Click kirjutas:
Siis minnakse ikka ülevaatusele kui sisu kokku saab raha teenimise ja koolis käimise kõrvalt.

Täpselt nii.
Hetkel laiutab seesmises pooles ikka veel tühjus peale soojendusahju, vaakumvoolikute, juhtmete ja juhiistme. Kõiki asju ei jõua korraga teha. Kool on ka selline asi, et kui see üle lasta siis kipub asi päris kiiva ja ise, olles kohaliku gümnaasiumi muusika õpetaja poeg, siis üle laskmine ja säärane on suht välistatud.
See nädalavahetus venis jah, lihtsalt sellepärast, et võtsin viimaks kätte ja viskasin end ka turule üles, olles nüüd võibolla et piisavalt tööd teinud ja plekki näinud. Keretööde esimene klient oli igatahes tööga rahul. Patsient oli Volvo 460 ja vahetada tahtis tagumisi koopaääri, mis olid minu imestuseks nii mädad 97' aasta auto kohta. Samas ega see plekk ka just kõige paksem polnud, silma järgi 0,6-0,8 äkki, sama ka B osaga. Raha on ju vaja teenida, suured kulutused seisavad jälle ees, seekord on selleks arvele võtt ja ÜV'i tasu, mida pean läbima sisuliselt kaks korda, ühel korral ainult diisli heitgaasi testiga. Märtsi kuuga veel midagi ei luba, et teedele-tänavatele tuiskan ja auto viimaks kasuisa jutu järgi värava ette toon ja Fiesta nurka surun.
Hetkel on märtsi vaheaeg ja säärane planeeritud töötähe all, aga mersu olen hetkeks kõrvale suranud. Eeldusega, et kui töö korralikult teen, saan ka head tasu ja võin viimaks hakata mõtlema helisüsteemile. Muusika on sõitmise juures lahutamatu osa, minu põhimõtteks on säilitada selle auto sisu originaalsuse poolset olekut. Võibolla multimeediat ehk lisada midagi, aga heli peab normaalne olema.
Nagu ma ennist juba mainisin, siis saan ehk kaks jooksu rehve, suve pastlad ja talve omad, mis maksavad juba omajagu hinda + kokku panemisele tehtavad kulutused ka otsa.