Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 13:18

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 612 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 41  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mercedes Benz W123 200 [77'-] canyondrift
PostitusPostitatud: 08.03.2011 03:05 

Velgedel rant mustaks ning seest pärlmutter valgeks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 10:48 

Kui kunagi seda mtootorit tegema hakata siis ma arvan et on lihtsam sinna turboga mootor peale panna. Mille jaoks hakkata ise aretama kui on olemas juba turbo mootorid ja mis on väga head. Ümber ehitused mis on vaja teha mootori vahetuseks on ka väga minimaalsed, eriti diislil ei pea juhtmestiku vahetama. Mootori leiaks ka mõne mersu pealt millel kere ära roostetand aga mootor käib veel nagu kella värk . Millal tehnoülevatust tegema lähed ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 22:20 
Kasutaja avatar

Siis minnakse ikka ülevaatusele kui sisu kokku saab raha teenimise ja koolis käimise kõrvalt. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 22:27 

Mina arvan, et see tavaline hõbedane on natuke igav, kuna auto on hele, sis kontrasti lisaks natuke tumedam velg, kui musta ei taha, oleks veel parem variant Gunmetal hall : http://www.discounttiredirect.com/produ ... gm.ang.jpg

ja äär siis kroom, jääks heleda auto all minuarvates väga kena. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.03.2011 23:55 

Click kirjutas:
Siis minnakse ikka ülevaatusele kui sisu kokku saab raha teenimise ja koolis käimise kõrvalt. :)

Täpselt nii.

Hetkel laiutab seesmises pooles ikka veel tühjus peale soojendusahju, vaakumvoolikute, juhtmete ja juhiistme. Kõiki asju ei jõua korraga teha. Kool on ka selline asi, et kui see üle lasta siis kipub asi päris kiiva ja ise, olles kohaliku gümnaasiumi muusika õpetaja poeg, siis üle laskmine ja säärane on suht välistatud.
See nädalavahetus venis jah, lihtsalt sellepärast, et võtsin viimaks kätte ja viskasin end ka turule üles, olles nüüd võibolla et piisavalt tööd teinud ja plekki näinud. Keretööde esimene klient oli igatahes tööga rahul. Patsient oli Volvo 460 ja vahetada tahtis tagumisi koopaääri, mis olid minu imestuseks nii mädad 97' aasta auto kohta. Samas ega see plekk ka just kõige paksem polnud, silma järgi 0,6-0,8 äkki, sama ka B osaga. Raha on ju vaja teenida, suured kulutused seisavad jälle ees, seekord on selleks arvele võtt ja ÜV'i tasu, mida pean läbima sisuliselt kaks korda, ühel korral ainult diisli heitgaasi testiga. Märtsi kuuga veel midagi ei luba, et teedele-tänavatele tuiskan ja auto viimaks kasuisa jutu järgi värava ette toon ja Fiesta nurka surun.

Hetkel on märtsi vaheaeg ja säärane planeeritud töötähe all, aga mersu olen hetkeks kõrvale suranud. Eeldusega, et kui töö korralikult teen, saan ka head tasu ja võin viimaks hakata mõtlema helisüsteemile. Muusika on sõitmise juures lahutamatu osa, minu põhimõtteks on säilitada selle auto sisu originaalsuse poolset olekut. Võibolla multimeediat ehk lisada midagi, aga heli peab normaalne olema.

Nagu ma ennist juba mainisin, siis saan ehk kaks jooksu rehve, suve pastlad ja talve omad, mis maksavad juba omajagu hinda + kokku panemisele tehtavad kulutused ka otsa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2011 00:36 
Kasutaja avatar

sellisele autole peaks olema keelatud talverehvid .Mersu fänn ei ole aga ma kardan ,et vana auto ei ole nii visa enam rooste vastu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2011 01:32 
Eliit
Kasutaja avatar

kapa kirjutas:
sellisele autole peaks olema keelatud talverehvid .Mersu fänn ei ole aga ma kardan ,et vana auto ei ole nii visa enam rooste vastu

Kui on piisavalt hea roostetõrje tehtud ja soola sees sõites see sool kohe maha pesta, siis pole ju hullu midagi. Auto on ikkagi sõitmiseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2011 18:14 
Kasutaja avatar

k2rpman kirjutas:
ennem mädanevad 2015a japsid läbi, kui see merss :D

Vanad mersud mädanevad päris korralikult kui aus olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2011 18:26 

qpi kirjutas:
k2rpman kirjutas:
ennem mädanevad 2015a japsid läbi, kui see merss :D

Vanad mersud mädanevad päris korralikult kui aus olla.

Ma loodan, et selle auto puhul on vähemalt põhjaga, mis ma ise teinud olen ja puhtaks löönud, suhteliselt pikk mädanemisaeg. Siit paljud ilmselt ei tea, et see oranž kraam mis iga pleki peal näha oli on tegelikult pliioksiid. Plii on teatavasti väga heade korrosioonitõrje materjalide ja kruntide sees, sest tina oksüdeerub enne kui metall. Maru hea plastiline värv, tõmbasin igale poole paraja kihi, kannatab üle värvida ja materdada. Lihvimisel ainult tõmbab liivapaberi kiiremini täis kui tavavärvil. Üks Mosu omanik teadis ka rääkida, et pidi ka rooste põhjal töötama, st imendub rooste sisse ja puhtale metallile kandes tõmbab plii end pleki sisse, kui palju sellest jutust tõsi on, ma öelda ei oska. Ainult hilisem keretöö tegemine on raskendatud, st pean kandma gaasimaski, sest plii põlemisaurud on kordades kahjulikumad kui mistahes värvi või laki puhul. Samamoodi tuleb käsitsemisel olla ettevaatlik ja ise mitte ülepeakaela sellega koos olla. Pliil on kombeks läbi nahagi imenduda ja pärast võib kondid vanarauda viia.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.03.2011 20:44 

Et see tahmasuse test arvelevõtuks on tavaliselt tasuta. Ise käisin enda omaga nii, et esimesel korral tegin tahmatesti, teisel korral käisin ÜV-l(kus leiti kaks viga) ja kolmandal sain templi passi. Maksin ainult viimasel korral ja ainult ÜV-se eest. Samas tegin seda kõike ühe päeva jooksul...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 00:19 

nustu826 kirjutas:
Et see tahmasuse test arvelevõtuks on tavaliselt tasuta. Ise käisin enda omaga nii, et esimesel korral tegin tahmatesti, teisel korral käisin ÜV-l(kus leiti kaks viga) ja kolmandal sain templi passi. Maksin ainult viimasel korral ja ainult ÜV-se eest. Samas tegin seda kõike ühe päeva jooksul...

Aga kuidas kindlustusega lood on? Kindlustus kantakse kuidagi üle või peab ainult ühe päeva jaoks tegema?

Pikk aeg on mööda läinud, tehtud on palju, aga kahjuks mitte mersu juures. Mersu kükitab teiselpool garaažiboksis ja ootab ikka veel aega kuna ta nn töögaraaži ossa viiakse. Hetkel just oli teemakohane ühe mersu tegemine, W124 CE mida putitasin tervelt eelmine nädalavahetus ja eile hilisõhtuni välja, nüüd on sees järgmine keretööline, seega jääb mersu veel seisma. Igatahes on progress toimunud mitte silmaga nähtavalt vaid kõrvaga kuuldavalt. Nimelt ostsin täna omale parajad kõlarid mis mahuksid armaturi originaal kohtade peale ilusti ära. Tegemist on Moreli toodanguga Tempo Coax 4. 50W RMS ja 120W Max. Läbimõõdust 4".
Juurde veel korralikke kaableid, eriti toitekaabel ja RCA kaabel + tagumiste kõlarite juhtmed. Viskasin lisaks ka juurde STP pigimatti mida plaanin uste sisse panna kuna sinna ikka eriti midagi muud ei lisa, 2 lehte = 2rm.

Kahjuks ühes talverehvis olen natukene pettunud, auk on sees, aga selle peaks saama ära parandada nööri sisse ajamisega, vähemalt on auk täpselt klotside vahel.

Pilt
Pilt
Võrdlus originaal kõlariga:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 02:07 
Kasutaja avatar

ära üheks päevaks küll kindlustust tee. mõttetult kallis. teed ntks kuu peale vms ja ajad oma asjad ära ning kui õige hetk käes, helistad või saadad kirja & lõpetad kindlustuse ära. järelejäänud summa kantatakse sulle tagasi.

kui periood teha ntks kuuaega ja sellest ühe päeva kasutada ning seejärel katkestada, ei tohiks see kadu märgatavalt suur olla. suurema osa saad ikka tagasi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 03:30 

Saad ka peatada. Teed praegu ära ja peatad ja kui jälle tarvis, siis jätkad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 04:12 

sygnus kirjutas:
ära üheks päevaks küll kindlustust tee. mõttetult kallis. teed ntks kuu peale vms ja ajad oma asjad ära ning kui õige hetk käes, helistad või saadad kirja & lõpetad kindlustuse ära. järelejäänud summa kantatakse sulle tagasi.

kui periood teha ntks kuuaega ja sellest ühe päeva kasutada ning seejärel katkestada, ei tohiks see kadu märgatavalt suur olla. suurema osa saad ikka tagasi.

Arvad või tead? Ergos näiteks üheks päevaks kindlustuse tegemine maksab kuu kindlustussumma jagatud kalendripäevade arv.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.03.2011 15:54 
Kasutaja avatar

tonny kirjutas:
sygnus kirjutas:

Arvad või tead? Ergos näiteks üheks päevaks kindlustuse tegemine maksab kuu kindlustussumma jagatud kalendripäevade arv.

lähtusin enda isiklikest kogemustest. siiani olen alati nii talitlenud ja teenusepakkujana olen kasutanud IF'i või Swedbanki.

Teiste kindlustusmaaklerite kohta ei tea. Võimalik, et saab ka lihtsamalt.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 612 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 41  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis