kasvatama ,et laps meeldiks naabritele jne.

Viimati muutis oopc, 08.02.2011 19:53, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 19:53 
Kasutaja avatar

Jah las nad treenivad, aga samas eesti kaitsevägi võiks ka sõdurite tervise eest hoolitseda Ja hiljem oma Vigu tunnistada, kui sõduri tervise totaalselt p...e keeravad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 19:54 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Sõjas jne on vigastusi paljud saanud ja ega see järgnev elu ei pea just tore olema.
Asi ehk ei pea kartuses koos elamises olema vaid näiteks.Toon näite ,et mina ja sina peame koos olema sunniviisiliselt põhimõtteliselt ja sulle näiteks meeldib aga minule asi ei sobi jne .Minuarust pole see kooselu üldse nagu teema ,sest ollakse seal muudel eesmärkidel.No kindlasti osad otsivad suhteid jne ka .
Kui ma teenin siis ausaltöeldes ma ei sooviks muuga kokku puutuda kuid see paratamatus ja siis ongi kelle meeldib kelle mitte.Ise pole filminud aga vaadake eelnevaid videoid mis siia postitatud ,osadele see lahe ,tore ja mõnus ajaveetmine aga minujaoks ehk pole.
Näiteks mõned salvestised kätekõverdusest no mis mõte sellel on üldse on ja nii ka ise paljudest asjadest järeldasin ,et minujaoks on see ajaraiskamine jne.
Mõndadele väga meeldinud ,rahul,toredad mälestused jne.

Viimati muutis oopc, 08.02.2011 20:00, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 19:54 
Kasutaja avatar

mr.dynabass kirjutas:
palkar, pm jah.

Meil on siin nö. metsatehnika - tanke ei ole, rasketehnikat pole. venelastel see eest terve siber täis neid. lisaks lennuvägi jm. sellsied vahvad asjad.
Eestil on pm. vastu hakata kahjulikum - tahetakse, võetakse ikkagi ära. ja kui nüüd keegi siin karjub, nato tuleb appi, siis ega ikke ei tule küll. NATO vaatab esialgu mis seis on - nagu gruusias - /ei taheta venemaaga raksu minna.

Võib ma saadan kuskile kaitseväe foorumisse need näited mis sa siia paned? :D noh et ajateenijad saavad ka lugeda mitteajateenijate nägemusest eesti kaitsevõimest jms

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 19:56 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Sõjas jne on vigastusi paljud saanud ja ega see järgnev elu ei pea just tore olema.

debiilikud on baari ees ka peksa saanud, ja invaliidiks jäänud... Autodega sõites on paljus surma saanud. oopc, ole sa kenasti teleka ees :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 19:56 
Kasutaja avatar

mr.dynabass kirjutas:
Isonts, kui sa kuulnud - lugenud ei ole, siis see sinu mure, mitte minu ;) Hoia rohkem silmad lahti.

Ja üldsegi kui keegi tahab, saab Banaani kiirelt ära võtta - meil ca. 500 000? kes on tegevtennistuse ja reservis? Mis meil vastu panna on? enamik tehnikast on kõrberallil, koju väga midagi suurt saadud ei ole. Samuti pärineb hea info selliselt inimeselt sõjaväest, kes rääkis, et taanist tuua jälle siia terve p---täis lagunenud soomukeid...
Njah sellistega sõtta ksukile minna on.... EDU.ee

ma saan aru küll , et see on streetrace foorum, aga usu mind, vene armee ei oma sellist kiirendamis võimet , et terve riik 2 päevaga ära vallutada. kui te sellist uurimust kusagilt lugesite siis võis see olla eesti ekspressi Graanaadis. huumorit lugedes võtke seda huumorina. kui mõni hea sõber mingit säärast infot edastab siis on teie sõber lihtsalt idikas. ja seda levitades olete ise samasugune jobu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 20:01 
Kasutaja avatar

mr.dynabass kirjutas:
Jah las nad treenivad, aga samas eesti kaitsevägi võiks ka sõdurite tervise eest hoolitseda Ja hiljem oma Vigu tunnistada, kui sõduri tervise totaalselt p...e keeravad.

Sellega ma olen nõus, et paljud saavad sealt ihuhädasid kaasa, aga paljud on selles ise ka süüdi, meil oli inimesi, kes ei viitsind ennast pesta, riideid vahetada, varustust ei kasutanud ettenähtud moel jms. Ehk vähe individuaalsem lähenemine oleks toredam jah, aga See ei ole ikkagi see koht kus igaüht nunnutada. Samuti arvan et kaadrikaitseväelaste seals füsioterapeute ei ole vägam et nad igalühele eraldi programmi koostaksid. Samuti noorte tervis on juba üldiselt pesses, ja kui sõjaväes mingi koormuse peale saavad, siis ongi hädad kergelt tulemas, Kuperjanovi arstiabi kohta pole ühtegi halba sõna öelda, kellel mingi häda oli hambavalust hemarroidini, said abi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 20:01 

Omaasi kus olen ja kuidas olen.peaksin koos sinuga telekat vaatama või.Kummad siis õiged on kas need kes baari ees peksa said või need kes andsi.
Aga palun ,pane kuhugi foorumi kellegi pandud näited.Sul selleks õigus ehk ja nõnda ka sellel kes oma variandi pakkus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 20:03 
Kasutaja avatar

kalle aga palun.. näita kuskohas on eestis tankid, töökorras õhuvägi? korralikud PAZI soomukid mis kenasti valule vastu peavad??? Isegi mereväge pole korralikult.
Ja see NATO mitte appitulek on juba suurel isegi meedias ära lahatud - tahad lugeda . otsi googlist ;)

