Ega mul pole ju kohustust ka tegelikult midagi kellegile selgeks teha.Kui sa arvad ,et ma ei saanud hakkama siis see sinu õigus ehk jne kuid kas seda mul näiteks ka tore kuulata on see teine teema aga antud värk nii hull nagu hetkel endale ei tundu ,et võib jääda.
Toon näite :Kui ma kirun sulle ,et sa ei tule eluga toime ,elad valesti ei oskagi elada siis mis arvad sellest ja kas oleks päris õige minul sellist asja seletada sinu pihta aga olgu see kõik pohhui.
Ma arvan ,et ma olen nagu suht ära seletanud oma lood.
seda lisaks ka ,et tegelikult tundsin ka kadedust kes juba enne minemist said teada ,et nad ei pea minema.Mõned ei pidanud minema kes ei tahtnudki minna ,osad aga need kes tahtsid minna või siis need kes niiöelda tahtsid minna ,oleks läinud kuigi ka ei oleks tahtnud minna ja nad ei pidanudki minema lallalla.

To Biig eks neid meetodeid ole erinevaid.Mingi karmima teemaga lähed siis ehk kindlam minema saamis võimalus aga kui hakkad mingite näiteks väsimuste,valude jne proovima.Mõned aga proovivad paljusi variante ja kokkuvõttes ollaksegi ära 11kuud
Mõned olukorrad tundusid ikka pullid ka olema endale kes ikka oma ärasaamis variante jutustas ja kaua juba püüdnud on jne jne isegi bossid jne teadsid ,et to tahab lihtsalt ära ja sebib

Eks ustavsti on neid ka kes näiteks kogu aja kas latsas või mujal aga latsas arvan ,et päris karm tegelikult olla võrreldes isegi kasarmus olemisega,nagu vangla teema umbes.Aga võimalusi on veel mitmeid kus on vääljaspool aeda olevates asutustes ja kus aetakse asju vabalt ja elatakse nagu tavalist elu käiakse ringi jne olles veel arvel jne

Kõige rohke kopa viskas ette ja pulli tegi see kui viimasel päeval pidi oma relva veel üle vaatmaa ega suurt midag isellega teha ei osanud kül aga kaaasvõitlejad võivad ka abistada näiteks jne.
Omamoodi kogemus siiski ka

Tagantjärgi jälle mõeldes ,et parem olnuks hakata ehk ennem teenimist juba jeblama a ga kunag ie itea ju ,pole kogemusi ka väga see mida keegi räägib jne on mitme otsaga värk ka jne

Ok lisan veel seda ,et see ärasaamine kohapeal ehk aega teenides võib olla ka nagu juba adrenaliin ,et kuidas ja kas saab minema ning ehk peab olema ka kõvasti tahtmist ,kättevõtmist.Võitleja vaim jne ehk.need on ka ühed võimalikud variandid.
Ära saamine ehk ka keerulisem kui teenimine ja inimesele see kasulik ,oskus jne.Võidelda

Need ka võimalikud variandid.
Võidelda ka näiteks bossidega ,mitte endast pisematega või samasugustega ilmaasjata jne.
Plaplapla.