Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.12.2025 18:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 11.03.2011 00:50 
masinal sai üv läbi? et puruks peksid?

Üles

PostitusPostitatud: 11.03.2011 01:05 

VOC kirjutas:
masinal sai üv läbi? et puruks peksid?

dokumendid alles ja ülv kehtib oktoobrini ja kindlustus maini. peksin puruks selle, et põletasin kummi ja mootor sai otsa, mõtlesin et viskan diisli peale aga pohhui peksin puruks ja nüüd rauda. homme uue auto järgi. 5 auto juba 1 kuu jooksul :D niipeabki

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 01:09 

esimene asi mis selle pildiga meenus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 01:11 

hulloun kirjutas:
Krt kus käivad närvidele Pärnus McVärdjad , kes sõidavad jalakäijate tee kaudu oma burksi järgi

täna sai siis vaatepilti nähtud , kui pärnu politsei sinine skoda 238... sõitis sama teed burksi järgi umbes 18.30 - nuh nagu näha ei tea need mehed kah, et ülekäigurada pidi ikka sinna ei sõideta (või hoidsid kütust kokku :D - kuna mõne meetrine "ring" oleks vaja ju teha olnud)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 01:12 

kiik kirjutas:
blablabla..homme uue auto järgi...

Tee siis uuest teema ka ikka :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 01:13 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Viimased jutud on juba super huumor Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 01:19 

päks kirjutas:
kiik kirjutas:
blablabla..homme uue auto järgi...

Tee siis uuest teema ka ikka :rokib

ei saa teha ju, siis bannitakse jälle ära ja 2päevaga mingi 7 lehekülge postitusi, aga järgmine auto tuleb siks vict jälle, siis kohe sumpalt esimesed pütid vahelt koonukas peale ja düüsid suuremaks puurida ja hakkab jälle lendama :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 01:30 

Hakkasin õhtul kuulama John B lugusid, uusi ja vanu.. ehk siis meenutan vanu aegu, kui sai tema tulihingeline fänn oldud :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 01:59 

Hydration kirjutas:
Hakkasin õhtul kuulama John B lugusid, uusi ja vanu.. ehk siis meenutan vanu aegu, kui sai tema tulihingeline fänn oldud :rokib

ˇRed Sky parim :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 10:11 
Kasutaja avatar

BWWRAT kirjutas:
dellu kirjutas:
Liiklusteemadel, siis mõnel on ikka haiged egoprobleemid :).
Tulen siis mina mööda Suur-Ameerikat Pärnu mnt poole ja mingi E39 Touring venib heal juhul 50-ga ees. Kui tee kahe realseks läks lipsasin mööda ja reastusin tema ette (paremasse ritta) kuna see oli lühem. Selle peale härra solvus ja ...

Sinake aga solvusid tema peale juba enne ja ei lasnud ego puhangul vaos olla ? :D

On teil ikka probleemid härra ... ja mida sa ISE võitsid selle 200 meetri, möödasõidu tõmblemise ja irvitamisega ? Kas ainult nii palju et too härra jäi pollatite taha ukerdama või ka miskit enamat ?

Mis mõttes mina solvusin? Võitsin seda, et olin temast eespool. Kui minu tempo on kiirem kui temal, siis ma sõidan mööda, mitte ei jää taha munema. Kui keegi minust mööda sõidab (neid on küll vähe :)), siis mina ei erutu sellest ja las ta olla ees. Ma ei hakka sellepeale veel hoopis liikluseeskirju rikkuma, et siis uuesti oma venivas tempos jälle teiste ees venida. Mina näiteks ei näe ka kahe või enam realisel teel (kanal, järvevana jne) probleemi vahepeal eest ära reastuda kui keegi kiirem tagant tuleb ja siis taas uuesti oma liiklemist soovitud reas jätkata. Kanalis muidugi imestan pea iga hommik/õhtu, et miks on vaja sõita kõige vasakpoolses reas alla lubatud kiiruse, kui paremad rajad isegi mööda sõidavad. Jah liikluseeskiri lubab seda, aga mingi inimlik viisakus ja arusaam võiks ka olla. Kui sa ikka ei suuda tempos püsida, siis miks sa ei või teiste omasugustega samas reas sõita, mitte pead teise auto kõrval ühest kanali otsast teise sõitma? Kanali puhul on juba ammu selgeks saanud, et kõige parempoolne rida on tihtipeale kõige kiirem. Paar hommikut tagasi pika järelhaagisega rekka sõitis samal kõige parempoolsel real enamustest mööda.
Ehk siis veelkord kokkuvõtvalt kui sa aru ei saanud, siis küsimus oli miks rikkuda liikluseeskirju ja lollitada, kui sa samal ajal ei sõida isegi lubatud kiirusega ja jätkad seda sama tempot peale foori (oma superlülket takistades siis juba 5-6 autot - sest vasakus reas oli 3 autot ja minu ees paremas ka veel üks + mina). Minu eest keeras see auto paremale linnast väljuvale Pärnu mnt suunale ära, seetõttu ma BMW-st mõni sekund hiljem juba uuesti mööduda saingi.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 10:19 

Jaapanis oli "väike", 8,9 magnituudiline maavärin :uhoh
otsepilt- http://english.aljazeera.net/watch_now/
http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-pacific-12709598

Viimati muutis madispoiss, 11.03.2011 10:44, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 10:30 
Kasutaja avatar

Eile sai üks Tln-Viljandi-Valga-Võru ring tehtud, tagasitulek mööda Piibe mnt-d. Ja krt, kuidas sai Eesti teede pihta tatistatud. Kõigepealt Valga - nagu krdi terve II maailmasõda oleks seal peetud, teed ülessekaevatud ja taas kinnilükatud aga koos sulaveega tekitanud sellise "teekatte", mis ka 16000km läbisõiduga auto kolisema pani. Võrus leiduvatest kümnetest risti lohkudest ma ei hakka rääkima, neil oli vähemalt asfaltkate peal. Tagasi tulles Jäneda kandis oli suht värske välimusega teekatte pealmine killukate nii lahti nagu oleks kruusateega tegu, kui lisada veel valemisse niigi saerämpsu levitavad metsaveokid siis tulemuseks on täke esiklaasis ja kindlasti rikutud värvkate.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 12:39 

.Alar. kirjutas:
Eile sai üks Tln-Viljandi-Valga-Võru ring tehtud, tagasitulek mööda Piibe mnt-d. Ja krt, kuidas sai Eesti teede pihta tatistatud. Kõigepealt Valga - nagu krdi terve II maailmasõda oleks seal peetud, teed ülessekaevatud ja taas kinnilükatud aga koos sulaveega tekitanud sellise "teekatte", mis ka 16000km läbisõiduga auto kolisema pani. Võrus leiduvatest kümnetest risti lohkudest ma ei hakka rääkima, neil oli vähemalt asfaltkate peal. Tagasi tulles Jäneda kandis oli suht värske välimusega teekatte pealmine killukate nii lahti nagu oleks kruusateega tegu, kui lisada veel valemisse niigi saerämpsu levitavad metsaveokid siis tulemuseks on täke esiklaasis ja kindlasti rikutud värvkate.

Valga on ikka tõsine, nagu peale sõda :D Teed on ikka no ulmeee, Võru pole midagi nii, Vilja tee on suht siuke kusine asi, muidu nagu enam vähem :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 13:00 

Ole nüüd normaalne, Võru on viimased kaks aastat parasjagu p*rses olnud, kahju hakkab autost seal tänavatel sõites.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.03.2011 13:04 

pokemon kirjutas:
Ole nüüd normaalne, Võru on viimased kaks aastat parasjagu p*rses olnud, kahju hakkab autost seal tänavatel sõites.

ole no ise normaalne, võrus on 2 tänavat aind perses kus sõita ei tahaks

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 195, 196, 197, 198, 199, 200, 201 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis