Ei oma küll diislit ega manuaali vaid bensiini ja tiptronicut, kuid siiski räägin kaasa.
Soovitan teha avensisega mõni proovisõit ja siis istuda Passatisse - minu jaoks oli proovisõit just see, mis lõi selguse majja.
Lisaks kui on tegu levinud lapseveaga, siis tehas kompenseeribki reeglina 100% ning kohapeal maksad ainult tööraha ning sellelegi tehakse alet (seda ka garantiiväliselt). Selles mõttes on see positiivne, et sind ei jäeta üksinda tüüp bugidega mis esinevad nagunii absoluutselt kõikidel markidel.
Kompenseeritakse muidugi eeldusel, et oled korralikult hoolduses käinud ka peale garantii lõppu.
Olen Devili mainitud nässari probleemist samuti lugenud erinevatest foorumitest, kuid endal 3xtfui pole jama olnud.
Masin on aastast 2005 ehk siis suht esimesed mis konveierilt maha tulid.
Veel tooksin välja positiivse aspektina esisilla vastupidavust, kuluvad tihedamini ainult esisilla puksid hinnaga 38 eek-tk

mida vahetatakse reeglina iga hooldus (hooldusvälp uutel Passatitel 30 000 km). Ülejäänud tundub, et kestab.
Kuulutuses oleva auto läbisõidutu kontrolliks üle, kuna tundub, et masin on toodud väljaspoolt Eestit.
Kohalikul turul minu teada täisnahka ei pakutud, vaid Highline sisaldas nahk-alcantara kombinatsiooni. (võin muidugi eksida)
Ja kui tegu on Highlinega, siis iluvõre peab olema täiskroomitud ehk kõik ribid sisaldama kroomliiste. See konkreetne auto tundub olema hübriid highlinest ja comfortlinest.