Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 15:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:11 
Kasutaja avatar

mr.dynabass kirjutas:
njah jälle räägid siin valgest laevast.... olen ma kuskil mainind, et lähen laevale?
Ütlen veelkord. Kui näen, et seis siin läheb kus--ks, panen oma 10 asja kokku ja lähen lihtsalt saksamaale tagasi vana-vana-vanemate juurde tagasi.

no saksamaale saad sa sellisel juhul ainult kui sul on teatud teleporteerimise võimed. kui oskad sügavalt ja kaua ujuda siis on lootust pääseda soome/rootsi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:17 
Kasutaja avatar

mis argumente ma siin toon? kui iga asja peale tuleb vastu, et venemaal on tankid ja ulmerelvad ja 104 meest ühe eestlase kohta.
Ma usun seda, ja ütlen et Eestlased suudavad vastu panna, vähemalt nii kaua raudselt kui nato kohal ja keegi sekkub. Miks ma seda usun? Minge sõjaväkke ja saate aru.

ma ise ei poolda ka et igasugu äbarikud, minuga koos sõjas oleks siis. Mingu siis hondadega soome vms savi kus te lähete. Teepeal suudate välja mõelda põhjendusi, millega esineda kui küsitakse et kui teised tegutsevad siis miks sina ära jooksed. Haige selg, põhimõtted,vene helikopterid ja TANKID, pihkva dessant ja 104 meest. Las teised tegutsevad, minul savi, tõmman banaanist jeehat
Ausalt ka, ma tean venelasi kellega koos ma läheks riiki kaitsma kui vaja peaks olema. Nemad ei aja ka sellist juttu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:19 
Kasutaja avatar

isonts loe veelkord mu kirjutis läbi ja kui aru ei saa, siis veelkord. kas ma olen teleporteerumisest rääkinud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:21 

mr.dynabass kirjutas:
Herr oskaja, ma ei võta kolmest pemmi - ei seedi seda marki väga ja asukohaga kuhu ma lähen panid sa ikka totaalselt ämbrisse. Seega kui fakte ja asju ei tea, sisi ole kuss, näed targem välja ;)

Üks asi on on lihastest haige selg, teine asi on noorena selline selg, kus sust vanemad kasvandikud seljas kambakesi trampisid ja sellest tulenevad vaevused - eriala arst on üldse soovitand raske füüs. töö kõrvale jätta ja tegeleda millegi muuga, lisaks andis hea löögi seljale ka autoavarii... ja usun, et seda sõjaväes ca 50kg kott seda sul ei paranda ;) Sporti teen ma ikka, aga sellist mis ei koorma selga palju.

kui sa seda marki väga ei seedi siis miks sa neid roimasid sinna flashi alla ritta laod koos audidega? :D
holland oli suvaline näide, sest paljud "ilus rsk" asjad on sul seal pildistatud. selline mulje on vähemasti jäänud. vahet pole
see faktide lause kõlbaks sinu enda kohta tunduvalt paremini antud teemas ;)

sulle teadmiseks, et minu selja häda polnud seotud lihaste haigusega vaid selgroo lülidega, mis on saanud tati-eas vigastada erinevate kukkumiste ning ka avariide tagajärjel. eriala arst kirjutas kunagi mulle ka paberi, et mitte midagi teha ei tohi jne jne.
muideks sõjavägi pole ainult 50kg kott. seda koti osa on isegi suht vähe võrreldes kõige muuga ja just mõistlik füüsiline koormus seljale ongi see mis asja paremaks teeb. algul natuke aega on suhteliselt piinav valu seljas aga see möödub kähku ja varsti teed kõike samamoodi kaasa nagu teised.

ja mis krdi sport see sihuke on mis ei koorma? tugitooli variant? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:25 
Kasutaja avatar

dynabass ei ole kuulnud sellisest asjast nagu metafoor ma vaatan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:25 
Kasutaja avatar

mr.dynabass kirjutas:
isonts loe veelkord mu kirjutis läbi ja kui aru ei saa, siis veelkord. kas ma olen teleporteerumisest rääkinud?

mida siin lugeda. ma olen saksmaal käinud nii lennuki kui ka autoga ja päris mitu korda. ma tean kus ta geograafiliselt asub. kuna sa lennukiga sinna kriisi olukorras ei saa peaksid suunduma läbi läti, leedu , mida on ka juba sellisel juhul rünnatud . järelikult aitavad sind sinu 90-100 aastase vanavanaema rinnale nutma ainult üleloomulikud võimed. ta on kindlasti uhke , et tal selline lapselapselaps on .

Viimati muutis ison.ts, 08.02.2011 23:30, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:30 
Kasutaja avatar

Noep suusk, ratas...

Kahjuks kõik ei ole niimoodi seljaga vedanud. olen teinud sellisty füüs. tööd mis mul seljale ikka valu korraga teinud. A see selleks.

Kui tahad edasi rääkida elus, siis mu pm. on just sinujaoks puhtaks tehtud :D jätame selle teema rohkem asjakohaseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:32 
Kasutaja avatar

isonts sinu teadmiseks on nad mind juba ammu siit eestist ära sinna saksa kutsund. kui siin kooliga maha saan, sisi sinna ka lähen. Ja kriban veelkod. Kui NÄEN või TUNNEN et siin asjad kus...ks lähevad, lasen jalga enne kui siin midagi ründama alustatakse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:33 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kes need äbarikud sõjaväes siis on ja ise mitte äbarik olles.See kui keegi kusagil aega teenib ei saa välistada ,et inimene ei ole vigane.Ja üldse suhtumist teistesse inimestesse oleks vaja ka ehk õppida.Kui üks ajateenija ütleb teisele ,et oled vigane ,et joosta näiteks ei jõua siis ......
Inimene võib ka ise vigane olla kui ta näeb enda ümber ,et kõik on vigased.
Hondade asemel võiks kribada näiteks auto.
samas ehk ongi ka nõnda ,et ajateenistuses sunnitakse vastavalt mõtlema ning pannakse vastavaid ,teiste mõtteid teenijatele pähe ,et nii ongi ja nõnda ei ole.

Viimati muutis oopc, 08.02.2011 23:36, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:37 
Kasutaja avatar

mr.dynabass kirjutas:
isonts sinu teadmiseks on nad mind juba ammu siit eestist ära sinna saksa kutsund. kui siin kooliga maha saan, sisi sinna ka lähen. Ja kriban veelkod. Kui NÄEN või TUNNEN et siin asjad kus...ks lähevad, lasen jalga enne kui siin midagi ründama alustatakse.

sellel ajal kui sina seda näed või tunned on juba piirid kinni ning lennukid enam ei lenda. tõenäoliselt sina siis alles magad rahulikult.
ja kui sa ise eelnevalt juba sinna läinud oled siis pead kahjuks edasi elama teadmisega , et su omaksed/ähedased ja sõbrad on sellel ajal eestis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:38 

kaabakaz kirjutas:
Jätke bemm rahule, see on ainuke, mis päästab, kui mõistus ei jaga ja jalad ei võta.

:D

dynabass... mai tea kuidas sinu vana-vana-vana-vana (kas ta juba surnud ei peaks olema ve?) vanaema sellesse suhtub aga minu vanavanemad küll mind, oma kuskil kaugel-kaugel asuvasse kodusse, vastu ei võtaks kui kodumaa kaitsmise asemel sääred teeks siit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:38 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ajateenistuses ehk öeldi ,et kindlasti me saame võitu vastasest jne kas see ka paika peab seda ei oska ju öelda aga kindlasti me saame.Mingi umbne näide.
Siis küsiti tervel rühmalt kas saame võitu vastasest ja rühm vastab jah me saame võitu ja vurraaaaaga kuulirahe alla.
Mõni läheb bemmi ja honda asemel rulluiskudega ja on paremas vormis kui mõni kantpea autoroolis lalla
Välismaa ei teagi ega vanaema saksamaal ,et eesti hakkab ära kaduma.
Hiljem lähme välismaa vanaema juurde külla pisar silmas ja räägime aralt venekeeles.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:45 
Kasutaja avatar

Anti, olen normaalne ;) Niipalju kui on inimesi maamunal, niipalju on ka erinevaid vaatenurki. niimoodi võib selle teema minupoolt siiani kokku võtta. Ja minuoma on selline nagu ma olen eelnevalt kirjutanud. Kui see riik oleks siin juba normaalsem, sisi võitleks selle eest, senikaua kui aga suurt midagi ei muutu, ei näe selle mingit mõtet.

ja äraminekul mahajäävate inimeste kohta võin öelda nii: Ei ole omakseid siin, samuti ka sõpru. On aind head ja veel paremad tuttavad. Enamik headest sõpradest on siit ammu jalga lasknud ja uue kodakondsusega elamas välisriigis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:47 
Kasutaja avatar

:D
teadsa sa oopc oled üks igavesti naljakas mees...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.02.2011 23:56 

mr.dynabass kirjutas:
Ja minuoma on selline nagu ma olen eelnevalt kirjutanud. Kui see riik oleks siin juba normaalsem, sisi võitleks selle eest, senikaua kui aga suurt midagi ei muutu, ei näe selle mingit mõtet.

ja äraminekul mahajäävate inimeste kohta võin öelda nii: Ei ole omakseid siin, samuti ka sõpru. On aind head ja veel paremad tuttavad. Enamik headest sõpradest on siit ammu jalga lasknud ja uue kodakondsusega elamas välisriigis.

ja kuidas sinu arvates see riik normaalsemaks peaks muutuma kui esimesel võimalusel jalga lastakse? keegi viibutab võlukepikest ja ongi päike taevas säramas, piimajõgede ja pudrumägede kohal? :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis