Õnnestus peaaegu aitäh eest saada endale siis päris oma esimene auto, milleks on helesinine unistus, Chevrolet Aveo, mida liigutab edasi 1.4L ja 61kW bensiinimootor.
Kuna auto on perekonnas olnud algusest peale, siis tean, et teda on hästi hooldatud ja ma ei näe põhjust, miks ma ei peaks teda endal edasi hoidma - eriti veel, kuna olen noor ja oma elu alustav indiviid siis olen rahul.
Hetkel olen sõitnud temaga miski 5 kuud ja selle aja jooksul vahetanud küünlad, juhtmed ja õlid/filtrid ning kindlustus vajab uuendamist, 40 eurot aasta - jepidoo.
Samuti olen välja vahetanud HU Pioneer DEH2200UB vastu ja ära ühendanud JBL GT5-1204BR subwoofri, mida toidab JBL GT5-A3001.
Hetkel näeb ta välja selline:
(Pilt tehtud suvel, aga auto seisab hetkel soojas garaasis ja on samas konditsioonis)Plaanis on teda teha ka natuke viisakamaks,
# Toonklaas tagausteklaasidele ja tagaklaasile.
# Ära vahetada ees ustes ja taga aknalaual olevad
originaalkõlarid ning teha ära heliisolatsioon.
# Mustaks värvida akende vahel olev sinine vahe (piilar?)
# Tuled mustaks, ning iluvõre ära vahetada.
# 15x7" 4x100 veljed alla muretseda.
# Madaldus
# Hetkel sees olevate nö näidikute ja ac bloki näidikute
rohelised tuled asendada punastega.
Enamustele asjadele olen saanud ka nö DIY õpetused, kuidas ise need asjad ära teha ja kätt harjutada, va toonklaas ja madaldus.
Teema tegin eelkõige sellepärast, et küsida ühes teemas ära jooksvad küsimused ja äkki leida neile ka vastused.