saarlane kirjutas:
Kui se vana korv ilgelt edasi astus, siis sa pole küll muude asjadega söitnud. 263kg pole ka mis kergkaal.
töövötted ka kahtlased.
Mis ma tahan öelda, et ega siit ka midagi asjalikku ei tule ilmselt.
Olen sõitnud veel triuph daytonaga 600cc, cb500'ga, vf500'ga, cbr600'ga, vfr750'ga gsxr600'ga ja selle kõige jubedama ,R1'ga. Viimane kord kui oma tsikliga sai kokkutulekul käidud enne müümist ,siis sai ka maanteel hullu lastud ja ütleme nii ,et üksi sõites istusin tühjaks keerates kuni 180km/h R1'hel kõrval. Kui sul nüüd endal on aimu sellest ,kuidas R1 edasi läheb ,siis kujuta endale ette. Minu cbr'iga muide võideti ka kunagi tartus open klassi 2007 kiirendus võistlus ,seda küll kahjuks ei teinud mina vaid eelmine omanik Olle. On veel kahtlusi ,et edasi ei astu...
Mis puutub töövõtetesse ,siis sinu jaoks kahtlased ,minu jaoks ainukesed lahendused. ja äkki muide seletad ,miks?
Ja asjalikuse kohta ei kommenteeri, eks seda saab ju alles siis teada ,kui tule torru paneb, on ju see siiski ka minu jaoks esimene ja pole endalgi ettekujutust peale juutuubi videote.
Aga anyhu. Tööpäev 6. Käisin täna maal ja tõin endale linna venna horse poweri relaka ja lootsin ,et nüüd tuleb räige lõikumine ja lihvimine ,aga oh ei tollel nupp puru. Kakkusin siis lahti ja tegin otse ühenduse ning lisasin juhtmele vahele lüliti, torkasin stepslisse ,vajutasin nuppu ja ,,,,,, oh my f'ing god, peaaegu oleks varbasse lennanud

, võll on nii kõver ,et ketas vibreerib pool senti otsas. Krdi per¤"#" ma ütlen ,ei saa ikka midagi ,peab uue ostma.
Igatahes alustasin nüüd õhtul(rauasaag veel töötab) tagumise osa uuesti ülesse ehitamist alustades kandva osaga ,mis tuleb tiba jämedamast torust(tiba

).
Nüüd enne pilti ei topi ,kui on mida ette näidata, kuigi kaamera on koguaeg käes ja arvutis pilte nagu putru juba.