Eesti kaitseväest tervise hooldamises kena näide:
Sugulane läks sügisel mereväkke kopli liinidele. Oli seal ca. dets alguseni, või isegi varem eelmine aasta. Kästi joosta mäest -20 mitu korda üles - alla, terve päev. Hiljem oli poolel salgal kopsupõletik, temal samamoodi. Tal oli aga hullem - kahepoolne. Selge merevägi viis haiglasse, ksu tal avastati peale pingutusi ka veel rohkem suurenend südame vasakpoolne vatsake(vms). Enne kui läks kaitseväkke loeti terveks. Oli ca kaks kuud haiglates. Hiljem on nüüd pidevalt arstide juures - neelab päevas oma 4 erinevat tapletti alla, samuti on nüüd invaliid - saab invaliidus pensioni. Ja mis teeb meie kaitsevägi? Üritab iga eest oma käsi nüüd sellest puhtaks pesta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 20:04 

Kas võib välja lugeda ,et kes on sõjas vigastada saanud ,et ta on ise süüdi ja ehk siis niiöelda debiilik .
Ahjaa seda ka ,et kes on debiilik üldse.
Ja üldse ütlused ,et siis on sõber idikas ja ise oled jobu.Uskumatu
Esiteks sõjaväes kamanadavdd ehk ainult bossid,teiseks mõnel võis enne ajateenimist olla parem füüsiline vorm kui ajteenistuses see ,üldse tekkis küs ,et füüsiline vorm mis ajateenistuses kas see vorm on midagi määrav konkreetne ,et ma olen ajateenistuses käinud ja peale seda mingis kindlas vormis.Nagu mingid rambod näiteks tuleks teenistusest.
MrDYnobassi jutule kaastunne aga jah elame omi elusi ja ärme hakka siin asju paika panema,tegelikult ei saagi paika panna.Näiteks ise ku iolnuks MRdynobassi asemel ja peale selliseid lugusi teenima minna siis võib see keeruliseks osutuda.

Viimati muutis oopc, 08.02.2011 20:13, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 20:11 
Kasutaja avatar

mr.dynabass kirjutas:
kalle aga palun.. näita kuskohas on eestis tankid, töökorras õhuvägi? korralikud PAZI soomukid mis kenasti valule vastu peavad??? Isegi mereväge pole korralikult.
Ja see NATO mitte appitulek on juba suurel isegi meedias ära lahatud - tahad lugeda . otsi googlist ;)

Sugulane läks sügisel mereväkke kopli liinidele. Oli seal ca. dets alguseni, või isegi varem eelmine aasta. Kästi joosta mäest -20 mitu korda üles - alla, terve päev. Hiljem oli poolel salgal kopsupõletik, temal samamoodi. Tal oli aga hullem - kahepoolne. Selge merevägi viis haiglasse, ksu tal avastati peale pingutusi ka veel rohkem suurenend südame vasakpoolne vatsake(vms). Enne kui läks kaitseväkke loeti terveks. Oli ca kaks kuud haiglates. Hiljem on nüüd pidevalt arstide juures - neelab päevas oma 4 erinevat tapletti alla, samuti on nüüd invaliid - saab invaliidus pensioni. Ja mis teeb meie kaitsevägi? Üritab iga eest oma käsi nüüd sellest puhtaks pesta.

Aga vb venelane saadab tuumapommi, siis oleme kõik surnud :D meil pole ju neid ka

mis tervisesse puutub, siis mina olen terve, ja tervis oli parem kui enne kui ma sinna läksin, samuti kolmveerandil minu salgast. Ma ei ütlegi et halbu otsuseid vastu ei võeta ja jamasid ei tehta, aga selle eest tervet sõjaväge iseloomustada on natuke palju. See on sama nagu ma hakkan oopci põhjal teid kõiki str.orglasi iseloomustama

Mis vigastamisse saamisse sõjas puutub, siis ma lihtsalt mõtlen seda et surma võid mujal ka saada. statistiliselt on ju maailma liiklusõnnetustes rohkem laipu kui sõdades...oopc kas sa nüüd autoga enam ei sõida?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 20:14 
Kasutaja avatar

mr.dynabass kirjutas:

sa ei tea isegi kus Kopli liinid asuvad, aga oled piisavalt informeeritud , kui viletsad on "PAZI"d (sa ei oska isegi seda neljatähelist soomuki nimetust välja kirjutada. Äkki näitad mõnda põhjaliku meedia lahangut kuidas NATO appi ei tule. minu google otsing ei anna kahjuks sellist tulemust. oled sa ikka eestikeelsest perekonnast pärit?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 20:15 

Enda põhjal saad iseloomustada.
Transpordiga lugu on nõnda ,et kuidas kunagi.

Viimati muutis oopc, 08.02.2011 20:16, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 20:16 
Kasutaja avatar

Kahjuks olen küll eestikeelsest ja isegi eesti nimega perekonnast pärit :(

Seda NATO asja on isegi eesti poliitikud rääkinud - head otsimist sulle googlis ja eesti ajalhetede otsingus, ma ei viitis enam väga selliste "eesti Patriootidega" jamada, kes oma mättaotsas istuvad ja midagi muud ei näe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 20:18 
Kasutaja avatar

kui sul selle pärast on kahju siis on mul sinust ka kahju.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis