Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 01:52

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 787 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 53  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: SR aastast aastasse.
PostitusPostitatud: 04.03.2011 05:59 
Kasutaja avatar

Kui mul kunagi Sierra oli ja sai Piibelehti noppimas käidud..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.03.2011 11:07 

mul oli päris häid videosid kunagi enda vebasto ja autoeksperdi kirjadega E-30st ja kasutaja m4rt compactist lisaks oli veel mustast primera GT-st mis viimsis stardis pooldelje pooleks väänas ja siis veel mu enda 4x4eclipsest.
aga kahjuks ei leia seda mälupulka ülesse muidu olid päris hääd videod 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.03.2011 11:49 
Kasutaja avatar

8-9 aastat tagasi sai isegi Roccas käidud korra või paar :) Kahjuks ma olin vist liiga noor, et sellesse atmosfääri sisse sulanduda, aga praegu meenutades tekitab mõnusa nostalgiatunde küll.
Samas kui bensiin oleks sama odav nagu 2002. aastal, oleks vast ka praegustel SR'idel rohkem sõitjaid ja vähem tilganäppijaid (mitte et ma ise aktiivne kiirendaja oleksin :D ). Kui oled viimase raha eest pool paaki hirmkallist kütet tankinud, ei teki nagu kuidagi seda mõtet et "läheks nüüd kiirendama, et ülehomme jälle tankida saaks!" :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2011 11:19 
Eliit

Ega siis bensiin oli odavam aga palgad väiksemad kui praegu. Samamoodi kraabiti sente kokku, et saaks E30 osta nagu praegu E36 (vahel ka E38) puhul :D Ja siis polnud "tjuuning" asju kuskilt saada ja inimesed tegid ise ja viitsisid nokitseda. Golf 2si, Opel Asconasi jm näpiti igatpidi. Minu kõige märjem unenägu oli sakust üks sinine laiade velgedega G2 Jetta ninaga ja muidugi Opel Ascona "kupee" TSW kleepsudega jm 8) Siis ma mõtlesin, et kui suuremaks saan siis teen endale ka.. Aga nüüd kui olengi veidi suurem on kogu see autode ehitamine nii lihtsaks ja kättesaadavaks muutunud, et ei viitsi poodigi minna jutuga "tervist, opel omegale spoilaringi koos paigaldusega palun" :D Ja muidugi politseil ei olnud tollal niipalju ressurssi. Polnud arvuteid ega midagi. Kui täna keegi koputab, et Roccas on 5 autot kogunenud siis on lähimad 7 patrulli minutiga kohal aga tollal helistati politseisse, räägiti mure ära, siis politsei otsis kedagi kes vaba on, leiti vaba patrull lasnamäelt vana Transitiga ja saadeti see Tihnikusse ja kui Tihnikus laiali joosti siis 2 vilkurvestiga härrat ei saanud lihtsalt midagi enam teha.. taga ajada ei jõua ja numbreid arvutisse ei toksi :D..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2011 12:33 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Jah tänapäeval on politsei juba üle kõiges ja igalpool ennem kohal kui teised.Ning niipaljude asjade eest võimalik trahvi saada ning kõiki võimalike võimalusi ka politseinikud ka kasutavad ehk sellistel puhkudel.
Ülemaailma on vist olukord karmimaks läinud kus võetakse autosi käest jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2011 14:40 

Hästi öeldud Iff :D ja nii oligi :)
Aga sellegi poolest kui midagi toimuks oleksin käpp :) küll hakkama saab :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2011 15:06 
Eliit

Viimase kümnendiga on Eesti arenenud ikka tunduvalt rohkem kui 90-2000a. Aga ilusamatel aegadel oli Haapsalus näiteks politsei autodeks huminitaarabi korras saadud Transit mis öösel värviliseks värviti ja mingi ront veel ja see oligi kõik. Kiirabideks olid vanad 240 vm seeria Volvod. Politsei olemus oli ka siis rohkem kui TÖÖ mida tehti kellast kellani. Kui oli reede, vahetus lõppes mindi ala Lahe Baari jooma. "Tänapäeval" on politsei nagu mingisugune kohustus ja uhkuse asi. Värvlised poisid ja tüdrukud on politsei ka siis kui nad on kodus erariietes. Kui naaber öösel liiga valjult peeretab siis läheb tüüpiline võmm naabri uksetaha ja ütleb, et "kui veel korra nii teete siis ma kutsun patrulli teile, ma olen politsei". 10a tagasi öeldi sellepeale võibolla "sa ainult magad ja peeretad, võtame parem viina"..Ja muidugi mis tavalist striitreisserit on muutnud, on pangaorjus ma arvan.. Ma ei viitsi, mul ei ole raha, mul ei ole aega, mul on vaja lapsega lasteaia koosolekule minna, ma pean tööl olema täna kauem..

Tegelikult heietada võibki siin jääda sellel teemal kuidas oli siis ja kuidas on praegu. Kahju ainult, et ma ise tollal sipukates kiiktoolis rippusin ja näppu imesin. Kindel on see, et selliseid aegu enam ei ole ega tule. Vaid näpu imemine ja tilganäppimine kestab igavesti..

Tegelikult selle pika jutuga tahtsingi öelda seda, et miks mina ei julge öösel kuskil parklas rehvi põletada või valjult muusikat kuulata ongi see, et kopse on kõik kohad täis. Soomes ja Rootsis näitena öösiti liikuvaid patrulle niiväga ei olegi ja Rootslaste videod teevad ikka kadedaks küll..

http://www.youtube.com/watch?v=uYnVXY2- ... re=related

Neid tantsuliigutuste sarnaseid liigutusi tegevaid naisi meenutavaid inimesi ei tasu seal väga tähele panna aga Eestis saadetakse Ülemistele 3 patrulli kui peale 23.00 on parklas kõrvuti parkinud rohkem kui 2 autot..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2011 16:14 
Panin selle video , heade videode alla vist. Oi kuidas sai mürglit ,tehti kohe nii maatasa , selle video pärast :d

Üles

PostitusPostitatud: 05.03.2011 17:05 

VOC kirjutas:
Panin selle video , heade videode alla vist. Oi kuidas sai mürglit ,tehti kohe nii maatasa , selle video pärast :d

No pole ime, kui sa väitsid, et parklas ketsi tõmbamine ja tilganäppimine on olematud nähtused Eestis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2011 17:26 
Eliit

No tänu heale filmitööle on nendes videotes näha, et inimesed on lõbusad ja teevad nalja ja värki. Meil aga tõmmatakse bemmiga kiuks ja tullakse oks laiali autost välja - õu vaadake mind nahh..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2011 17:45 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Rootslaste videos vist väga noored tüdrukud,piiberi laulud jne.rootsi videote põhjal tundub orgunn ,taktika jne ka teised olema ning koostöö kõigiga omavahel.

Ei leidnud hetkel seda rootslaste videot üles kus kaks tükki olid valmis võidu sõitma aga siis tuli politsei ning rahva mass kogunes ümber politsei ning võidusõitjad kadusid ära.
Rootsi suurem ka ning erinevaid võimalusi ehk rohkem,teine lugu nagu
VOT SEE VAADAKE :D

Meil tuleks vast kohe kopterid ja värgid kohale.Seal panevad ikka vapsjee dragi pillid ringi kuid sellises turva alas ,et keegi ei näe neid ega kätte ka lihtsalt ehk ei saa.
Õppustele rootsi :D
Samas ma ei saa aru miks politseinikud välja ei tulnud masinast ja üldiselt olukord ehkjkeeruline ,sest kas corvette vend niiväga ka põgeneda tahtnuks ,raske olukord. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2011 18:25 

Värk on selles ,et Rootsalstel on enne juba teada kes sõidab, võistleb ! Seal hoitakse ühte mitte ei joosta laiali kui politseid nähakse! Kui meil oleks keegi eestvedaja ja paneks kasvõi mingi algelise plaani kokku, kus ja mis moodi sõidetakse, ning kellega ja kui mingi jama peaks tekkima siis kuidas see kiirelt lahendada! siis sealt hakkab asi edasi arenema ja on näha mis saab paremini teha! Aga pole kedagi kes võtaks selle enda õlgadele !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2011 18:53 
Eliit

No üks asi on Rootsi see parklakogunemine ja niisama joonele panemine, teine asi on see drag autodega mõõduvõtt. See on nagu meil sr.org ja tqhq.ee ehk 2 erinevat asja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2011 19:14 

Mõnes mõttes küll jah, aga samas on ju mõlemad illegaalsed kui ma olen õieti aru saanud ? ja siiski usun ,et asi on ikka eestvedajas kinni, sest nii oli ka vanaema üritustega, kui ta tegi siis oli ikka vanasti adrenaliini ja põnevust alati keegi kes stardi andis ja kokkulepitud kohe algul uus koht kui peaks politsei tulema aga kui keegi teine tegi siis rahvast oli nagu, aga küll ei suutnud starti keegi anda, sest organisaator tahtis ise ka sõita või tuli ühte kohta politsei siis polnud teise kohapeale mõeldud ja rahvas vajus lihtsalt erinevatesse kohtadesse laiali kus sõidetud oli kunagi ja nii see viltu läks ja lõpuks ära vajus ( minu nägemus asjast vanasti )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.03.2011 19:24 
Eliit

Keegi ei julgegi starti anda sest lõvipoegadele on starter alati organiseerija :D

Ja kui praegu midagi korraldada siis seostatakse seda asja esimesena Streetrace.orgiga, hüpatakse Sallule ja Cracile kõrri või mida iganes.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 787 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 53  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis