raintuul kirjutas:
Ok 3k raha on tõesti hästi tehtud kaup

Aga kuna sa juba mainisid, siis jah, V2 moto oma alumise jõu poolest oleks vist jah parim lahendus sellele.
Samas kui sul kõik tehtud saab, siis mootori vahetus peaks olema lihtne juba.
Kunagi mingi top geari saates lasid nad kah umbes selliste masinatega ringi ja ühel oli kilone Honda mootor vahel kui ma ei eksi. Tundus olevat lõbus

Täpselt. Üritangi niimoodi seda asja ehitada enamvähem ,et oleks ruumi jne ka hiljem midagi muud vahele panna ,kui seda kas vedama ei saa ,või kui ikka väga võrriks jääb.
Vtr sp2 oleks jah sellesuhtes kõige vingem valik asjale ,sest jõudu just madalatelt pööretelt metsikult ning väga väga kerge mootor on. + muidugi pritse töökindlus.
Top gearis oli Rage buggy, mis on honda cbr1000rr mootoritega. Kindlasti võimsamad jne aga samas paluks hinnale kodulehel tähelepanu pöörata..
http://www.ragemotorsport.com/shop/cust ... id=custom4ahem ,njh euris teeb see siis peaaegu 30000.- + maksud.
Ise unistan ,et kui pool sellisest võimsusest isegi kätte saan ,olen väääga happy.
Igatahes. Täna siis juba päev 20 ja varsti hakkab kuu täis niimoodi saama, arvestades et pean ka kuskilt veel cdi ja pingeregulaatori sebima ,siis mai tähtaeg vist jääb unistuseks.(a ma ei anna alla). Hetkel siis veel vaja amordi kinnitused teha ,parempoolne alumine õõts ja õõtsadele tugivardad ,siis peaks hakkama asi lõpuks omadel tagajalgedel seisma. Lasin ka ca 10cm veel madalamaks tagumist osa. Tegin ka ca 20 pilti tagumisest osast ,aga kaamera keeldus täna millegipärast koostööd tegemast ,homme äkki tiba paremad. Jõudsin siis täna nii kaugele.

Krt ikka väga kehv pilt.
Edit: Üks küsimus ka, kas taha antitiiba ka või mitte?