Ma täna jõudsin järjekordselt järeldusele, et statoilis on ülimalt sitt klienditeenindus.
Läksin hommikul enne kooli minekuit Sõpruse Puiestee statist läbi, taskus oli 20€ kupüür, mõtlesin, et tangin mingi 15€ eest ja siis saan ülejäänud eest koolis süüa.
Hakkan tankima 15€ jõuab ette ... vajutan tollel pumbal toda kangi vms assja, et lõpetaks ... ei midagi, siis selle väikese klambri lahti saamine võttis päris kaua aega ja 27€ ees.
Noo ega siis midagi, lähen sisse, ütlen, et teil on selle automaadiga selline probleem. Vastuseks oli, et meil peab rohkem kui üks inimene kaebuse esitama, enne kui me assja uurima lähema ... mida ?! ... lihtsalt on nii.
Ei jäänd muud üle kui kaardiga maksta, mis mulle endale erinevatel põhjustel üldse ei meeldi. Peamiselt sellepärast, et sularahaga arveldades tean ma täpselt palju ma olen kulutand jne.
Ja nüüd õhtu tuli meelde teine lugu mis suvel statis juhtus. Olin siis Viimsi stati sabas, et kütuse eest maksta. Jõuab järg minuni ja lampi viskab too klienditeenindaja minu ette sildi pöörduge kõrvalkassase.
Nagu eestlane ikka, aeglase loomuga, ei jõudnud ma enne asjast aru saada kui ta oli juba minema tormand. Küsisn siis kõrval kassas olevalt müüalt, et kas mind siis ei teenindatagi siin, või midagi sinna kanti, ja vastus oli midagi sarnast, et saba on ju seal. Ilge tahtmine oli lihtsalt minema sõita, aga selline jama poleks vist eriti hästi lõppend ja jälle ei jäänd muud üle kui teine saba lõpuni seista.
Ma ausalt ei oska sellise jama kohta isegi midagi öelda.