mr.dynabass kirjutas:
kalle aga palun.. näita kuskohas on eestis tankid, töökorras õhuvägi? korralikud PAZI soomukid mis kenasti valule vastu peavad??? Isegi mereväge pole korralikult.
Ja see NATO mitte appitulek on juba suurel isegi meedias ära lahatud - tahad lugeda . otsi googlist

Eesti kaitseväest tervise hooldamises kena näide:
Sugulane läks sügisel mereväkke kopli liinidele. Oli seal ca. dets alguseni, või isegi varem eelmine aasta. Kästi joosta mäest -20 mitu korda üles - alla, terve päev. Hiljem oli poolel salgal kopsupõletik, temal samamoodi. Tal oli aga hullem - kahepoolne. Selge merevägi viis haiglasse, ksu tal avastati peale pingutusi ka veel rohkem suurenend südame vasakpoolne vatsake(vms). Enne kui läks kaitseväkke loeti terveks. Oli ca kaks kuud haiglates. Hiljem on nüüd pidevalt arstide juures - neelab päevas oma 4 erinevat tapletti alla, samuti on nüüd invaliid - saab invaliidus pensioni. Ja mis teeb meie kaitsevägi? Üritab iga eest oma käsi nüüd sellest puhtaks pesta.
Aga vb venelane saadab tuumapommi, siis oleme kõik surnud

meil pole ju neid ka
mis tervisesse puutub, siis mina olen terve, ja tervis oli parem kui enne kui ma sinna läksin, samuti kolmveerandil minu salgast. Ma ei ütlegi et halbu otsuseid vastu ei võeta ja jamasid ei tehta, aga selle eest tervet sõjaväge iseloomustada on natuke palju. See on sama nagu ma hakkan oopci põhjal teid kõiki str.orglasi iseloomustama
Mis vigastamisse saamisse sõjas puutub, siis ma lihtsalt mõtlen seda et surma võid mujal ka saada. statistiliselt on ju maailma liiklusõnnetustes rohkem laipu kui sõdades...oopc kas sa nüüd autoga enam ei sõida?