Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 12.05.2025 18:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 69 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: No money projekt Kodukootud Rallibagi Cbr1000f - Bluedog
PostitusPostitatud: 15.03.2011 00:15 
Kasutaja avatar

hakkab looma, aga mulle tundub küll et see amordimajandus jääb sul pärast lahjaks, see mis sul all on, on sisuliselt tsikliamort, kui raam lühike ja kiirused väiksed, siis ei mõju see, aga kuna raam on pikem juba ja kiirused ka teised, siis arvan et kaua seal ei kesta. Aga noh proovi ära, uue aretamine ehk pole raske

a ja tee külje pealt ka pilti, et kuidas raamilahendus on

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2011 01:09 
Kasutaja avatar

Kogu kupatus vaevu 10cm pikem kui enne. Mõõtsin enne ära vana alusraami järgi ja siis selgus ,et see 250cc nn rollerimootor on isegi mõni sent pikem kui cbr'i oma. Muidugi nihutasin asja ka tiba ettepoole ,võmalikult istme taha ,et raskuskese jääks võimalikult keskele ,kui ise peal istuda. Probleeme sellega muidugi tekkib ,kuna nüüd on kollete tegemiseks ja paigutamiseks liiga täpne ruum ,aga i'll manage. Küljepealt vist enne pilte ei saagi ,kui kõik 4 ratast all ja saan õue lükata ,kuna garaaź suht kitsas.

A ja amortidega ongi see lugu hetkel jah ,et kasutan need ära mis käes on.
Kunagi võiks kahepoolsed alla saada ,oi see oleks super ,aga ca 100€ tükist ,njh..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2011 14:08 
Kasutaja avatar

Ok 3k raha on tõesti hästi tehtud kaup :)
Aga kuna sa juba mainisid, siis jah, V2 moto oma alumise jõu poolest oleks vist jah parim lahendus sellele.
Samas kui sul kõik tehtud saab, siis mootori vahetus peaks olema lihtne juba.
Kunagi mingi top geari saates lasid nad kah umbes selliste masinatega ringi ja ühel oli kilone Honda mootor vahel kui ma ei eksi. Tundus olevat lõbus :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2011 20:47 
Kasutaja avatar

raintuul kirjutas:
Ok 3k raha on tõesti hästi tehtud kaup :)
Aga kuna sa juba mainisid, siis jah, V2 moto oma alumise jõu poolest oleks vist jah parim lahendus sellele.
Samas kui sul kõik tehtud saab, siis mootori vahetus peaks olema lihtne juba.
Kunagi mingi top geari saates lasid nad kah umbes selliste masinatega ringi ja ühel oli kilone Honda mootor vahel kui ma ei eksi. Tundus olevat lõbus :P

Täpselt. Üritangi niimoodi seda asja ehitada enamvähem ,et oleks ruumi jne ka hiljem midagi muud vahele panna ,kui seda kas vedama ei saa ,või kui ikka väga võrriks jääb.
Vtr sp2 oleks jah sellesuhtes kõige vingem valik asjale ,sest jõudu just madalatelt pööretelt metsikult ning väga väga kerge mootor on. + muidugi pritse töökindlus.
Top gearis oli Rage buggy, mis on honda cbr1000rr mootoritega. Kindlasti võimsamad jne aga samas paluks hinnale kodulehel tähelepanu pöörata..
http://www.ragemotorsport.com/shop/cust ... id=custom4
ahem ,njh euris teeb see siis peaaegu 30000.- + maksud.
Ise unistan ,et kui pool sellisest võimsusest isegi kätte saan ,olen väääga happy. :D

Igatahes. Täna siis juba päev 20 ja varsti hakkab kuu täis niimoodi saama, arvestades et pean ka kuskilt veel cdi ja pingeregulaatori sebima ,siis mai tähtaeg vist jääb unistuseks.(a ma ei anna alla). Hetkel siis veel vaja amordi kinnitused teha ,parempoolne alumine õõts ja õõtsadele tugivardad ,siis peaks hakkama asi lõpuks omadel tagajalgedel seisma. Lasin ka ca 10cm veel madalamaks tagumist osa. Tegin ka ca 20 pilti tagumisest osast ,aga kaamera keeldus täna millegipärast koostööd tegemast ,homme äkki tiba paremad. Jõudsin siis täna nii kaugele.

Pilt

Krt ikka väga kehv pilt.
Edit: Üks küsimus ka, kas taha antitiiba ka või mitte? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2011 21:16 
Kasutaja avatar

Moosiriiul nüüd küll ei ole teema mida sellisele aparatuurile külge topida :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2011 22:18 
Kasutaja avatar

Amortide kohalt niipalju, et oma bagil kestsid vectra amordid tubli 2 päeva . Seejärel sai uued gaasikad pandud ja lisaks veel universaal sierra tagaamordid . Pähe sai antud terve eelmine suvi ( niipalju kui ma eestis olin) ja juba näitavad mõlemad amordipaarid väsimuse märke. Sellised hambaorgid kuumenevad kiiresti üle ja lasevad mahlad välja .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2011 21:54 
Kasutaja avatar

Ehituspäev 26 ja asjalood on vot nii kaugel:
Pilt

Keskmine telg fikseeritud ,poolteljed paigas ja oleks nüüd mootori poolne hammakas ka olemas ,siis oleks pmst see osa tehtud. Muidugi tuleb kõik kinnitused ja asjad veel korra üle käia ja tugevdada siit sealt ,aga vähemalt on concept paigas. Poolteljed pidin siiski lühemaks mõlemad tegema ja loodan ,et peavad mingi aja vastu ka ,seni kuni midagi ettemat välja mõtleb. Tegin muidu nii ,et lõikasin täpse jupi vahelt ära ,tegin mõlemale poolele otstesse poole cm faasid sisse ja siis otsisin täpse mõõduga torujupi. Torujupile silm sisse ,et saaks sealt august pooltelje jupid omavahel ära fikseerida ja siis toru eemale ning keevitasin 2 poolt kokku ,lihvisin siledaks keevituse ning lisasin ka selle torujupi sinna mille keevitasin siis kaheltpoolt kinni veel. Ei tea kas peab mingi aja vastu? Muud varjanti mul eriti üle ei jäänud.

Siis üks pilt veel esimesest veljest. Sai kunagi juutuubi õpetuse järgi poleeritud teist. Plaanin kõik selliseks teha ja keskelt värvin mustaks ,aga seekord ei tee seda mitte auto all ,vaid kasutaks elektri mootorit ja golfi vana piduriketast ,mille saan olemasolevate flantside abil fikseerida selle mootori külge, aga eks see on selline lõppfaasi töö.

Pilt

Tegin ka ühe sellise nö inspireeriva pildi endale. Võiks juba 4 ratast all olla ,hakkaks looma kuhugi otsa.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2011 22:16 
Moderator
Kasutaja avatar

Suure hammaka pidid suure panema ju, praegu tundub tsikli originaal olevat? Kuhu esimene tähik kadus?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.03.2011 22:32 
Kasutaja avatar

saarlane kirjutas:
Suure hammaka pidid suure panema ju, praegu tundub tsikli originaal olevat? Kuhu esimene tähik kadus?

Täpselt. Kuhu kadus? :D Aga kadunud ta krt on igatahes..
See on ka juba 7 hammast suurem originaalist. Ja ette pidin ühe tüübi käest järgmine nädal või nii saama tiba pisema. Mul on ka veel üks suurem hammakas 12 hammast suurem ,aga avastasin et too on rohkem peetis kui see ja otsustasin selle kasuks. Vaese mehe värk ,ega ei tõmba poodi uut ostma(isegi kui raha oleks).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2011 12:13 
Kasutaja avatar

Veljele liiga palju kuuma ei andnud?
Kuidagi tume tundub.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.03.2011 15:18 
Kasutaja avatar

Kuuma? Polnud nagu kuumaga midagi pistmist. Asi vast selles ,et tollel hetkel ei olnud seda alumiini poleerimis kriiti käepärast ja sai lastud tavalise g3'mega, aga too jätabki nagu, kuidas öelda, sellise tumedama läike. Asi vast selles ,et g3'mega poleerides jääb mikrokriimudesse see alumiini must tolm sisse vms.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.03.2011 13:17 
Kasutaja avatar

Väga tubli ettevõtmine. Ma küsiksin kuidas sa esiotsa teed, roolimehanism ja nii, oled sellepeale mõelnud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.03.2011 19:09 
Kasutaja avatar

On see g3 pasta tõesti hea kraam , mul soovitati vectra sellega üle poleerida ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.03.2011 20:20 

On küll hea, aga nt al velgede lõppviimistluseks vaja midagi "peenemat". Auto keredetaile poleerib muidu kenasti ja isegi plastist tuledeklaasid sain paremaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.03.2011 16:27 
Kasutaja avatar

G3 on jah selline suhteliselt hea jämedama teraga pasta, küll aga ei jäta sellist kõrgläiget nagu vaja oleks. Üldjoones ongi nii ,et peale jämedama pastaga poleerimist peaks asja ka peenemaga üle käima.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 69 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1, 2, 3, 4, 5  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis