Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.12.2025 01:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 09.02.2011 11:47 

Striitreissär kirjutas:
ja siis kindlasti on ülejäänud ühistu liikmed sillas sellest, et kui nemad kell 7 hakkavad tööle minema, on lumi rookimata.

Ma saaks aru, kui tõesti oleks lumi maas ja lükkaks seda.
Aga plastmasskühvliga mööda jääkonarusi kriipida ei ole normaalne ega ka mitte silmaga nähtavaid tulemusi tootev tegevus :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 12:56 

Siller kirjutas:
Kuna mul on uus nr, siis mismoodi ma saaksin ARK-is oma telefoni nri ära muuta? Politsei võtab sealt ka oma info vist?
Iseteeninduses vaatasin, et andmeid saab muuta nagu ainult ARK-i kohale minnes? Selleeest riigilõivu küll maksta ei taha. :D

Ma panin oma andmed kõik sisse www.eesti.ee portaali ja siiamaani koguaeg vastavad ametimehed mu kontaktid sealt üles leidnud vajaduse korral. Vaata, ehk töötab

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 13:10 

TMF kirjutas:
Striitreissär kirjutas:
ja siis kindlasti on ülejäänud ühistu liikmed sillas sellest, et kui nemad kell 7 hakkavad tööle minema, on lumi rookimata.

Tähendab, kui see minu postituse pihta käis, siis ma pole kusagil väitnud, et kojamees peaks a`la 12 ajal majaesist puhtaks nühkima. Soovitus oli kojamehele selgeks teha, et kl. 6.30 kühvliga märatseda pole hea mõte, kuna leidub inimesi keda see häirib. Olen ka ise end siniseks vihastanud kojameeste peale, kes hommikul vara võimalikult palju oma labidate-kühvlitega müra üritavad tekitada. Pmst tundub lihtsalt, et nad niigi oma kehva palga ja s*ta töö peale närvis ja katsuvad võimalikult palju oma instrumentidega kolistada, et majarahvas ka ikka samal ajal üleval oleks, kui nemad oma s*tta tööd peavad tegema. Usun, et seda lumeviskamist saaks ka tiba vaiksemalt läbi viia...

Ja seda ma nüüd päris ka usun, et ühes majas leidub vaid üks inimene, keda see häirib ja ülejäänud rahvas sätib end juba 7 ajal tööle minema :D

Tahaks näha kuidas sina vaikselt näiteks jääd lõhud? Samas tahaks puhastatud kõnniteel jalutada küll.
Äkki segab prügiauto ka, kui ta varajasel hommikutunnil prügi ära viib ja sahk ei tohiks ka öösel majadevahel lund lükata, sest sina tahad magada?

Väike soovitus kasuta kõrvatroppe.
Pilt

Ei midagi isiklikku, lihtsalt selliste vingujate pärast ongi meie riik hukas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 13:25 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Kojameeste lugu võib keeruline olla ja ,et mis teema siis kellegil tegelikult peas keerleb seda raske arvata kas siis antud juhul kojamehel või elanikel ehk teistel

Viimati muutis oopc, 09.02.2011 14:05, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 13:35 

100cc kirjutas:
Tahaks näha kuidas sina vaikselt näiteks jääd lõhud? Samas tahaks puhastatud kõnniteel jalutada küll.
Äkki segab prügiauto ka, kui ta varajasel hommikutunnil prügi ära viib ja sahk ei tohiks ka öösel majadevahel lund lükata, sest sina tahad magada?

Vot täpselt teine asi ongi prügiauto.
Miks on vaja hommikul kella 6 ajal ronida hoovi, mis on tihedalt autosid täis ja seal siis kaskadööri mängida?
Miks ei või neid kaste tühjendada peale 9-t kõik praktiliselt kõik majaelanikud on tööle läinud ja õu autodest tühi?

Samamoodi miks ei või kojamees terve päev seda "kevadet teha" ja jääd toksida niipalju kui süda ihkab?
Rääkides mingist puhtast kõnniteest on bullshit, sest see jää ei teki öösel kell 2 laksust sinna maha. :bs

Ja mismoodi saab meie riik hukas olla sellest, kui mulle ei meeldi idiootsustega tegelemine hommikul 6 ajal minu magamistoa akna all?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 13:37 
Kasutaja avatar

Miks miks miks, sest sinu hoov ei ole ainuke kuhu prügiauto peab sisse sõitma. Prügiautodel on ettenähtud ringid mida nad peavad päeva jooksul läbima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 13:51 
Kasutaja avatar

eile õhtul läks tarkusehamba juurest ige nii paiste , et täna ei saa enam hambaidki kokku panna ja ilgelt valus on. Hambaarst ytles et kannata ära , see on normaalne. Millega seda paistetust alla saada ja Kiiresti :waah :waah :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 13:56 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Vanalinnas on lahe kui keskpäeval tühjendatakse prükasi näiteks laial tänaval ja seda veel eriti talvel.Majade hoove on nii palju ja teinekord satud prügimasina taha ja pole kuhugi minna ka ning enda taha koguneb veel omakorda tohutu hulk liikureid.
Selliste värkidega oleks mõistlik ehk läbirääkimisi pidada ,et kuda oleks kusagil sobilikum,õigem jne.
:D Vaikselt jääd lõhkuda või sõda pidada Chuk Norrise style. :D
Kokkuvõtvalt jälle ,et erinevad inimesed elavad ühiskonnas.Hoovihooldaja töö algab varem kui minul ja tema teeb oma tööd.
Eks mured on arusaadavad täitsa kui ühiskonnas toimitakse.Aga osasi annab ustuavsti siiski ka arutada ,lahendada.
Kojamees kardab ka kaotada tööd näiteks või soovib seda teistelegi näidata ,et tööd jagub ,varsti lõhub asvalti ka maja ees :D
Ja jälle see värk ,et mis kellegi jaoks idiootne on.Kojamees sisimas kirub jälle elanikke mingil moel jne :D
TO Ruuki ,kihuta apteeki ja osta IBUMAX400SADAT või nad pakuvad muud sarnast toodet ja neela vajadusel nii palju neid kui suu kokku läheb.Mul on toiminud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 14:20 
Kasutaja avatar

100cc kirjutas:

Minu jutt, kui sa selle ilusasti läbi lugesid, käis selle kohta et on mingi osa kojamehi ja muidu töölisi, kes oma s*tta tuju kompenseerivad teiste arvelt. Olen puutunud kokku mitmete selliste ametimeestega, kes nimelt n*ssivad ajusid, kuna neil on a`la kehv palk, kehv töö, naine on l*ts ja lapsed on hukas. Suur osa kojamehi kuuluvad kindlasti samasse gruppi...

Seda tööd ON võimalik tsiviliseeritud inimese kombel teha. Ja jääd lõhkuda ??? Mis jutt see on ? Kui on hoolas kojamees, siis ühe ööga ei teki seda jääd sinna niipalju, et ilmtingimata selle jäälõhkumiskirka või labidaga raiuda vaja oleks.
Varahommikul tuleks ikka arvestada ka teistega, teha ära hädapärane lume-jäätõrje ning rohkemat koristust saaks tõepoolest ka näiteks mingil normaalsemal kellaajal teha.

Prügiauto mind ei häiri, kuna minu maja juures käib ta õhtul ca 4 ajal. Kuid isegi nemad töötavad kohati vaiksemalt, kui nii mõnigi kojamees.
Ja lumesahka pole see talv üldse veel märganud. s.t majade vaheline tee on niipalju puhas, kui ümberkaudsed elanikud sisse on suutnud sõita :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 14:28 

Eile juhtus see: http://www.tallinnapostimees.ee/?id=385439
Olin Sunnys tagaistuja.Mazda juht oli ikka päris hullus seisus.
Aga laipu õnneks ei olnud ja loodan,et kõik paranevad kiiresti!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 16:42 

kaabakaz kirjutas:
Roni oma ego otsast maapeale ja ära kujuta omale ette, et kõik ümber sinu tiirleb.
Nagu käiks prügiauto ainult sinu prügi ära viimas ja peale seda kojuminek.
Liiga palju magate, et selline asi und segab, minge tööle ja teenige raha! Selle kõrvalt jääb uneks aega 3-5h ja midagi ei häiri.

Äkki sa poiss keerad nüüd vähe tuure maha, eks :ouh
Minu tööpäevad kestavad tihtipeale 12+ tundi ja magamiseks jääb tõesti suht vähe aega.
Nii,et egoga ei ole siin mingit pistmist.
Mulle on arusaamatu lihtsalt see, et miks peab prügivedu varahommikul tegema kui näiteks Ragnis on hiljemalt kella 3-ks päeval parkla prügiautosid täis ja tüübid kodus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 17:01 
Kasutaja avatar

Kaabakaz, hoia end natuke tagasi palun.
Mul naaber näiteks bussijuht, ja enne tööle minekut on tal vaja peksta labidaga vastu asfalti, et tee ikka ilusti puhtaks saaks.
ja üks bike mees on veel, kes laseb alati puhtaks suvel, liigub natuke enne 6.40 hommikul ja kui suvel aknad lahti, oled 100% üleval. Okei, minu uni on sitt, aga samas rääkisin ka teistega ja kõiki härib see.
Kas sa oleks õnnelik, kui ma iga jumala hommik kihutaks su majast mööda nii, et tekk peal väriseks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 17:12 

Kas tõesti on eesti inimene nii ära hellitatud, et teda häirib kui teine inimene teeb tööd? Ise töötu või milles probleem?
Kui tihti teil see prügiauto käib, iga päev, et sedasi häirib? Sellisel juhul tasub prügimäest natuke kaugemale ehk kolida..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 17:15 

Krsale:
Mis kuradi ummikutest me räägime magalarajoonides hommikul peale kella 9-t?
Kas umbe pargitud korrusmajade ees ruleerimine võtab siis vähem aega kui täis koormaga mööda Järvevana teed Sõjamäe poole liikumine?
Eilne hommik oli hea näide.
Meil oli hoov autosid täis. Prükkar tuli 6.45. Seal autode vahel nikerdades suutis ennast veel kinni ka istutada. Ja siis maurasid seal oma 3sillalise Scaniaga pea 20minutit, et liikuma saada. Kus on aja ja kütuse kokkuhoid?
Tuleks peale 8-t, oleks hoov tühi ja ajakulu paar minutit...

Hydrationile:
Mina elan I korrusel ja paraku on prügiruum täpselt minu akende all.
Ja prügiauto käib igal hommikul :uhoh

Viimati muutis iisak, 09.02.2011 17:19, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 17:18 

Tihane närib pekki akna taga mämm mämm mämm.Ei ega muidugi pole toredad segavad faktorid.Üldiselt osasi asju annaks kindlasti sobilikumalt teha jne kuid jah alati ei tea ju ka teiste osapoolte asju ning eks kõigil võib muresi samuti olla.
Iisaku olukord tundub siiski olema võimalik lahendada ,läbirääkimistega ,sest ühed on majaelanikud ja teine on kinnisvarahooldaja .Osad inimesed siisk imõtlevad näiteks tsipa laiemalt olukordi jne .Ise püüan ka oma tegevusega mitte häirida teisi kui tegevus võiks häirida.
Mõni hakkab korter majas õhtul tihtipeale kuhugi auke drelliga laskma,näiteks mingi 22.00 ajal jne jne.
Iisakul suvel aken lahti ja prügi vennad tulevad valjult vandudes ning diisel suitsed ja siis omavahel pasunaga veel märku andes ja uksi paugutades :D Tagurdus signaal piipi piip piip ka

Viimati muutis oopc, 09.02.2011 17:21, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis