Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 18:25

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 273  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Eesti Kaitsevägi
PostitusPostitatud: 09.02.2011 23:25 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ma kribasin hirmus pika loo kokku kuid siis otsustasin kustutada ning panen vastuse ehk lühidalt.
Inimesed erinevad ja nõnda ka nende elud.Püüda olla mõistev ning üksteist mitte kottida,häirida jne näiteks.
Proovin lühidalt kuidagi oma lugu ajateenistusest uuesti ,uue vormina kirja panna siia.
Mul põhimõtted ja igasugused värgid mis ei lasknud teenida ja sain paberi ,et pole sobilik ,kõlbulik või kohanemis võimeline teenima ,täpselt meeles pole.
Inimesed erinevad ja nõnda ka nende elud,mõistvat suhtumist ja püüda mitte teisi häirida ega kottida.

Viimati muutis oopc, 09.02.2011 23:31, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 23:36 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Mina võin sulle ka vabalt näiteks öelda ,et ajad sousti ja killimis smaili ei hakka ma sulle panema.Mis mul sellest üldse olla saab mis sina arvad aga siin siiski pole ehk õige inetult teistega käituda.Ma võiks ka hakata sind või kedagi kas suvaliselt sõimama jne aga kas see on mõistlik .Isegi sinule näiteks ei leia ma õigeks seda smaili kasutada mis sina minule.Minu jaoks selline smail ei tundu norm ,ükskõik kelle peale seda kasutada aga olenevalt jälle olukorrast.
Kui ma kriban ,et elu jama :kill see mõistetavam aga kui ma panen ,et sina :kill siis see ehk ei tundu õige.
Ma võtsin südamesse nüüd sul ka ehk südames .
Päris elus ehk õigem ,otseselt kellegi suhtes mingil moel käituda kui siin hakata kas niiöelda kaklema,sõimama jne.
To MKB mis sul selle kohta siis öelda on kui ma kribasin ,et inimesed erinevad ja nõnda ka nende elud.Mina arvan ,et nõnda on.
Mind ei huvita kas minul on mingi kleeps või ei ole või kas sinul on või ei ole.
Kurja ma lugesin süvenenumalt su teksti nüüd MKB ja mulje jääb selline nagu ma oleks kellegile pihta läinud kusagil otseselt või
Lisaks veel seda ,et juba siin foorumis on inimesi eri vanustes ja nõnda võib ka üksteistest arusaamad olla ja võimalik mõistmine ning värgid.
Mõni võib siin ka selleks kribada ,et pulli,rahuldust või mida iganes saada kes aga muul põhjusel jne

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.02.2011 23:51 
Kasutaja avatar

oopc sa peaks poliitikuks minema, ma küsin su käest konkreetse küsimuse, sa hakkad mingit illi inimeste eludest jagama? kuidas 40nest vennast 35 suudavad oma elu elada ja 5 tükki sellega kohe üldse hakkama ei saa ntx?
äkki vastad konkreetselt mu küsimusele, mis põhjustel sa seda räägid, mis sa räägid, ehk siis me ka mõistaks su vaatenurka. Muid paraku jah, saad kille siin...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 00:07 

Kõik ei saagi ega peagi mõistma.
Mul ei lasknud põhimõtted ja värgid lihtsalt aega teenida.Sel hetkel ma lihtsalt ehk ei suutnud ka silma kinni pigistada ja lihtsalt ära lällata selle aja näiteks.Mina hakkasin tegelema ära saamisega ja see õnnestus ,paljud tegelesid ka kuid ei saanud jne jne .Minujaoks on see juba ehk rahuldus ,et ma suutsin sealt ennast välja vedada.Ma olen õnnelik :D
teaks ,et mis elu siis oleks kui ma oelks selle aja ära teeninud ,sest hetkel olen õnnelik ja paljud asjad arenesid suht kohe peale väravatest välja saamist ja mis oleks jäänud ehk arenemata jäänud kui oleks seal aja ära olnud .Kuid minesa tea ehk oleks elu jälle hetkel parem kui oleks ka aja ära olnud.
Aga hetkel olen õnnelik :D ja asjadega rahul :D Minujaoks on see oluline.
To Kalle:Ma saan sinust nõnda aru ,et sa arvad ,et kõik poliitikud on ühesugused ,mina näiteks nii ei arva.

Viimati muutis oopc, 10.02.2011 00:10, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 00:09 
Kasutaja avatar

oopc on eit lihtsalt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 00:23 
Kasutaja avatar

ei ma ei arva et poliitikud on ühesugused, lihtsalt see taktika on neil sama. Ja kokkuvõttes mu küsimusele sa ei ole ikka vastanud. Palju juttu oled rääkinud aga vastust ei ole, ja küsimusele vastad küsimusega:D nagui poliitik noh
Aga ikkagi, mis põhjusel sa ära said?? see pole päris nii et sa lähed ja küsid, ja siis kohe lastakse.
Ja mis põhimõte see on, mis ei lase sul õppida kaitsma oma kodu ja riiki?
Kas sa oled õnnelik sellepärast et ehk ei nähtud sinus potensiaali kaitsmaks oma riiki, täitmaks kohustust, mida enamik eesti meesterahvastest juba aastaid täitnud on? ja enamus on hakkama saanud? kas see üldse ei häiri sind? Ehk tulevikus tahad saada poliitikuks, või vallavanemaks vms, ja siis lihtsalt on selline seik sinu elus, et sa ei suutnud teha seda, mida ka algharidusega külaossid teha suudavad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 00:30 

No kui ära saad või ei võetagi ajateenistusse siis lühidalt ,kokkuvõtvalt on inimene ajateenistuseks ehk mitte kõlblik,sobiv jne jne jne.Põhimõtted ei lase aega teenida,kohanemis häired näiteks jne jne,täpselt pole meeles . Samas mind võeti teenima.
Need jutud siin võivad päris pikaks ja keeruliseks minna kõigest kribades ja mis sellest .Siin kõigi kasutajate elude vastu huvi tunda pole minujaoks oluline ja ise ka ei leia vajadust omi värke siin lahata jnejne.
Kohapealt ära saada ,läheb vist aega päris palju tavaliselt.Niipalju igasugu värki ja särki ja ka see ärasaamise pull tekitas omi tundeid,muljeid jne. :D
Kes vabatahtlikult läheks ,oleks minujaoks teine teema ehk aga see mind samas ka ei huvitaks kes tahab minna või mitte.
samas need kes kusagil välismisioonil korda tagavad võivad ju sisimas ka ehk mõelda ,et lihtinimesed ,mitte sõdalased on niiöelda alamad aga see nende omal soovil arvamus.
Sõdijatele ehk annaks respecti aga samas mingit erikohtlemist näiteks minupoolt ei maksa ka loota ,sest see on nende oma soov olnud ,inna sõjaväkke ja siis näiteks misioonidele jne.

Viimati muutis oopc, 10.02.2011 00:36, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 00:35 
Kasutaja avatar

Mina käisin samuti kaitseväes Üks kuu ning 10 päeva. Kuna sain aru, et see üritus ei ole absoluutselt minu jaoks, siis hakkasin käima laatsas arsti juures. Kaebasin pidevaid põlvevalusid (mida mul tegelikult ei olnud). Kolm nädalat olnud seal, saadeti mind põlvega uuringutele. Mis tuvastas põlves mingisuguse probleemi. ( ei mäleta enam mis selle diagnoosi nimetus oli ) Peale mida arvati mind reservi ja diagnoosiks määrati Tegevteenistuseks mittekõlbulik. Võtsin oma seitse asja ning tulin tulema. Mul ei ole kaitseväe suhtes mingeid väärarvamusi ega muid sääraseid kaebusid. Kuid lihtsalt, need püssipuhastamised ja muud roomamised jne. Ei ole minu jaoks. Sel hetkel oli mul ka töökoht olemas ning naasesin oma tööpostile ja jätkasin oma elu sealt kus see pooleli jäi.

Samas sugulane sai endal kaitseväes sellise pisiku sisse, et asus seal üleajateenjaks ning töötabki nüüd kaitseväes. Palk on hea, süüa saad väeosas, laene/liisinguid ei ole. Maksab ainult korteri üüri ning mis peamine-meeldib see millega ta tegeleb.

OOPC- sa oma ´´jnejne´´ värkidest juba üle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 00:38 

Mõni käib ehk linnapeal ka ja näitab näpuga ,et selle maja ehitusel ma olin osaline ning lähed tatsad uhkel kuhugi hoonesse siisse suvalisel aja l,et mina olin ka siin ehitaja jne .see oli lihtsalt suvaline näide ega pole ehitajate ega kellegi pihta.
Või mõni arst läheb hiljem midagi kellegilt nõudma ,et ta remontis kellegi ellu jne.
To Anderes jne jne kasutan selleks ,et kõik ei viitis ja võimatu on ka kirja panna loogiliselt siis on nagu mõistlik lõpetada lühendiga jne jne :D
To Andres kas käisid väga ammu ja huvitav oleks teada palju sa toetust said.ma täpselt ei mäleta kaua ma olin aga vist mingi 2kuud ehk kokku ja toetust sain vist mingi 4,5k mäletamistmööda
Mul ka pole midagi nende vastu kes seal on ja mida teised teevad aga ideed on milline võiks see värk olla aga see selleks.
Üldiselt laatsas ehk isegi päris karm olla .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 00:57 
Kasutaja avatar

ikka midagi konkreetset siit ei tule, ma vaatan. Sa ajad mingit häma. Põmst sa ei saanud hakkama, ja nüüd räägid mingitest põhimõtetest. Aga mis põhimõtted, seda ka ei räägi. mingitest bossidest sogad ka, ju seal ka koer maetud oli. Selle teema eesmärk ei ole mingit häma ajada. Räägi kuidas asi oli, et teised saavad ka targemaks. Eks igaühel ole omad mälestused. Igaüks ei ole vaimselt või füüsiliselt issegi nii tugev nagu allakeskmine eestlane, aga vb saab sinust kirjanik. Aga mingi häma ajamine, see on minu jaoks solvav.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 01:27 
Kasutaja avatar

kirjutage kuidas mitte pääseda kaiteseväesse või kuidas sealt ära :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 01:27 

Ega mul pole ju kohustust ka tegelikult midagi kellegile selgeks teha.Kui sa arvad ,et ma ei saanud hakkama siis see sinu õigus ehk jne kuid kas seda mul näiteks ka tore kuulata on see teine teema aga antud värk nii hull nagu hetkel endale ei tundu ,et võib jääda.
Toon näite :Kui ma kirun sulle ,et sa ei tule eluga toime ,elad valesti ei oskagi elada siis mis arvad sellest ja kas oleks päris õige minul sellist asja seletada sinu pihta aga olgu see kõik pohhui.
Ma arvan ,et ma olen nagu suht ära seletanud oma lood.
seda lisaks ka ,et tegelikult tundsin ka kadedust kes juba enne minemist said teada ,et nad ei pea minema.Mõned ei pidanud minema kes ei tahtnudki minna ,osad aga need kes tahtsid minna või siis need kes niiöelda tahtsid minna ,oleks läinud kuigi ka ei oleks tahtnud minna ja nad ei pidanudki minema lallalla. :D
To Biig eks neid meetodeid ole erinevaid.Mingi karmima teemaga lähed siis ehk kindlam minema saamis võimalus aga kui hakkad mingite näiteks väsimuste,valude jne proovima.Mõned aga proovivad paljusi variante ja kokkuvõttes ollaksegi ära 11kuud :D
Mõned olukorrad tundusid ikka pullid ka olema endale kes ikka oma ärasaamis variante jutustas ja kaua juba püüdnud on jne jne isegi bossid jne teadsid ,et to tahab lihtsalt ära ja sebib :D
Eks ustavsti on neid ka kes näiteks kogu aja kas latsas või mujal aga latsas arvan ,et päris karm tegelikult olla võrreldes isegi kasarmus olemisega,nagu vangla teema umbes.Aga võimalusi on veel mitmeid kus on vääljaspool aeda olevates asutustes ja kus aetakse asju vabalt ja elatakse nagu tavalist elu käiakse ringi jne olles veel arvel jne :D
Kõige rohke kopa viskas ette ja pulli tegi see kui viimasel päeval pidi oma relva veel üle vaatmaa ega suurt midag isellega teha ei osanud kül aga kaaasvõitlejad võivad ka abistada näiteks jne.
Omamoodi kogemus siiski ka :D
Tagantjärgi jälle mõeldes ,et parem olnuks hakata ehk ennem teenimist juba jeblama a ga kunag ie itea ju ,pole kogemusi ka väga see mida keegi räägib jne on mitme otsaga värk ka jne :D
Ok lisan veel seda ,et see ärasaamine kohapeal ehk aega teenides võib olla ka nagu juba adrenaliin ,et kuidas ja kas saab minema ning ehk peab olema ka kõvasti tahtmist ,kättevõtmist.Võitleja vaim jne ehk.need on ka ühed võimalikud variandid. :D
Ära saamine ehk ka keerulisem kui teenimine ja inimesele see kasulik ,oskus jne.Võidelda :D Need ka võimalikud variandid.
Võidelda ka näiteks bossidega ,mitte endast pisematega või samasugustega ilmaasjata jne.
Plaplapla.

Viimati muutis oopc, 10.02.2011 01:46, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 01:36 
Kasutaja avatar

oopc kirjutas:
Kõige rohke kopa viskas ette ja pulli tegi see kui viimasel päeval pidi oma relva veel üle vaatmaa ega suurt midag isellega teha ei osanud kül aga kaaasvõitlejad võivad ka abistada näiteks jne.
Omamoodi kogemus siiski ka :D

Kurat hakka või kartma et pahad idanaabrid loevad siin oopci postitusi ja teevadki oma järelduse eesti kaitsevõimest:S

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 01:48 

Ise nagu ei oska vist karta või mitte karta ,sest ei kujuta väga asju ette kuigi ehk oletada võib paljugi ,et mis sama moodi sõda käib ja mis saab jne jne.
Prohve ,elukutselisi sõjaväelasi hukkub ka sõdades ,et mida sellest järeldada.
Idanaabrid hakanuks vast naerma selle üle kui ma oleks kribanud ,et mina olen prohvi laskur ainuke snaiper jne.Ning minu käes on ainuke töökorras relv.Ja relvast võib ka muul moel kasu olla nagu on kasutusel ka täägid jne.Ja ei tea kunagi ju mida kasutada ka ehk saad olukorras.
kui mõni hakkab kusagil paugutama võib see ka olla viga jne.
Omamoodi kogemus siis kogu see sõja lugu.
Kül sõja olukorras saab ka õppida ühtkoma teist.
Ja kes teab kuidas keegi üldse õpib ,millal ja kellelt jne jne.
Kas kõik teavad peast eestihümni sõna sõnalt niiväga ilma naljata une pealt jne samas kui kasvõi üks eksimus näiteks peaks sees olema ,võib jääda mulje kui kas on mõtet üldse sellel asjal.
Siis see lugu ,et üks asi on luuletuses viga teha ,teine asi on sõjas miini otsa tantsida.Et kui salmis eksid mis pole teglt ilus siis see juba suht karm.
Kui näiteks aega teeninud inimene unepealt näiteks eestihümni peast ,sõnasõnalt ei oska siis ...... :D Aga muidugi ei saa kõigikohta kokkuvõtvalt kõike seda ka öelda , arvata ,sest osad on need kes käivad lihtsalt ära aega teenimas,osad jälle kes teenivad nagu võtavad asja teistmoodi jne ning need kes ei lähe teenima ja neid mitte minejaid on ka erisuguseid ,loogiliselt võttes.
Kokkuvõttes lõpetuseks vana kuldlause ,et elud,inimesed erinevad

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.02.2011 02:12 
Kasutaja avatar

PAlun muuta teema pealkirjaks "OOPC JA TEMA 2 KUUD SÕJAVÄES"

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4081 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 273  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis