mr.dynabass kirjutas:
Herr oskaja, ma ei võta kolmest pemmi - ei seedi seda marki väga ja asukohaga kuhu ma lähen panid sa ikka totaalselt ämbrisse. Seega kui fakte ja asju ei tea, sisi ole kuss, näed targem välja

Üks asi on on lihastest haige selg, teine asi on noorena selline selg, kus sust vanemad kasvandikud seljas kambakesi trampisid ja sellest tulenevad vaevused - eriala arst on üldse soovitand raske füüs. töö kõrvale jätta ja tegeleda millegi muuga, lisaks andis hea löögi seljale ka autoavarii... ja usun, et seda sõjaväes ca 50kg kott seda sul ei paranda

Sporti teen ma ikka, aga sellist mis ei koorma selga palju.
kui sa seda marki väga ei seedi siis miks sa neid roimasid sinna flashi alla ritta laod koos audidega?

holland oli suvaline näide, sest paljud "ilus rsk" asjad on sul seal pildistatud. selline mulje on vähemasti jäänud. vahet pole
see faktide lause kõlbaks sinu enda kohta tunduvalt paremini antud teemas

sulle teadmiseks, et minu selja häda polnud seotud lihaste haigusega vaid selgroo lülidega, mis on saanud tati-eas vigastada erinevate kukkumiste ning ka avariide tagajärjel. eriala arst kirjutas kunagi mulle ka paberi, et mitte midagi teha ei tohi jne jne.
muideks sõjavägi pole ainult 50kg kott. seda koti osa on isegi suht vähe võrreldes kõige muuga ja just mõistlik füüsiline koormus seljale ongi see mis asja paremaks teeb. algul natuke aega on suhteliselt piinav valu seljas aga see möödub kähku ja varsti teed kõike samamoodi kaasa nagu teised.
ja mis krdi sport see sihuke on mis ei koorma? tugitooli variant?